Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Hétvégi beta tapasztalatok:
anno az alpha-val játszottam, nagyon tetszett (hozzá kell tennem, hogy multi csakis és kizárólag quakelive volt pár éve, 1-2 évig, minden más játék single - tehát multi terén nem vagyok "tapasztalt").
a beta számomra (32 vagyok) picit csalódás. Persze megértem, hogy haladni kell a korral és ma már nem elég a "mész és lősz". Azt is megértem, hogy bethesda próbálja picit Fallout felé elvinni az egészet (player és weapon customization). Azt is megértem, hogy a játékos fülébe/szemébe próbálja "tolni", hogy itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2..
Újszülötteknek készül a játék? Már csak az hiányzik, hogy a pálya szélén kiírja, hogy "figyelem. ne hagyd el a helyszínt"..
Ezektől függetlenül a hangulata nagyon magával ragad(ott). De az igazság az, hogy már évek (de lehet, hogy már 1 évtizede is) óta vártam a game-et és nem szeretnék csalódni. Az is igaz, hogy a single részét várom, a multi csak "töltelék".
Továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy nem hiába "rejtegetik" a single részét. Azt azért mégis id készíti
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest