Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
csabi63
üzenetére
"Nem, nem lehet. Mármint a felvett adást lejátszani más eszközön.
Mert gondolom erre volt kíváncsi mindenki.(rajtam kívül) Valójában .TS fájlt ment, ami szabadon másolható, csak éppen valami kódot tesz rá..."Van egy tévém, ami hasonló problémával küzd. Kezdetben nézegettem a .ts tartalmát.
Ha jól értettem meg, amit láttam, akkor nincs igazi kódolás a felvételen.
A felvételhez tartozó adatfolyamok azonosító pidjét teszik értelmezhetetlenné. Ezért nem tudják a számítógépes programok értelmezni a .ts fájl tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mert gondolom erre volt kíváncsi mindenki.(rajtam kívül) Valójában .TS fájlt ment, ami szabadon másolható, csak éppen valami kódot tesz rá..."
wassermann