- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
runner 125 #14673 üzenetére
Szia,
én arra tippelnék, hogy ez jó esetben is csak állóhelyzetben működne. Én egyszer próbáltam vonatban a DVB-T vételt az osztrák határ közelében és csak pár másodpercnyi vétel jött össze. Szóval körülbelül hasztalan volt. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy erősítő nélküli, tunerhez kapott botantennával próbálkoztam a kocsi középső részén, mert az ablak mellett már ültek. Lehet, hogy ezt sikernek is felfoghatom.
Egyébként gondolom az adás paramétereiből (Guard intervalra tippelnék) kiszámítható, hogy maximum milyen gyorsan haladhatsz az antennával. Bár szerintem a magyarországi DVB-T rendszer kiépítésénél nem számoltak mozgó vétellel.
Csak mint lelkes amatőr írtam, szóval várd meg a többiek véleményét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest