Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Addig nem akartam elkezdeni az Eternalt, amíg ez nincs meg, úgyhogy végül tooyoungtodie-ra levettem a nehézséget és elsőre meglett. Ezek a bossfigthok nekem egyáltalán nem funok, és túl kevés időm van ahhoz, hogy rosszul érezzem magam. A Cyberdemon se volt az, a Hellguardsok se, de valahogy csak meg lett. Erre a Mastermindra meg már minden türelmem elment.
Amúgy összességében jó kis játék, nem váltja meg a világot, látványos, hentelős, akciódús stb. A Doom3 kissé lassabb stílusa nekem jobban bejött. Mindenesetre majd lehet, egy-két pályát újracsinálok, majd később. De most Eternal, ahogy elnéztem az is ehhez hasonló.
-
spleenszuru
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Képzelem..
Még mindig ezt tolom, UV-n akarom végigvinni a sztorit, mielőtt tényleg eternalsba merülök.
Cyberdemon megölt így 1x, a páncélos boss viszont már lazán lement a maxos super shotival.
Pókicával még igencsak meggyűlik a bajom így UV-n. 2 stage híja, és mehet végre az eternals.A vicc, hogy az utolsó 2 rúna trialt egyszerűen nem bírom megcsinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Karácsonykor megvettem abból is a deluxet.