Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Ha jobban megnézed a videót (és az összes többit a YT csatornámon) illetve YT-n a leírásokat, sehol sem állítom hogy én lőttem a felvételeket (azt meg kötve hiszem, hogy akármilyen hivatalos szerv a PH fórumokat böngészgetné). Valaki más is csinálhatta őket mondjuk 2015-2016 folyamán valamikor. Mi van ha én csak vágtam/szerkesztettem és közzétettem
Azért látom az elmúlt hetek hisztikeltése a médiában megtette a hatását
Nem fog január 1-től nyakunkba szakadni a SWAT. Január 1-től lényegében nem változik semmi, annyi történik hogy a rendőrség bírságolhat 'drónozásért'. Eddig is eljárhattak - el is jártak kb. 10 esetben 2016-ban - de az ügyet tovább kellett adniuk az NKH-nak. A szabályzás várhatóan 2017 nyarán jön ki. A tervezet már kint van és véleményezhető. Ahogy elnézem a tervezetet a szabályzás sem lesz feltétlenül rossz nekünk. persze lesznek megkötések és tejelnünk is kell majd valamit...FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest