Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Aron1988
üzenetére
Először is, nem vagyok a faterod, mert ha az lennék, most képen törölnélek, amiért beszólogatsz. Légy oly kedves, és vegyél vissza picit a modorodból. Lefogadom, bőven lehetnék az apád a magam 43 évével, de ettől még tiszteletlenség így beszélni. Köszönöm.
Komolyan mondom, nem értem, mit nem lehet érteni azon, amit írtam?
Ki beszélt itt oldalazásról? Én csak folyamatos körbe-körbe rohangászást látok, meg ugrabugrálást, mintha a Quake 3 Arena-t játszaná valaki. Oldalazást nem sokat, de nyilván, kontrollerrel ezt nehéz lenne normálisan megoldani, ehelyett inkább futkosnak, mint pók a falon.Tudom, hogy a DOOM 1-2-ben sokat kellett oldalazni, nem egyszer még a székről is leestem, miközben igyekeztem kitérni az Impek tűzgolyói elől, és túlságosan oldalra hajoltam. Nekem te ne mutasd be a DOOM-ot, lefogadom, hogy annak idején többet játszottam vele egy 386 DX40-es géppel, mint te az elmúlt pár év alatt összesen a teljes játékkészleteddel.
De most már tényleg OFF. Hagyjuk abba a témát.
Mindenkinek:
Mondtam már, az új videók alapján elment a kedvem tőle, és visszamondtam az előrendelést. Ez nem DOOM, hanem egy olyan játék, ami szerintem inkább a 14-20 éves CoD rajongókat célozza meg, akik multis FPS-eket szoktak tolni, és szeretik az arénás rohangálást és ugrabugrálást. Ettől persze még lehet jó is, egy szóval nem állítottam, hogy nem. Az, hogy nekem nem tetszik, csak személyes vélemény. Ha valahogy ki fogom tudni próbálni megjelenés után, akkor megteszem, és még az is lehet, hogy végül meg fogom venni. De ettől még ez soha nem lesz DOOM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ki beszélt itt oldalazásról? Én csak folyamatos körbe-körbe rohangászást látok, meg ugrabugrálást, mintha a Quake 3 Arena-t játszaná valaki. Oldalazást nem sokat, de nyilván, kontrollerrel ezt nehéz lenne normálisan megoldani, ehelyett inkább futkosnak, mint pók a falon.