Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Hétvégi beta tapasztalatok:
anno az alpha-val játszottam, nagyon tetszett (hozzá kell tennem, hogy multi csakis és kizárólag quakelive volt pár éve, 1-2 évig, minden más játék single - tehát multi terén nem vagyok "tapasztalt").
a beta számomra (32 vagyok) picit csalódás. Persze megértem, hogy haladni kell a korral és ma már nem elég a "mész és lősz". Azt is megértem, hogy bethesda próbálja picit Fallout felé elvinni az egészet (player és weapon customization). Azt is megértem, hogy a játékos fülébe/szemébe próbálja "tolni", hogy itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2..
Újszülötteknek készül a játék? Már csak az hiányzik, hogy a pálya szélén kiírja, hogy "figyelem. ne hagyd el a helyszínt"..
Ezektől függetlenül a hangulata nagyon magával ragad(ott). De az igazság az, hogy már évek (de lehet, hogy már 1 évtizede is) óta vártam a game-et és nem szeretnék csalódni. Az is igaz, hogy a single részét várom, a multi csak "töltelék".
Továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy nem hiába "rejtegetik" a single részét. Azt azért mégis id készíti
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE3 128GB független, fehér színű telefon eladó
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi