- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Valaki adna tanácsot? Megpróbáltam befogni az AverMedia Hybrid Volar HX vevőmmel és a hozzá adott kicsi Hi-Gain antenna segítségével (AverTV 6.0.18) a hálószobámban a szabadon fogható adásokat. Sikerült is befogni, ment szépen, szép volt a kép. Aztán amikor csatornát váltottam, megszűnt létezni
Sötét kép, se kép se hang, akárhová kapcsoltam, semmi. Aztán átmentem a nagyszobába, ami a lakás másik végében van, mert ott akarom nézni a Forma1-et, projektoron. Ismét lefuttattam a keresést minden frekvenciát átnézve, de nem talált semmit. Van egy ilyen antennám: [link] Megpróbáltam ezzel, ez meg is talált 4 csatornát (m1HD, m2HD, DunaHD, és DunaWorld), viszont kép nem volt, hang igen, bár az is kicsit akadozott, szaggatott néha.
Miért lehet ez? Ennyire rosszabb lenne a vétel a lakás egyik végében mint a másikban?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest