Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #11553 üzenetére
mondjuk nekem kevesebb kézügyességet és szerszámot igénylő megoldás ugrott be
a koax végekre f dugó és közéjük f toldó:
Ezt nem kell forrasztani és talán nem annyira vészes a vesztesége sem. Lehet hogy két elemből is megoldható, de nem láttam megfelelő csatlakozót. Ja és ahogy néztem 100 forintból megvan (35 a dugó és 40 a toldó ahol néztem, persze vannak boltok ahol több száz forintot is lekérnek, ami vicc).(#11555) Edenyke: ha a kábel toldásánál van a veszteség, akkor a toldó jobbra cserélése megoldás lehet, az erősítő nem biztos. Az erősítőt az antenna közelében szokták elhejezni, hogy ne a már legyengült és zajos jelet erősítse. Egyébként, ha a műsorok frekvenciája változott és azért rosszabb a vétel, akkor érdemes megnézni valamelyik netes oldalon, hogy nem került -e át másik müholdra. Lehet hogy eleve rosszabb a vétele annak a műholdnak a mostani tányérral, fejjel. A fejekből is van olyan ami jobb, nemrég nézegettem és három féle minőségűt is láttam a webshopokban (jel zaj viszon vagy ilyesmi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest