Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
PowerDirector (Android)
De azért azt tegyük hozzá, hogy ez tényleg csak bohóckodás...Pc-n Edius8pro-val melózok egyébként...
Csak azért ez a telefonos elkattanás, mert comodore16-on kezdtem anno a pixelesdit, és bár erős a tech vénám, a mai napig csodálattal tölt el, hogy egy cca. 8mm "vastag" tenyérnyi eszközön, akár 1080p anyagot lehet vágni, cropolni, szűrőzni....stb... Mikor "alig pár éve" még a sima lejátszásukhoz is veretős asztali gép kellett...Van úgy hogy a tengerparton egy szál f@$zban összerakom a nyaralós videót a telefonon,,,vagy a fenti rallys 1 óra alatt született, szombat este, (két rallynap) között,amíg a munkatársaim valami kcsg műsort néztek a tv-ben, én kipróbáltam ezt a power directort, és épp ezek az anyagok voltak kéznél telefonon
Szóval azért nem mindennapos munkaeszköz
De engem elvarázsol... Van aki néha angry birdsözik telefonon ,,, én néha vágok
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Civilization VII
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OpenWRT topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest