- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
azbest #16509 üzenetére
Jaja. Viszont utána jártam picit. Nem nálam van a gond. Rendszerszintű probléma. Van amelyik disztróval mevy, van amelyikkel nem. Debian 8-cal elvileg megy. Viszont elég szégyen, hogy 17.2-es full kódekes Mint KDE-n nem... Sajnos a pótlására még nem találtam megoldást. Egy leírást igen, de azzal addig sikerült eljutni, hogy már fel sem ismerte semmi. Na mindegy, majd még kutatok. Ha valaki tud valamit, akkor ne tartsa magában!
VLC-t bekonfigoltam, igaz dvb-appsból "fordítva" nem lett meg a Euronews, de pótlom majd. Vannak még azért problémák vele. Elég fapados. Valaki nem tud valami normális DVB lejátszót Linuxra? Tvheadenddel nem mertem foglalkozni még, meg nem is feltétlenül akarnék, mert csak ezen az evy gépen menne, aztán annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest