- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
atthany #18000 üzenetére
Mindegyik kamera annyit ér, mint az ára
Eken a legolcsóbb, de jó valamire. ~15
Sjcam 4000, Yii mégjobb én ezek alá nem mennék semmiféleképpen. ~20
Sjcam 5000x Elite, GitupGit 2 képsatbisak már, no jello, szép stabil kép ~35Mi a fő szempont? olcsó legyen? Akkor eken. minőség? akkor fentebb
-
GeryGreyhoun
tag
A "left hand throttle" nem balkezes kontrollert jelent, hanem azt, hogy a gázkar (throttle) van bal oldalon, nekem az összes távom ilyen. (Az angol nyelv hülye sajátossága ez a kezezés: ami simán balra van, azt úgy mondja, hogy "on the left hand side" de ennek semmi köze a bal kézhez)
Gimbalnak amúgy nem sok realitása van ilyen kis gépeken.
-
Renegat71
újonc
Nem kaptam még semmit. Egy levelet küldött a posta ahogy írtam, h elveszettnek nyilvánították és én vegyem fel a küldővel a kapcsolatot és kérjek tőle egy lemondó nyilatkozatot,hogy lemond a kártérítésről a javamra, majd a küldeményt felvevő postával, hogy indítsák el a kártérítési igényt a MP felé az én javamra pfff....na erre az eljárásra reagáltam úgy, h nem köszönik meg. Szóval ajánlott csomag, ragszám, előre kifizetés, semmi nem garancia. Futhatsz a pénzed után és még hónapok múlva se biztos, h megkapod. Ráadásul a tetű posta ha elolvasod az üzletszabályzatát, oldalakon keresztül sorolja, h miért nem vonható felelősségre elvesztés esetén, és különben is kártérítést is csak átalány fizet, ami annyit tesz, h a felár nélküli alapszolgáltatás díjának a 15-szöröse. Ami szerintem ló....sz.
-
szasza0802
tag
A hirdetésbe felül JJRC alul Syma, a szövegrészben 500 alul az összegzésben 600 mAh-s akksi (vagy fordítva, de nem egyezik), nem ismerem, mi az hogy HK kamera (attól még lehet ilyen) és nem hiszem hogy a megjelölt 2 mp-s kamera nagy felbontású....De ahogy látom az eladónak 3 is van belőle. Szóval vagy nem ért hozzá vagy vagy gázos az áru.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest