Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasinger!

nagyúr

Akkor így általánosan válaszolnék mindenkinek

Ha jól értem, akkor amely drónok szóba jöhetnek 10k-ig, azok a következők:

- Hubsan X4
    -Syma X5 (Syma X5C-1?!)

Vegyszer ajánlott még nano koptereket is, de én inkább az előbbiek felé hajlok, ha jól tudom ezek már a Mini kategóriába tartoznak.

Most az a baj, hogy ezekből is van csomóféle, van felújított, meg sima. Rengeteg verzió van ezekből filléres és méregdrága verzió is. Nem tudom, hogy honnan lenne érdemes venni, ahol a garanciáztatás a legjobb.

Egyáltalán hol szokás drónokat venni? Mert akkor mondjuk azokat az oldalakat figyelhetném karácsonyig aztán, ha valamelyik akciózna, akkor arra le tudnék csapni.

Teljesen tudatlan vagyok ebben a témában és nem szeretnék befürödni, hogy teszem azt, hogy akkor megveszem most 11k-ért egy Syma X5C-1-et, aztán Black Friday alkalmából mondjuk 7k-ért is hozzájuthattam volna és vennem kellett volna mondjuk még 4 propellert mert az ennél a típusnál nagyon fogyóeszköz és ha elromlik akkor a gariztatás is nyűgös, mert olyan helyről vettem...Most csak mondtam valamit, de a lényeg szerintem érthető.

Új hozzászólás Aktív témák