- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Hát ez a dupla epizód nem sikerült valami fényesen. Elég gyenge lett a lezárása szerintem
A dark vonalat kedvelők örülhetnek, mert elég dark volt mindkét rész, de ezen kívül nem sokat tudott nyújtani.
Következő rész:végre jön Maisie Williams 
-
jonnyjoker01
veterán
Fél óra és S09E04

-
jonnyjoker01
veterán
"Wait. You are going to go back in time. How do you do that?"
"Extremely well."
-
bambano
titán
nem semmi rész volt,
. oh wait...hiperszuper atomsugárzásbiztos ólom faraday kalitka, amiből csak a doki wifije tud közvetíteni.. -
tDr1v3r
veterán
-
spammer
veterán
Nem volt rossz a 3. rész, de már kicsit lerágott csont ez a téma. Remélem, ha már dupla rész, akkor valamivel ki is töltik majd a rohangáláson kívül.
-
br.rak
őstag
Inkább spoilerbe teszem, hátha valaki nem látta volna őket
Torchwood:Volt két normális évad, hullámzó teljesítménnyel, voltak laposabb és nagyon jó részei ( RTD allürjei néha ki-kicsapták a biztosítékot, de a mai DW-hez képest már semmi extra, sőt szolid)
A harmadik éved, a Children of Earth nagyon jó volt, bár a végével én annyira nem értettem egyet, de valamennyire koherensnek kellet maradniA negyedik egy közös project volt valamelyik US csatornával, az eleje kissé lassú volt, a közepe nagyon beindult, a vége kissé "meh" lett Az ötödik évet lehet, hogy lesz, ha lesz kedv (értsd zseton) hozzá -
br.rak
őstag
Végre nem öncélú f**verés volt Moffat részéről, tud ő ha nagyon a nyakára lépnek.
Kicsit lassú volt a rész, a konklúzióhoz hamarabb is elérhettek volna, pláne, hogy már az elején a néző képébe toltak pár dolgot, de nem volt rossz,sőt. Bizakodva várom a köv hetet.
Remélem lesz valami sub-plot, hogy a Tardis miért "ideges" és nem csak egy egyszeri dolog lesz.
(ilyenkor jut eszembe, hogy milyen kár a Torchwood kaszáért)Clara viszont egyre kevésbé bejövős (mint Companion, a félreértések elkerülése végett
)
valahogy eléggé megfáradt, de Pondékat is az egészségesnél jóval tovább használták, ahogy Song-ot isA kártya geg jópofa volt, a szemüveg viszont "monnyonle"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Spoiler taget tudnád használni?

-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
üzenetére
Lenyegesen jobb volt mint az elozo resz, de nekem meg az utolso fel perc is tetszik.
Az elozetesbol meg, gyanus, hogy a doki arasztotta el az egeszet valamiert. A kovetkezo resz a duplabol ami eldonti a sorsat nalam az evadnak. Ha az jo lesz, akkor folytatom tovabb, ha nem, akkor majd ha lement az egesz akkor ledaralom. -
törölt tag
Na végre egy jó rész, legalábbis szerintem sokkal jobb volt, mint az előző 2.
A zenék pedig baromi jók voltak. Az utolsó fél perc viszont...ehh.
Kicsit olyan hangulatom volt, mint az előző évad múmiás-vonatos részénél, ami nem volt a legjobb az évadban, de nem is sikerült olyan rosszul. -
törölt tag
-
bambano
titán
most láttam a 9x02-t. csendesen sirdogálok miatta...
?jól felb..ák az ember agyát Klárika megölésével az előző részben, és akkor csak annyi történik, hogy lóg kint a pusztában egy kötélen. Meg a doki meninblekkeset játszik. meg az a sok szentimentális sületlenség... és akkor higgyem el, hogy a doki az egészet előre kitervelte, hogy majd pont az ő energiáitól kelnek életre egy olyan bolygón a csatornában/temetőben az öreg dalekok, amiről nem is tudta, hogy létezik, meg hogy újjáépítették... vagy tudta az egészet, akkor miért hagyta, hogy Missy szórakozzon Klárikával ...Meg a tardist se lőtték szét, csak elment rákászni komolyan az az érzésem, hogy erősen közelgett a határidő, de a szer, amit tolt, gyengének bizonyult.
Szerk: ja, és
?az imdb-s lista szerint Missy nem szerepel több epizódban. Most a nagy ellenfél, a nagy mester ennyi lezárást kap? puff, oszt vége -
k.kristof
őstag

-
k.kristof
őstag
Új Doctor Who regény érkezik magyarul a Gabo kiadótól novemberben!
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Aki nem szeret olvasni, az rossz helyen jár, mert ez egy fórum
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
Eddigi 6. évad értékelés & egyebek
Szerintem ez a rész tök jó lett (mondjuk most néztem meg este és a közepénél majdnem elaludtam, kissé lassú volt) egyértelműen jó lett ez a rész, továbbá nem kapkodták el a befejezést sem. Ez a dupla rész így az évad elején szerintem nagyon jóra sikeredett. Missy már megint elmebeteg ami tetszett, de remélem, hogy majd csak később fog már előjönni az évadban mert lassan erőltetettnek néz ki a dolog. Mindenesetre erre az eddigi évad kezdésre 9/10-et adok
Sok dolgot megtudtunk a múltról, a dalekekről ez a két rész tele volt poénnal de mellette darkos volt, nekem nagyon tetszett
-1 pont azért, mert sok dolog tök random és nem oda illő.
Szerk kiemeltem a lényeget ha valaki nem szeret olvasni
-
Armahun
addikt
Szonikus napszemüveg 
-
br.rak
őstag
Nem akarok örök károgónak tűnni, de lehetett volna ebből sokkal többet kihozni, de a megvalósítást megint pocsék lett.
Ahogy a mester "dalekot csinál" Clara-ból, ott bíztam benne, hogy esetleg megkocogtatják azt a vonalat amit a korábbi sorozatokban lásd Az "utolsó dalek" az első évadban, a "hibás" dalekok, Caan, stb, de nem csak egy gegre futott ki az egész
"Friend inside the enemy. Enemy inside the friend" Mondjuk, ha ezt nem 10 perc alatt akarják lerendezni, lehet ütött volna, de így...
Mercy- azt hiszem nem az első dalek akinél kijön ez, más, viszonylag "pozitív" érzelem, de hát Moffatnál a tudatlanságáldás, alapkövetelmény a néző felé
Hybridek, trollolol (bár Anno amit a Cult of Scaro csinált sokkal jobban bejött, pedig ők is hasonló témát feszegettek, de nem is tudom sokkal stílusosabb volta dupla Manhattan-es rész talán a 3.? évadbanVégül is, más sorozatot nm igazán nézek, heti 40 perc meg elmegy rosszabbra is. Viszont akárhogy számolom, nem sok részt nézek újra a Moffat érából ( ami most élén az a Town Called Mercy, de ott karcolgatták a morális vonalat is, lehet emiatt is jött be jobban)
-
Ragnar95
félisten
-
spammer
veterán
Jobb volt, mint az első rész. Több volt ebben is, mint amit kihoztak belőle. Nem kapkodtak, de mégis egyszerűnek érzem megint a megoldást.
Clara Dalek szerintem jó poén volt.
Remélem lesz még Davros és a kigyó arc később. És ajánlom, hogy legyen újra csavarhúzó, mert anélkül nincs Doctor!Remélem darkos vonalon haladunk a folytatásban, nem kérek a mesedélutános, iskolás gyerekes epizódokat!
-
Ragnar95
félisten
válasz
PhilBrick
üzenetére
Nekem is tetszett, szerintem az előző részt simán verte.
Természetesen voltak benne mindfuck pillanatok megint, de hát ezek nélkül nem is lenne DW a DW és most legalább nem éreztem azt, hogy elkapkodták volna az epizód lezárását.
Következő rész is jónak ígérkezik az előzetes alapján
-
törölt tag
Erre a részre nem találok szavakat, és nem azért, mert annyira jó volt.
Aki már látta az új részt, vélemény? -
k.kristof
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Ha emlékszel, a kezét a Christmas Special részben vágták le, amikor a földet támadó idegeneket párbajra hívta ki, hogy a győztesé legyen a bolygó. Még tartott a regeneráció, ezért amint levágta a sycorax a kezét, rögtön vissza is nőtt, de a levágott kéz leesett, és talán a Torchwood volt az, aki felszedte, és úgy került később a TARDIS-ba.
-
k.kristof
őstag
Skaro nem semmisült meg, csak annyira tönkre tette már a háború is, ami miatt létrehozta Davros a dalekeket, és utána még a Time War is, hogy gyakorlatilag lakhatatlan lett mindenki számára. Egyszer már járt ott a tizenegyedik Doctor, amikor elrabolták a dalekek, hogy segítsen nekik az Asylumban, tehát nem most rángatták elő a kalapból. -
k.kristof
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Amikor a dalekek elrabolják Amyt, Roryt és a Doctort, hogy segítsenek nekik a Dalek Asylumban, akkor ott mondják, hogy a bolygó tele van nanobotokkal, amik dalekké változtatnak. Mivel a kígyóember a dalekek szolgája, könnyen lehet, hogy ő is tele van ilyen nanobotokkal. -
Secunda
csendes tag
válasz
spammer
üzenetére
Engem is nagyon idegesít. A Mester maga is, mert ő már a korábbi részekben (férfiként) is ciki volt, bár akkor még körítéssel elment. Most haláli, a színésznővel együtt . . . bár szegény, ilyen háttérrel aligha tud mit kezdeni.
Most komolyan, ez a béna gyilkolászós "random megölök 2 embert, hogy mindenkinek világos legyen, hogy gonosz vagyok, ja, és őrült is" kell ide?
Ráadásul hangsúlyozva a Doktor barátságát? WTF? Megöl random embereket csak úgy, utána meg mosolyognak egymásra, mint régi barátok? Totál zagyva az egész . . . ha a Doktor is csak egy elmebeteg őrült lenne, elmennének, mint Bonnie és Clyde, de így . . .
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem sem tetszik Missy. Bár ebben a részben jobb volt, mint az előző évadban.
John Simm-t viszont imádtam.
-
br.rak
őstag
A mester jelenlegi "just for fun" viselkedése eléggé eléggé gáz számomra. Az előző inkarnációban is volt,de ott azért komolyabb volt a karakter is,meg talán a sorozat is, hiába veszi Moffat darkosra, ha nem vettek meg a karakterek teljesen, akkor igen csak kilóg a tragikomikusan nagy lóláb. Nyilván RTD élesztette újra és elég kevés mozgásteret hagyott a folytatásra, Moffat próbálkozott, voltak jó ötletei, de mint egészet, szerintem nem tudja kezelni.. (amúgy meg John Simm >>>>> mint a mostanit alakító színésznő)
-
PhilBrick
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Missy jóóó.
Ha mélyen magamba nézek és elképzelem, hogy kvázi-halhatatlan időutazó vagyok korlátlan lehetőségekkel népem egyik utolsó tagjaként, hát az én viselkedésem is közelebb állna a Missyhez, mint a Doctorhoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem a luvnya, a viselkedés! Kb ennyire érdekelnének az egyes személyek. És a hobbiprojektjei is tetszenek. Gyűjtsünk halott lelkeket párszáz évig és csináljunk belőle robothadsereget.

-
br.rak
őstag
Most fügétlenül az adott résztől, szerintem nem kellet volna visszahozni a Mestert, annó kapott egy viszonylag normális lezárást( és kvázi megváltást is) Gallifrey-el és a Timelordokkal együtt. Kvázi volt súlya a döntéseknek/cselekményeknek is.
Ma már minden a "coolságnak" és a "WTF WTF hátán" elvnek van alárendelve. -
eldrah
aktív tag
válasz
Zoli133
üzenetére
de igen, az hozta vissza, nehezen...
Meg nem öli szerintem...Meg igy még az sem derült ki,hogy került oda vissza a Skaroról?

Jó lesz ez az évad én ugy érzem...Bár nem vágom ezt a meghalok holnap de háromhetes bulit csapok dolgot...Mármint...Utána kereste meg ügye a S(z)arfészek(bocsánat a gyenge szóviccért) már ott a "bárdok csatáján(amin mellesleg baromi jól szórakoztam
) szóval időben vannak kutyulások és logikai bukfencek megint, de sebaj... -
Zoli133
addikt
10. nem csinálta meg egyszer, hogy nem változott? Jó persze kellett egy levágott kéz hozzá, de volt ilyen. (Pontosan már nem emlékszem)
bambano:
NEm tudom, valahogy se számoltam azzal, hogy a Doktor megöl valakit, részemről valószínűbb, hogy az akna mezőt fogja kitakarítani -
eldrah
aktív tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Igen az, épp ezért lesz így
És épp ezért szeretjük a sorozatot
Ráadásul a mester azért nem egy"eccerü" bolond
Nagyon is zseni a maga módján szóval kitervelte ő ezt már előre
Amúgy is kár lenne a karakterért..én csipem ezt a Missy nőcit
Bár azt nem értem, hogy tud ugyanazzá alakulni ha meghal, mikor a doki meg nem
Amúgy az egész Időlord és Dalek mizéria zavaros, ahogy a sorozat is, hiszen gondoljátok csak át, lezárni nem lehet, főleg úgy nehéz, hogy 50 éve már mindig mást és mást hoznak ki az egészből..sok sok író, lehetőség, történet..mindig mást és mást írni...Nem csoda ha néha zagyva, de könnyen megoldható..A doki mindenre képes, visszamegy, megoldja, más a végkifejlet
De egy frankó történetet lehetne kanyarítani a háborúhoz az tény
-
Zoli133
addikt
Mi van, hogyha Davros azért rendezte meg az egészet, hogy visszamnejen őt megmenteni a doktor? Műrmint ő emlékezett arra, hogy a Doktor ott hagyta, de arra is, hogy visszamegy és megmenti, tehát azzal, hogy a Doktor visszamegy nem változik semmi, mert Davros alapból így élte meg és most vette rá a doktort, hogy visszamenjen megmenteni és enélkül tényleg megmurdelt volna az aknamezőn. Túl triviális? -
bambano
titán
nem értem, hogy
odateleportálnak a nagy bulira, vagyis Missy és Klárika kezén is van egy háztáji teleport, onnan elviszik őket a Skarora, ahol a dalekek simán lelövik őket, a kezükön a teleporttal... -
Zoli133
addikt
Ma reggel nekem is sikerült megnézni az új részt. Elég jól indult szerintem a rész, de a vége miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett. Várom a következő részt.
-
Secunda
csendes tag
Most, hogy mondod, Gallifrey sorsa és az időháború vége nem igazán világos... A Tizedik doki + mesteres részekből tudjuk (két részes, vagy specialos nagy finálé, vastagon csulázó őrült Rassilionnal), hogy a Doki, más választása nem lévén, valami "időzár alá" vette az egész Dalek + Időlord sereget / bolygót / akármit, ami miatt mindkettő kvázi megfagyott az időben, ugyanazt a napot élve át újra és újra, kiszakítva az univerzumból (de úgy, hogy az emlékszik rá, hiszen "tette elnémítja az univerzumot". Ugyanitt volt szó róla, hogy a Mester őrülete a bennakadt, bezárt időlordokhoz köthető, mert rajta keresztül akartak kijutni az időzár alól (a dobok, meg a Mester ifjúkorának manipulálása, mikor belenézett az időörvénybe). Utóbbi esemény egyáltalán nem világos, hogy hogyan lehetséges úgy, hogy ha 1 nap ismétlődik a végtelenségig, hogyan tervelhették ezt ennyire ki (egyáltalán, tudatában voltak bárminek?), valamint hogyan őrültek meg, miközben csak újraélik ugyanazt a napot? Ráadásul a Tizedik úgy adja elő a Mesternek, hogy "te nem voltál ott az utolsó napokban, nem láttad, mivé váltak az időlordok", tehát már kattantak voltak akkor is, mielőtt még bevetette a fegyvert. Utóbbit az 50 éves specialban láttuk, normálisnak tűnő, de reményvesztett, a háború elvesztésének küszöbén álló időlordokkal. De itt már egy olyan fegyver van, ami kívánságra elpusztít / kiírt bármi létezőt, nincs pause, nincs elzárás, minden megy a levesbe . . . ahogy ment is, hiszen bűntudata is volt miatta (még jóhogy, volt rá ideje, hogy a két milliárd gyereket is megszámolja). Ebben az 50-es specialban aztán (retcon) minden Doki együtt "kiemelte" Gallifreyt, csíny letudva, bűn jóvátéve, Gallifreynek a remény meghagyva, zsebdimenzióba zárva (hogy ne billentse ki a sorozatot). A War Doctor elment átalakulni Kilencediknek, és vége is volt. Azt már nem is említem, hogy a time-lock mint kifejezés is érdekes, mert általában a zárt, nem módosítható eseményekre használják, ugyanakkor a kezdetek kezdetén, a 9-10-es dokik korai évadaiban még úgy tekintettek a háborúra és annak végére, hogy bár a Doki volt az, aki lépett valamit, de nem tömegpusztított, csak úgy avatkozott be, hogy miatta időzár jött létre, és az események nem módosíthatóakká váltak, ami a két fél pusztulását jelentette . . . Kihagytam valamit? Mert ez eléggé zavaros . . . -
oriic
HÁZIGAZDA
Na nem volt ez rossz, várom a folytatást.

-
br.rak
őstag
válasz
PhilBrick
üzenetére
A időháborúban mindkét bolygó "megsemmisült" Mondjuk Moffat legnagyobb kreténsége közül ez viszi nálam a primet, de ez mellékes. El lehet egy bolygót tüntetni a szem/valóság elől. És a retcon óta tudjuk, hogy Galifrey nem pusztult el, hanem csak "eltűnt". Hogy a mester hogyan jutott ki, hogy szelídült meg minden őrjöngő timelord szempillantásra, az már mindegy is. -
bambano
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano
üzenetére
Még arrébb lesz szerintem
Clara kiírása, csak nem pár nappal az évad indulása előtt szóltak volna,h távozik, ha az első részben megölnék, ráadásul ez elég gyenge búcsú lett volna, főleg az eddigiekhez képest.
De ne aggódj, mindig kell, hogy legyen companion-ja a Doktornak, úgyhogy a "csöcsfaktor" nem fog elveszni semmiképp és remélhetőleg nem is csökken
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
Armahun
üzenetére
tényleg
bocs.(#2108) spammer: nekem nem fexik az angol, a felirat meg elvonja a figyelmemet, úgyhogy a felére legalább nem emlékszem. meg annyira nem is estem hanyatt tőle. kicsit uncsi, hogy mindig mindenki a Dokit támadja, és akkor jönnek a a./ dalekok, b./ cybermenek, stb.
és ezt a mondatomat nem kell spoiler tagek közé tenni
ha most kiírják a csöcsfaktort a sorozatból, akkor nálam lehet kasza.de még mindig hiányolom, hogy
...milyen volt a Doki házasélete megígérem, legközelebb nem kérdezek úgy, hogy a tv-n megy az f1, a másik ablakban meg postgresql jdbc drivert debuggolok közben

-
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem meg fog minden változni.
A mostani helyzet azért alakult így, mert mikor annó megtudta, hogy ki az a gyerek akin segíteni akar inkább ott hagyta.
Most visszament, hogy megölje és így ne alakuljon ki az a helyzet amiben meghalnak a lányok.
Viszont ö a doktor, nem használ fegyvert, most sem fog, inkább elhozza onnan a srácot.
Annyira nem fog megváltozni, a történet, hogy ne alkossa meg a Dalekokat, de annyira igen, hogy egy picit másként alakuljon a találkozás és Claraék ne vesszenek oda.A kép különben a Faun labirintusa című filmből van. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Armahun
üzenetére
Kissé beszartam ettől a képtől hallod

Szerintem nem volt olyan rossz ez a rész mint ahogy többen itt hangoztatják, nekem nagyon tetszett.
Mondjuk a végén az a jelenet hogy megöli Davrost nem tudom mennyiben fogja megváltoztatni az évadot, remélem valami war dolog lesz belőle. Sajnáltam Clarat meg igazából Missyt is (hozta a formáját mint mindig, nagyon csípem
) amikor megölték őket a dalekok néztem hogy:
aztán jött a végén az ugyismegmentemmertezdoctorwho jelenet 
Én jókat remélek, ez erős évadnyitó volt, az biztos
-
spammer
veterán
Vegyesek az érzéseim.
Dalek és Davros téma jöhet, de hogy mit hoznak ki belőle, az majd kiderül. Sajnos esélyes, hogy valami blöff lesz az egész. Viszont Missy, már megint... meh... Utálom, remélem megszabadulunk tőle. szerk: ja és a főcímzene továbbra is erőtlen, kár, hogy nem javítottak rajta, ez olyan lagymatag. A régebbi évadokban jobbak voltak.
-
jonnyjoker01
veterán
Bakker!
El is felejtettem hogy van új évad
Azonnal nézem meg
-
br.rak
őstag
Ha ez lenne az első Moffat sorozat amit látok, még talán örülnék is.
Capaldit jó volt látni, a többi kuka. Ennyi kamut összehozni egy rész alatt. Moffat szerintem titokban élvezi , hogy a felvadult rajongók anyázzák, a többség viszont rezignáltan veszi tudomásul, hogy idén is ugyanaz a nóta lesz, lehet várni a jó Capaldi momentumokat. -
Armahun
addikt
Csak saját felelősségre:
Aki kíváncsi mi van a föld alatt katt ide. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A dark vonalat kedvelők örülhetnek, mert elég dark volt mindkét rész, de ezen kívül nem sokat tudott nyújtani.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azonnal nézem meg