- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne . Mégpedig:
Az argent tower pálya végén amikor számol vissza fele megfagy,pontosabban amikor behozná ,hogy végigvittem a pályát csak egy szürke képernyő fogad. Árkád módban zavaró mert nem lehet így teljesíteni, kampány módba annyira nem zavaró ha Nightmare fokozatig tolom mert az előző mentést visszatöltöm és azután átengedi. De ultra Nightmare en már más a helyzet.
Ez bug vagy rendszer hiba? Nem tudok rájönni. Vissza olvastam az összes kommentet,de nem találtam rá megoldást, volt ilyen hibálya valakinek,de kb akkor amikor kijött a játék, azóta meg jött pár javítás, szóval nem tudom. Egyébként a többi pályán semmi gond nincs.
3 hónapja vettem meg a játékot és azóta csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest