Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87 #15557 üzenetére
A műhold bonyolult jószág. Ott is muxok vannak, tehát két különböző muxhoz két tuner kell. Viszont ott még az antennának is négy állapota lehet a következők alapján: horizontális (18V táp) vagy vertikális (13V táp) polarizáció, 22kHz kapcsolójel küldése vagy nem küldése (1100-2150 MHz vagy 950-1950 MHz közti vétel).
Szóval nem lehet csak úgy egy antennával több tunert különböző paraméterekkel hajtani. Vannak quad és quattro lnb-k. A quad az gyakorlatilag 4 lnb egy dobozban. Ezzel négy független tuner meghajtható, mindegyik bármelyik állapotban lehet. Viszont ha négynél több tunert kell hajtani, akkor jobb a quattro LNB, ami a négy lehetséges állapotot adja ki négy kimeneten. Ezt megfelelő kapcsoló egységgel kombinálva, egy ilyen quattro lnb 4-nél is több tunerrel is használható. Régebben utánakerestem ilyesmi megoldásnak [link] és [link]
Nem olcsó, de nem is kifejezetten drága. Azért otthonra kicsit overkill, de kisebb szállodába már jópofa megoldásokat lehet építeni.
Az upc direct kártya kapcsán a legnagyobb probléma az lehet, hogy ha jól tudom ci+ fajtát használnak már és pécére nem ismerünk ci+ fogadó tunert vagy ca slotos eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest