- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
ekitep #19985 üzenetére
Nekem Ustym van. Van rá több szoftver is, OpenPLI meg csomó másik linux. Én nem variáltam vele, Openatv 6.4-el használom, tökéletesen teszi a dolgát. Persze főleg a műholdas tunert használom, így én jól ki tudom használni a dupla tunert műhold + digi kábellel. Pl. PIP-et is tud, téli olimpiát néztem 4K-ban műholdról, közben a hangot meg az M4-től aláraktam (PIP-el). Szóval "régi" hw, de simán megbirkózott eddig mindennel. Villámgyorsan teker a felvételekben, meg persze egy rakás plugin van rá. Szerintem ha ismerkedni akarsz a linux adta lehetőségnek, teljesen jó vétel. Van rajta 2 USB, hátul és jobb oldalt, így egy HDD-t is akár fixen rá lehet kötni. Én egy 64 gigás microSD-t raktam bele, pár műsort felvenni és visszanéni az is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest