Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• huliganboy

addikt

Sziasztok!

Ma voltam egy helyi, de nagy fesztiválon. Kb 5-6000 ember, ÁKOS koncert, mindenki őrjöng én meg az eget bámulom mert drónok repülnek..... Többször felmerül itt a kérdés mivel repüljünk emberek felett, és hát én is kaptam már olyan választ itt, hogy legalább 6-8 rotoros gép és csak profi alkatrészekkel érdemes ezt megoldani, sok rutin, és még akkor is meggondolandó. Tudomásom szerint a rendezvény szervezője elég neves kis hazánkban, ennek ellenére egy dj phantom vagy hasonló kategóriájú géppel repültek az emberek felett sötétben, lézerek, egyéb fények és füst közepette. Kérdezhetitek, hogy honnan tudom hogy kb. milyen gép volt..... a "sofőr" kb. 3 azaz 3 méterrel a nézők felé is leereszkedett. Kicsit később majd mikor elkezdtek a lámpák villogni, hogy az aksi lemerül gyorsan elvitte a nézők felől és elkezdte a leszállást, valami borzalmasan rosszul.... úgy rángatta a gépet, hogy azt hittem nekimegy valaminek, ezt láttam kb. két méter magasságig aztán már nem volt rálátásom,.....

Nekem ez hihetetlenek tűnt, hogy ezt valaki így bevállalta......

Új hozzászólás Aktív témák