Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
válasz Victoryus94 #54251 üzenetére
Én itt vidéken semmi ilyennel nem foglalkozom,a városban nem használom,városon kívül meg a kutya nem foglalkozik vele.Teljesen idióták ezek a szabályok,és betarthatatlan.
-
Skimaster
senior tag
Üdv!
Usa-ból hozatok egy Mavic Air-t az itthon is rendben fog működni? Gondolok itt az FCC kontra CE dolgokra főként vagy bármi másra. -
Skimaster
senior tag
válasz meteorológus #38251 üzenetére
Ha 4k kell,és ennyid van rá,akkor csak a P3 professional jöhet szóba,az egy nagyon jó gép.A másik nem tud 4k-t.Nézz utána neten,youtube,ha tudsz angolul rengeteg videó van.
Itt most jó áron van!
De a használtakat is megnézheted,én úgy vettem az enyém és semmi baja:
használt[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz meteorológus #38241 üzenetére
Phantom 3 advance vagy professional...
Nekem standard van,2.7k a max rögzítés,nekem elég,de én amatőr vagyok.... Neked a professional kell. -
Skimaster
senior tag
válasz taky1984 #38077 üzenetére
Szerintem meg vegyél egy Phantomot használtan,mert amit te itt írtál,arra is tökéletes!Igen befektetés,de te tudnád munkádhoz és szórakozásra is használni.Simán vissza jön az ára.Én nem javaslok egy ilyen szöcskét erre,amit itt leírtál.Nem régóta drónozom,de én úgy látom neked egy Phantom az ideális.
-
Skimaster
senior tag
válasz BPéter1984 #37317 üzenetére
Én teljesen kezdőként megtanultam egy Phantom 3 menni,2szer estem le másfél méterről,de én az udvarban kezdem....Sík nagy terepen nem lett volna gond. Én azt tanácsolom,hogy nézz meg sok tutorial videót, meg hogy mik az alap hibázási lehetőségek, aztán kezdj egy focipályán...Ha én oktató videókkal kezdem,nem estem volna le, csak meg voltam őrülve mikor megvettem,hogy repülhessek.... kapkodtam, ennyi.
Én használtam vettem, semmilyen papírt nem írtam...Minek.
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
Üdv!
Hátha most sikerül:
Zajlás mp4Nem tudom ezen keresztül milyen lesz a minőség!
-
Skimaster
senior tag
Lett egy videóm....nem az első és lesz még,majd még fejlesztem videóvágó tudásom!
[link] -
Skimaster
senior tag
Egy videó, ma reggel készült, a mohácsi drónos mester által.... A sorozat (szívem csücske Mohács) többi részét is ő készítette, hivatásos az ember, nem amatőr mint én.De én is leszek ilyen jó.... Nekem most vannak vágás alatt az első videóim, mert ugye azt is meg kell tanulni!
(3.15. - nél ahol a 3 nagy fa van, ott parkol a hajónk nyáron...)
-
Skimaster
senior tag
válasz Teréz Atya #35269 üzenetére
Köszi a választ, szerintem nincs köztünk gondolati eltérés... Akkor mindjárt mondjátok nekem egy gépet amivel szobában IS tudok gyakorolni és nem töröm össze a berendezést és a propkat sem és a gépet sem. Kicsi és ügyes és nem túl drága. Köszi.
-
Skimaster
senior tag
válasz Geller72 #35264 üzenetére
Úgy látom félre értettél vagy félre értelmeztél valamit. Azt, hogy bárkinek is el kellene takarodnia nem tudom, hogy honnan jött? Miből vezetted ezt le? Ki írt ilyent vagy hasonlót, vagy erre utalót? "láthatóan zavar sokakat a dolog." bocs de kit zavar? Honnan veszed ezt? Szerintem a nagy drón topikba minden drón belefér.
Én annyit írtam a leendő Phantomos kollégának, hogy itt több szó van a kis racer jellegű gépekről, mint a majdnem önműködő és másra való nagyobb kamerás vasakról. Amióta olvasom 3 hete kb. a fórumot ezt látom, de azokat, amiket te megfogalmaztál senki nem mondta beleértve engem is. Tehát amit írtál nem tartozik ahhoz, amit én írtam a kollégáknak. Az meg hogy nem zavarod a nagyok dolgát értelmezhetetlen nekem címezve, mert én full kezdő vagyok.molnigee: teljesen igazad van én is erről írtam, csak máshogy fogalmazva.
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz dudicukrasz #35211 üzenetére
Szerintem itt kevés ember használ 250g-nál könnyebb gépet, ezért nem jár rosszabbul egy phantommal a törvény szempontjából, mint egy racerrel... Tehát majd mindenki egy cipőben jár..
-
Skimaster
senior tag
Phantom 3 propellert vennék gyorsba, főleg fekete tengelyre valót, ha valaki eladná írjon privátot. Köszi! SÜRGŐS!
Jó móka ez a drón, csak ésszel kell menni, és az sem mindegy mennyit gyakorolunk előtte... Ez már saját tapasztalat.
-
Skimaster
senior tag
válasz marciart11 #34287 üzenetére
Szia és Üdv mindenkinek, látom neked van egy P3A géped, én most vennék egy P3S-t, de van hajszál repedés az egyik motornál a műanyagon. Érdemes vele foglalkozni? Jó áron van. Van hozzá alu merevítő is,mind a 4 motorhoz.
Összességben mennyire ajánlott gép?
Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest