Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
sziasztok!
(a sztori: régóta lesem a ritkán leadott a helység kalapácsa című tv-filmet. megláttam, hogy m1 hd-n január elsején reggel 7-kor - hogy mindenki nézze - leadják, s örültem. de szüleim digis settopboxa sajnos csak kódolva tud rögzíteni, én meg meg szerettem volna tartani. pofáraesés, idő meg fogy.)
a kérdésem a következő lenne: a fenti eseteket a jövőben megelőzendő érdemes nekem beinvesztálnom usb-s dvb-t vevőre? ezt néztem, elvileg tud mpeg-2 és mpeg-4 kódolást, szóval az nem gond:
http://www.dx.com/p/rtl2832u-r820t-mini-dvb-t-dab-fm-usb-digital-tv-dongle-black-170541#.VJ7dWcuAA(bocsi, linkelni vmiért megint nem tudok.)
megyeszékhelyen lakom, elvileg nem lehet annyira rossz a jelerősség mindentv ügyben, de gondolom a hozzáadott játékantennát el lehet feledni. ha igen, mit érdemes venni szigorúan beltérre? téglaépítésű társasház, 2. emelet, egy épület van a közelben (kb 10m), minden más minimum 30m.
pölö egy ilyen?
http://www.dx.com/p/portable-digital-dvb-t-tv-25dbi-omni-magnetic-based-aerial-booster-antenna-iec-30061#.VJ7yhsuD4Apersze ha azt írjátok, hogy inkább felejtsem el a dvb-t vagy az usb-t, elfogadom, tökhüle vagyok az ilyesmihez, utolsó tvmet is vagy 3 éve kidobtam 8). viszont nem akarok vagyonokat költeni hátha-jól-jön-még alapon.
köszi,
g(ps: persze ha esetleg valaki annyira eltelt karácsony alatt beiglivel és szeretettel, hogy rögzítené számomra vmi nagyon legszebben a fenti tvműsort és fel is töltené számomra a nyers anyagot, nagyon megköszönném, akár még egy virtuális sör erejéig is hálás lennék. 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ubuntu Linux
- Marvel Snap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest