- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Befejeztem én is a játékot...
Nagyon jó lett, bár azért érződik rajta, hogy keverték a DOOM és a manapság oly divatos aréna shooterek játékmenetét. A grafika és a hangok is nagyon jók lettek, a pokolbéli látvány - vér, csontvázak, zsigerek, stb. - seperc alatt meghozza az ember kedvét egy kis daráláshoz.
Ami nem tetszett benne, hogy a harcok ugyanarra a kaptafára épülnek. Eljutunk egy terembe, lezáródik az út, majd elkezdenek beteleportálni a szörnyek, előbb a mezei darabok, később egyre erősebbek. A harc annyiból áll, hogy a helyszínen megtalálható utánpótlások, power-upok és egyebek segítségével legyőzzünk mindent, ami él és mozog. Ha kész, mehetünk tovább és pár szobával odébb kezdődik minden elölről.
A többi része elmegy a játéknak, kellően hosszú - én 13 óra alatt vittem ki - és a fejlesztések között is akadnak jópofák, habár én nem éreztem annyira létszükségletnek a használatukat. A pályákon elszórt titkos helyek érdekesek, a gyűjthető figurák jópofák, aki szeretné mindet megtalálni, kösse fel a bugyogót.
Mindent összevetve szerintem érdemes volt megvenni, régi DOOM rajongóknak is ajánlom, mert bár a játékmenet inkább tükrözi a mai pörgős aréna-shooterek hangulatát, időnként erősen visszaköszön a régi jó DOOM érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest