Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
retek
csendes tag
sziasztok
segítség kellene a dream7 és a dual 7 digitizer-je egyforma lehet?
köszi előre is -
kovimre
tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy DPS Dual 7 alkatrésznek való készüléket?
-
JEEMBO
aktív tag
Hahó!
Egy v5.7-es környéki AnTuTu Benchmark eredményt fel tudtok rakni gyorsban erről?
Köszi! -
Petyka366
csendes tag
Hali van nekem is egy ilyen masinám nem használtam egy ideig mert betört a digitizer rajta
. A Hungaroflotta nem adja ki a gyári firmware-t sajnos, de keresgéltem és találtam egy oldalt ahol fent van a gép. Ha valaki szertne innen "okosodhat" szerintem lesz rá működő ROM is
. Én e-bayről rendeltem bele digitizert 3e ft-ért. 2 hét volt és megjött. FM700402TC. A gépem DPS Dual 7(d5h-86v_8188)
Hardware: Amlogic meson6 g04 2X1,51 ghz cpu (sokan ezt Rockchip rk 3066-nak hiszik :/)
Link a tabról (itt gyártják?!): http://www.vdiscovery.cn/Product_showEN71.html -
logarex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nagyon régóta böngészem a netet, de sajna ehhez a készülékhez DPS Dual 7-hez nem találtam gyári ROM visszaállítási módot.

A következő történt: a készülék leesett és a digitizer összetört
. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"? 
Üdv. -
Zsolesz 71
csendes tag
Üdv!!!
Tudna valaki egy olyan webstick tipust ajánlani ami ehhez a tipushoz jó:dps dual 7.?
Előre is köszi!!! -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Látom nem nagyon van itt élet ebben a topicban
De azért megkérdezem! Lányomnak van ez a készüléke és azt csinálja ujabban,hogy bekapcsolás után állandóan a gyári állapotra ugrik vissza. Mindent újra kell beállítani a nyelvtől kezdve dátum, google play belépés egyszóval minden mintha most vettem volna ki a dobozból
Ez mitől van mi baja lett? Már próbáltam resetelni is de semmi..
Köszi! -
FNZ
őstag
a 4.2 -es droidot fel lehet rá rakni hivatalosan?
-
Martina26
csendes tag
DPS Dual 7 tableten nem fordul el a képernyő pedig be van kapcsolva az automatikus forgatás!Játékoknál a jobbra-balra döntés működik! De a yotube videoknál sem fordul el a képernyő!Egy napos tablet.Beállítás vagy g-sensor hiba?
-
Olsen Banda
csendes tag
Kedves érdeklődők! A gépünk 1 év 2 hónap (aktív) használat után végképp feladta.
Azt az információt kaptuk, ezek az olcsó tabletek kb ennyit bírnak.
Van pár kivétel, de az ritka. (Pl a Yakomo gyártott GPS-t. Az enyém 5 hónap alatt 3 alkalommal volt szervizben és a 8. hónapban végképp feladta. Míg egyik barátomnak már 6 éve kifogástalanul működik, szinte napi használat mellett
.) -
cunaamii
csendes tag
Ez a tablet OTG képes?
-
George85
tag
Sziasztok,
As lenne a problem am, high a Dps dual 7 tabletem aksija gyorsan merül a cell standby miatt, néha felmegy 71 vagy több százalékra. Erre mi a megoldás? -
Gryphon
csendes tag
Sziasztok!
A párom nemrég kapott egy DPS Dual 7 tabletet. Minden kitűnően működik rajta, csak a Wifi nem. Amikor bekapcsljuk rajta a Wifit, csak azt írja ki, hogy "Wifi hálózat keresése" és nem érzékeli a routerünket, de semmilyen más hálózatot sem. Jelenleg is itt vagyok a tablettel a router mellett, de semmi. Egyébként a routert a mobilom kitűnően érzékeli, jelerősség maximumon, internet hibátlanul fut rajta, ezért nem tudom, mi lehet a megoldás a tabletnél.
Korábbi javaslatra visszaállítottam a gyári beállításokat, aztán recovery mode-ban nyomtam wipe cache partitiont, aminek elviekben segítenie kellett volna. De sajnos nincs változás.

Angol fórumon találtam egy ilyen megoldást is:
"I renamed the /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf to /data/misc/wifi/wpa_supplicant.bak (rather than delete it), rebooted and all is well." Azt írják, az átnevezés segített a Wifis problémán, de nem tudom, hol kell átnevezni ezt a fájlt.
Ha valaki tudna segíteni, bármilyen tippel, nagyon hálás lennék!

Üdv: Gryphon
-
vbuser
csendes tag
Sziasztok!
Dps dual 7 rootolt készülékem van. build.prop-ban beállítottam "ro.build.characteristics=phablet,
ro.sf.lcd_density=180 vagy 200 között" (ezt gghrtz mondta) ezeket, utóbbit 180-ra. Ez óta nem lehet normálisan használni a tabletet, az alján levő status bar sem jelenik meg, és nem tudom visszaállítani! KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK, MIT TEGYEK? Várja válaszaitokat egy kétségbeesett ember... -
Gr.tibi
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol vehetnék autós töltőt a kütyühöz?
Előre is köszönöm a segítséget! -
BMilly
csendes tag
A legnagyobb megelégedéssel, 2013. február óta használom a Dual 7-et.

Nekem egyáltalán nem volt gondom a magyar billentyűzetre állítással. Ragyogóan működik!
Nemrég vettem hozzá Alcor billentyűzetes bőrtokot. A tabit és a billentyűzetes tokot összepárosítottam és átállítottam magyar nyelvre. Felismerte és az elején egész jól működött a páros. Nagyon kényelmes volt a megszokott billentyűzeten írni.
Aztán gondolt egyet és lefagyott a tabim.
Nem tudtam, hogy mi okozta az állandó lefagyást, ezért gyári beállításokat visszaállítottam és szép lassan kezdtem visszatölteni a korábban már használt progikat, hogy ki tudjam szűrni a lefagyás okozóját.
Mindent visszatöltöttem, de még mindig nem fagyott le.
Majd ismét összedugtam a billentyűzettel és azonnal bekövetkezett a fagyhalál. 
A szépséges, új tokot elrejtettem a szekrény aljába. Azóta nincs lefagyás.Más:
Szeretném a használat idejét növelni, akár külső akkumulátor segítségével. Van valami tapasztalatotok a külső energiaforrásokkal kapcsolatban?
-
ezmárcsaknem
csendes tag
Üdv! Nemrég vettem egy dual 7-est. Többségében elégedett vagyok vele, most viszont van egy problémám. Az előre telepített UHD player valamiért nem játsza le a videókat. Először csak egy könyvtárból, később egy másikból sem. A hibaüzenet" Unfortunately, UHD player has stopped."
( kicsit korábban letöltöttem a Play-ről néhány alkalmazást, azután jelentkezett a probléma)
Tud valaki segíteni? (kezdő vagyok androidban és tabletben is
)
Köszi előre is! -
kisguly
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom az alkalmazások közé betenni a névjegyzék ikont. Szeretném a telefon névjegyzékét ide is betenni.
-
szil7
csendes tag
factory reset recorveryben nálam is volt ien az segített. viszont ha az újabb modelt vette az gázos mert nincs hangerőgomb.... azzal sok macera mire behozzátok a recorveryt én is igy voltam xD de a bekapcsolás után nyomkodtam a visszagombot ami még van rajta és vmien csoda folytán bejött a reco

-
selenge
tag
sziasztok! ismerősöm megkért, hogy segítsek egy ilyen kütyü beizzításában, most vásárolták, bekapcsolom, betölt addig, hogy "androi", majd a fénycsík a feliraton futkos, de semmi nem történik.... valami tipp?
-
szil7
csendes tag
sziasztok most készülök venni 1 tabletet és ne mtom eldönteni meik legyen a vega d7124 vagy ez. ah olvasom erre van root. megtudnátok mondani mien skálán lehet állítani a processzor órajelet esetleg lefele h jobban birja kicsit a masina?

-
Mars1200
csendes tag
Üdv!
Én arra volnék kíváncsi hogy milyen a wifi-je (milyen messzire ér el, milyen gyors)?
És milyen az akkuja, meddig bírja?
Köszi -
LacBp
tag
sziasztok! abban tudna valaki segíteni, akár privátban is, hogy hogyan lehet VAKON visszatenni a gyári rom -ot? recovery -t. mit kell a memkártyára másolni, milyen formátumba, és pontosan milyen gombokat kell nyomkoni, mert most csak fehér képernyőm van, így valami olyan megoldás kell, pl: hogy power + vol- 5 másodpercig, majd vársz 5 másodpercet, aztán 2x + stb
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A Hungaroflotta nem adja ki a gyári firmware-t sajnos, de keresgéltem és találtam egy oldalt ahol fent van a gép. Ha valaki szertne innen "okosodhat" szerintem lesz rá működő ROM is
. Én e-bayről rendeltem bele digitizert 3e ft-ért. 2 hét volt és megjött. FM700402TC. A gépem DPS Dual 7(d5h-86v_8188)

Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"? 

Ez mitől van mi baja lett? Már próbáltam resetelni is de semmi..
.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem tudtam, hogy mi okozta az állandó lefagyást, ezért gyári beállításokat visszaállítottam és szép lassan kezdtem visszatölteni a korábban már használt progikat, hogy ki tudjam szűrni a lefagyás okozóját.
)