- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajesz
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos nem vagyok egy IT guru, ezért egítséget kérnék Tőletek.
Tavaly összerakattam egy jó kis gépet, mert vettem egy HD kamerát és annak a felvételeit szerkeszteni ill. tárolni akármilyen hulladékon nem lehet. A HD TV adásra felkészülendő rakattam bele egy TV tunert, ami mint kiderült csak MPEG2 tud, ezért az MPEG4 átállás óta pont semmit sem ér. Az üzletben semmit sem tudnak - vagy nem akarnak - mondani arra a kérdésemre, hogy: ki tudják-e cserélni egy olyan kártyára, amivel fogni és rögzíteni is tudnám a hazai HD adásokat. Nem tudom miért, lehet, hogy nem akarják elismerni, hogy hibáztak, mert egy olyan ASUS Hybrid kártyát raktak bele (15000-ért adtak el nekem), amiről már akkor tudható volt, hogy 1-2 hónapon belül szart sem ér? Vagy tényleg nincs még olyan kártya, ami képes HD-ban rögzíteni is ezeket az adásokat, nem csak venni? Ahogy nézelődtem a neten, láttam MPEG4-es kártyákat, de "csak" MPEG1 és MPEG2 ben rögzítenek. Ez mit jelent? Azt, hogy a rögzített anyag nem lesz HD minőségű? A kamerámról átjátszott felvételeket a hozzá adott szerkesztő program tökéletesen kezeli, a full HD filmek lejátszáskor is csak 60%-on megy a processzor (asszem AMD 4000+ ?). A vinyó 750-es és 4Gb a ram, a videókártya 9600GT. Ezekre emlékszem, talán fontos lehet, talán nem, biztos ami biztos leírtam. Szóval, milyen kártyát keressek?
Segytséget előre is köszönöm.Üdv.: Lajesz
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest