Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Ma sikerült megoldanom, hogy a gombok, meg a statusbar olyan legyen mint a nexus 7-en, sőt a tab DPI-jét is sikeresen át tudtam állítani 120DPI-ről 200-ra, úgy hogy ne omoljon össze a rendszer, így minden sokkal nagyobb lett a tabon(betűk, ikonok, az appok), és már nem annyira zavaró, hogy 800x480-as felbontás miatt "okádék" képe van. Igy lényegében olyan lett a tablet, mint egy telefon, csak sokkal nagyobb.
Egyébként a DPS Dual 7-nek szörnyen tükröződik a felülete, ezért majd fogok rá venni matt fóliát, ami elméletileg nem engedi csillogni, és tükröződni, ha megvettem és felhelyeztem majd írok róla mennyit dobott rajta.KÉPEK:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest