Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s912

aktív tag

Hétvégi beta tapasztalatok:
    anno az alpha-val játszottam, nagyon tetszett (hozzá kell tennem, hogy multi csakis és kizárólag quakelive volt pár éve, 1-2 évig, minden más játék single - tehát multi terén nem vagyok "tapasztalt").
    a beta számomra (32 vagyok) picit csalódás. Persze megértem, hogy haladni kell a korral és ma már nem elég a "mész és lősz". Azt is megértem, hogy bethesda próbálja picit Fallout felé elvinni az egészet (player és weapon customization). Azt is megértem, hogy a játékos fülébe/szemébe próbálja "tolni", hogy itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2..
    Újszülötteknek készül a játék? Már csak az hiányzik, hogy a pálya szélén kiírja, hogy "figyelem. ne hagyd el a helyszínt"..
    Ezektől függetlenül a hangulata nagyon magával ragad(ott). De az igazság az, hogy már évek (de lehet, hogy már 1 évtizede is) óta vártam a game-et és nem szeretnék csalódni. Az is igaz, hogy a single részét várom, a multi csak "töltelék".
    Továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy nem hiába "rejtegetik" a single részét. Azt azért mégis id készíti :)

Új hozzászólás Aktív témák