- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2297 üzenetére
Az utóbbi 2 rész valóban rendben volt, de az évad korábbi részei gyakorlatilag egytől-egyig elég gyengék voltak. Nem az idő szépíti meg a korábbi részeket, hanem ott konkrétan kerek, lezárt sztorik voltak, míg főleg az előző évadban kb az összes rész lezárása elkapkodott, összecsapott volt, a jelenlegi csak simán unalmas és gyenge sztorik voltak.
Illetve ugye azt sem lehet elfelejteni,h ebben az évadban konkrétan 0 átívelő szál van... -
jonnyjoker01
veterán
Én sem értem a sok negativitást itt. Ezek a részek zseniálisak, csak a nosztalgia miatt ítélitek a régebbi részeket jobbnak
Az új részt suli előtt vonaton néztem meg és teljesen fel voltam dobva az egész nap, végig mosolyogtam mint valami fogyatékos
Silence FTW
-
Bucsi13
tag
válasz
Cyber_Bird #2291 üzenetére
A rész után vagy egy óráig teljesen odáig voltam, ezt még a Blink sem tudta (mondjuk az is ugaz, hogy azt kegyetlenül sokszor láttam már.)
És mondj még egy részt, ami ennyire jól reflektál a valóságra, de közben mégis képes mese maradni, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezhetően. A Blink egy jó Doctor Who rész. Az Invasion viszont maga a Doctor Who. szvsz. -
Bucsi13
tag
Milyen érdekes, a facebbokos DW csoportban, meg máshol is nagyon-nagyon dícsérik ezt az évadot, itt pedig hogy is mondjam.. olyan enyhén meh -ek a visszajelzések
Nekem a nyolcadikkal sem volt sok bajom, bár valóban kicsit lapos volt az előzőekhez képest. Így a 9. hihetetlenül jónak tűnik. Eddig csak egész jó és brutál jó részek voltak (ellentétben a 8. elmegy, épp hogy jó koktéljával), sőt, a Zygon Invasion szerintem simán említhető egy lapon az Empty Child, Blink, DotD részekkel, sőt utóbbit szvsz agyon is veri (már amennyiben önálló részként, és nem mint 50. évfordulós ünneplés nézzük).
Igazából az évadban már csak egy részt látok előre nagyon érdekesnek, a többi elég ha hozza az eddigi színvonalat. Ez pedig a 11. Heaven Sent, ahol Capaldi Hozzá méltó színészi feladat.fog csak szerepelni, egymagában. -
Ragnar95
félisten
Tetszett ez a rész is, méltó lezárása volt a dupla epizódnak. Ez az első 2 rész az évadból, ami tényleg tetszett, remélhetőleg ezt a színvonalat sikerül fenntartani és akkor legalább az évad vége jó lesz.
Végre megint sikerült meglepő húzásokkal előállniuk és nem kapkodták el a rész lezárását sem. -
Armahun
addikt
Eszre vettétek, az első doktort a képen?
-
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2284 üzenetére
Ha nem látom, hogy írtok ebbe a topikba eszembe sem jutott volna, hogy szombaton volt új rész
.
Kíváncsi leszek viszont a fináléra, hogy tényleg meg e fog állni a levegő.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
spammer #2278 üzenetére
Szerintem sem adják meg neki a kellő szerepet. Mondjuk a mostani dupla epizód szerintem a legjobb az évadban. A végén az a hosszú beszéd nagyon visszahozta a dw feelinget, szerintem e miatt lett nagyon erős a rész. Le a kalappal Capaldi előtt, jól eljátszotta a szerepét.
-
spammer
veterán
válasz
Cyber_Bird #2280 üzenetére
Igen, a rész végén számomra is felcsillant valami, de sajnos ennyi.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
spammer #2278 üzenetére
A durva, hogy pont ezen gondolkozom en is.
Elpazarolt lehetoseg ez a 2 evad eddigAzert:
Az osgood box-nal a vegen egy picit ereztem, hogy fel fel csillan a regi doki szellemisege. De ott sem vegig, de remenyt adott arra, hogy vegignezzem az evadot, es ne kezdjem inkabb ujra az elejetol. -
spammer
veterán
Én is megnéztem. Nem volt rossz, de olyan jó sem. Mint az évad. Olyan semmi emlékezetes, semmi megragadó. Hol van olyan átívelés, mint a repedés volt, vagy a csend? Vagy anno a Bad Wolf? Hol vannak az olyan jó mellékszereplők, mint Strax? Hol vannak az epikus jelenetek, epikus zenékkel? Hol vannak a megható, szívbemarkoló jelenetek?
Capaldi is egy komolyabb, darkosabb doktornak indult, erre egyre lazább figurát csinálnak belőle. A ruhája: alig hord inget, helyette pulcsi van (és kapucni), a haja csapzott, napszemüveg van csavarhúzó helyett, na meg a gitár...
Komolyan azon filózom, hogy Capaldit le kellene váltani. Pedig nem vele van a gond, egyáltalán nem. Hanem az írókkal. Ott egy tehetséges, komoly színész, és nem adnak neki egy komoly, epikus történetszálat, és nem írnak neki méltó karaktert.
Ettől pedig nálam unalmassá válik, holott alapjaiban jó doki lehetne.
-
Zoli133
addikt
Nagy a csend, ilyenkor már szokott lenni pár vélemény.
Nos én megnéztem ma reggel a részt, szerintem jó lett, tetszett, megkockáztatom hogy, az évad eddigi legerősebb duplája volt az utolsó kettő. -
Ragnar95
félisten
Ez a Zygonos rész volt szerintem a legerősebb ebben az évadban eddig, most először sikerült végig fenntartani az érdeklődésem, remélhetőleg a dupla epizód lezárása is jól sikerül.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2273 üzenetére
Nekem pont a gitározás nem jön be. Vagyis hát az sem. Szorri.
-
-
spammer
veterán
Ez a zygonos rész sem fogott meg, bár a végére tűrhető lett.
Mondjuk az simán kitalálható volt, hogy Klárika is Zygon. A gonosz arca mondjuk tetszett, jól állna neki egy ilyen genya szerep. Összességében még mindig ez a leggyengébb Moffat-évad, és sajnos nem hiszem, hogy erősödni fog.
Klárika távozása talán majd felfrissíti kicsit, kérdés, hogy ki lesz az utód.
Capaldi is hiába lenne jó, ha egyszer szar sztorikat írnak neki, és még a nyomorult csavarhúzót is elveszik tőle.
(#2264) orichalcos: olvasd el az utánad linkelt cikket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #2263 üzenetére
Mondjuk értem a morális döntést, de simán lehetett volna a viking csaj is a társa később.
De amúgy is, hol van River Song?
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem is jo resz volt. Mondjuk erzem Klarika eltavozasat...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó kis rész volt ez szerintem, Clara kifejezetten meglepett.
-
Armahun
addikt
válasz
Cyber_Bird #2259 üzenetére
Mirül böszélsz? Egy darab egyengúnyás oskolás sihedör se vót benne.
-
törölt tag
Elég rossz napom lehet (egyébként nem), mert a mai filmes és sorozatos termés nem tetszett.
Ebbe beleértendő a mai rész is a soriból.
Valahogy nem jött át a lényeg, nem tudtam izgulni az emberekért.
Nem emlékszem már pontosan a lényekre és hogy mi volt velük, de ez most nem fogott meg. -
jonnyjoker01
veterán
Sry.
Amúgy ha belegondoltok, egy időutazó halhatatlan. Mármint ha azt nézzük, hogy rengeteg idősíkon létezik, visszamehet öregként a fiatal önmagához, vagy bárhova. Mondjuk egy idő után teleszemetelné az univerzumot, mert egyszerre létezne egy csomó helyen, időben. Mindegy. Magam sem értem mit írok
-
Armahun
addikt
válasz
bambano #2250 üzenetére
Bo arcát lezárták,
ő Jack Hartness kapitány. Donna mikor doktori tudást szerzett, kívül helyezte a kapitányt a tér-idón aki igy nem tud meghalni. És az arcá öregedett, vagyis tettek a rész végén egy utalást, hogy jack fiatal korában modell volt és úgy hívták, hogy a bo arca. -
bambano
titán
válasz
PhilBrick #2249 üzenetére
tényleg, a lányáról meg is felejtkeztem... csöcsfaktornak király lenne
de ott van még River Song is, aki annyira ugrált össze-vissza a doki idővonalához képest, hogy jegyzetelnie kellett, ergo az, hogy egyszer már meghalt, egy időutazónál kb. semmit nem jelent...meg a Bo arcának történetét sem ártana már kifejteni és lezárni...
-
bambano
titán
válasz
Armahun #2243 üzenetére
oké, de dramaturgiailag a csavarhúzó meg a kék tardis fix pont, az tartja össze a részeket.
ráadásul képzeld el, hogy a frencsájzból veszel karácsonyra magadnak valamit, például egy sivítozó tardist, és másnap már nem is olyannal jár. ott törném össze mérgemben az egészetnői doktorra volt bőven jelentkező, pl. a felesége meg Missi, szóval elvileg nem lehetetlen...
de nem mindegy, ki lenne. kst-t el tudnám képzelni női dokinak -
Zoli133
addikt
válasz
Cyber_Bird #2244 üzenetére
Nem néztem végig a klasszikus évadokat de ott talán egyszer ott megjavította, majd nem tetszett neki ezért visszatért a kék fülkéhez.
-
Armahun
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2239 üzenetére
Amúgy elsőre fure volt nekem is a szemüveg, de így, hogy kb részenként van 10mp-e így bőven elmegy. Bizonyos szempontból a csavarhúzó kicsit túlhasznált volt, így legalább van hely egyéb kütyüknek is akár.
(persze a csavarhúzó jó dolog, de hát volt már jópár évad nélküle, igaz, az még nagyon más korszak volt még)Amúgy a mostani rész szerintem kifejezetten jóra sikeredett. Nem jött át Maisie alakítása az előző részben most viszont most nagyon jól helyt állt szerintem.
-
Armahun
addikt
Sokkal gyengébb mint az előző.
Igazából nem is szól semmiről és az egész hangulata eltűnt a sorozatnak.
Ha ezt igy folytatják, és sanszos mert már leforgatták, akkor félek ez az utolsó évad. -
PhilBrick
őstag
The Woman Who Lived dupla mostantól a legnagyobb kedvenceim közé tartozik. Hihetetlen kemény párbeszédek, jelentések és érzelmek vannak benne. Maisie Williams pedig remekül játszott, nagy szinésznő lehet még belőle.
-
bambano
titán
attól félek, hogyha tényleg ki akarják évad közben írni Klárikát a sorozatból, akkor egyre közelebb van az alkalmas időpont...
-
bambano
titán
én azt nem értettem, de nagyon, hogy
???a második rész végén úgy jött rá, hogy a tardist nem lelőtték, hanem lelécelt, hogy elkezdték őket lőni a dalekok és a tardis pajzsa megvédte őket. most meg két koszos viking ócska kardja átment a pajzson -
spammer
veterán
Szerintem nagyon lapos volt, de a vége érdekes lett:
Rohadtul nem emlékszem, Tennant hogy jön ide? Mire emlékezett vissza? Nagyon úgy néz ki, minden rész dupla lesz, csak remélem lesz valami izgalmas is, mert 12. dokinál még nem volt odabaszós, libabőrös pillanatom.
-
Armahun
addikt
válasz
Cyber_Bird #2223 üzenetére
Én majd kíváncsi leszek, hogy a következő részben hány ember fog meghalni azért mert ezt az egyet megmentette.
Amikor beértek a faluba megismerte, és azért vacillált a megmentésével, mert tudta, hogy mi fog válni belőle. -
törölt tag
Ez a rész jó volt, sőt. Úgy tűnik minden sztori dupla epizód lesz, ennek is lesz folytatása.
-
Zoli133
addikt
Mostani részhez még:
Szerintetek a Harold Saxon-os utalásból lesz valami később? -
oriic
HÁZIGAZDA
Na megnéztem én is a részt. Nem volt ez rossz.
-
Zoli133
addikt
Nah ez a rész is pipa, amúgy csak nekem lett kevésbé szimpatikus Clara erre az évadra? Valahogy az utóbbi 4 részben nem éreztem, hogy meglenne a helye. Azt hiszem tényleg ideje leváltani.
Pedig párhuzamosan nézem a 7. évadot is, ott sokkal szimpatikusabb a karaktere, most valahogy nem igazán.
-
spammer
veterán
Valóban elnyújtott volt az a dupla rész, oké, rossz nem volt, de annyira erős sem. Az előző évad óta valahogyan nem érzem azt, hogy hú de jó, nem várom már hétről hétre. Megnézem és ennyi. Remélem lesz valami, ami visszahozza számomra is a hangulatot. A főcímnek most legalább volt egy kis ereje, ha már a múltkor úgyis panaszkodtam rá.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2213 üzenetére
Ez átjött, de ettől még szerintem elég gyengére sikeredett a dolog. Csomószor megszegte már a szabályokat a Doctor és eddig is megváltoztatta már a múltat emlékeim szerint, eddig csak az volt a kifogás, hogy vannak fix pontok az időben, amiket nem lehet megváltoztatni, de ezeken kívül nem sok minden mást csinált, mint az idő folyásán változtatott...
Én személy szerint az előző évadban pont nem emiatt sírtam és a fórumos hozzászólások nagy részében is inkább amiatt panaszkodtak az emberek, mert elkapkodták az írók a részeken belüli befejezéseket, illetve mert nem volt normális átívelő szál. Jelen évadban egyelőre nincs átívelő szál és ebben a dupla részben elég gagyi lett szerintem a sztori is...
A paradoxon bemutatása pedig egyrészt elnagyolt volt, másrészt kb alig jutott rá idő. -
Secunda
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2213 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy ez a nagy szabálykövetés már ott megbukott, hogy a Doktor ott és akkor szegi meg azokat, amikor és ahol kedve tartja . . . és most nem az időlordos megszegést értem, hanem a "sz*rjuk le az egészet, mert jól hangzik egy történet, és legyen ez a feloldása" értelemben (az írók oldaláról). Lásd Gallifrey visszahozatala és tsai, amiket az évadok alatt elkövettek. . . szabályokról hadoválni azzal a múlttal, amivel rendelkezik, eléggé tökönszúrás. Most is meghaltak jópáran, de csak Clara számított, a többi nem. Miközben Clara megmentésére rohan, meg prédikál egy csávónak arról, hogy nem lehet megmenteni azokat, akiket szeret . . . úúúú, ekkora tökönlövést én nem vártam ettől a résztől, már majdnem undorító volt. Régebben az ilyen, eszemmegáll részek vége felé volt egy-egy nagy releváció, amikor rádöbben a dolgokra, neki és a nézőnek is helyére kerül az utolsó puzzle, és akkor leesik az áll. Most ez elmaradt, és bár ez a fisher king tényleg csak egy kis bábu szerepben volt, azért jó lett volna legalább valami minimális háttér neki, amivel jobban beleillik a sztoriba . . . ez még megbocsátható, ha az időutazós téma jó, de a fentiek miatt azt is eléggé képmutatónak tartom, azon kívül, hogy óriási csinadrattával egy "egyszerű" ok-okozat hurkot magyaráz. Ami egyébként ötletes, csak a fanoknak kicsit elkoptatott. Ennél pl. a Catherine Belles Bermuda háromszögben sokkal álleejtősebb időanomáliát mutattak be (nem lövöm le a poént, érdemes megnézni!). Rocksztárkodásra, gitározásra, napszemüvegre van idő és energia. Remélem, a célzása arra, hogy jó lenne regenerálódni, bejön -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #2211 üzenetére
Nem erted a resz lenyeget. Ennek a resznek az volt az ertelme, hogy bemutassa, mi tortenik ha a doki ellentmond a szabalyoknak. Ezert zsenialis ez a resz. Elozo evadban meg azert sirtunk hogy miert ne csinalhatna ezt/azt szabalyokon kivul? Itt a paradoxon kerult bemutatasra ami szerintem zsenialisra sikeredett. Annak a lenynek kb semmi koze nincs ehhez a reszhez azon kívül hogy o inditotta el az egesz folyamatot. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2205 üzenetére
Ok, rosszul fogalmaztam, de ettől még ugyanúgy működnie kellett volna a dolognak akkor is, ha ő elkezdi megölni az embereket, akik látták az írást... -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2205 üzenetére
Igen, minél több "szellem" volt, annál erősebb volt a jel. -
Cyber_Bird
senior tag
Nem volt ez rossz resz, maradok megegyre
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2203 üzenetére
Azt hinné az ember,h egy ilyen hiper-szuper űrhajóban van valami kommunikációs berendezés...
De ha más nem volt valóban, akkor meg miért nem ölt meg jóval több embert ő maga, hogy gyorsabban legyen erősebb kimenő jele?
Nálam 6/10 a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest