Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
jonnyjoker01 #596 üzenetére
Nekem a Moffat éra jobban tetszik. Sokan szidják, de szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb évadokat hozott és erősebb volt az átívelő szál is, ami remek karakterekhez is kötődött (Pond-River-Clara-Silence, plusz Pandorica+Name+Trenzalore stb.). Russell T. időszakában is voltak jó részek, de gyakran durva túlzásokba esett, szétvariált mindent... Na meg az elején ott voltak a Slitheenek, amikor miniszterekbe költöztek bele és állandóan fingottak meg ilyen hülyeségek, azt hittem, felvágom az ereimet.
(#595) kossza : oké, köszi a tippet, akkor lehet, hogy majd onnan teszek vele egy próbát, aztán meglátom, tetszik-e.
-
jonnyjoker01
veterán
csak en vagyok ugy hogy a david tennantos reszek jobban tetszenek? marmint nem magara tennantra gondolok hanem a reszek felepitesere ugy onmagaban a reszekre. bocsi a helyesirasert de most egy orosz nyelvu mobilrol vagyok ahol iszonyat nehez gepelni
-
spammer
veterán
Farewell to Matt Smith (BBC America)
Nálam nem ment a videó, ezért itt egy másik link is: [link], de torrentről is tölthető (felirat is van az addic7ed.com -on).
Visszatekintés az epizódokra, interjúk, bevágások a Comic Con-ról és hasonlók.
-
spammer
veterán
Ja sorry, félreértelmeztem, azt hittem, hogy az 5. évadot mondod (a 11-es kezdete). A klasszikus sorozatot még nem láttam, csak bele-bele nézegettem 1-1 epizódba (Hartnell, első találkozás a Dalekokkal), de szerintem teszek majd egy próbát a régi sorozattal is. Csak még filózom, hogy honnan kezdjem, mert az elejéről azért nem szeretném, az nekem szerintem már túl hardcore.
Olvastam a junkie-n is a régi sorozatról a kommenteket [link], de még nem tudtam rávenni magam, hogy belevágjak (össze-vissza meg nem nagyon akarom).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez se rossz, de nekem a kedvenc mindig is az Atraxi beszéde lesz.
-
spammer
veterán
Nekem ez az: Rings Of Akhaten Speech. Persze a Time of the Doctort leszámítva, mert az is felejthetetlen számomra.
(#585) Zolton: de a Tardist nem felejtette el.
Meg ott a kajákkal szórakozott, nem tudta, mit szeret.
-
bambano
titán
az a rész, amikor a dokiban Sarah-Jane megint összefut a Dokival, és megtalálja a pincébe leparkolt tardist, az elég epic volt.
Főleg mikor Rose-zal elkezdik kifigurázni a doktort, és úgy röhögnek, hogy nem bírják megcsinálni a feladatot, amit rájuk bízott, de még azt sem bírják elmondani, min röhögnek -
spammer
veterán
Tudom, tudom, kiddie stuff, nem is várok tőle semmi nagy dolgot.
DW/TW kivégezve, akkor már ezt is meg kell néznem.
Annak örülök, hogy a pilotban szereplő copfos feka kiscsajt nem vitték tovább, mert akkor lehet kaszáltam volna, annyira brutálisan irritáló volt. De a többiekkel nincs bajom.
-
spammer
veterán
The Sarah Jane Adventures elkezdve, a piloton meg a dupla első részen túlvagyok.
Sonic Lipstick
Aranyos kis sorozat, meg ahogy látom nem is hosszú, úgyhogy szerintem folytatom. Minden rosszra felkészültem, főleg, hogy az első 2 részben a Slitheen-ek szerepeltek, ami nálam talán a DW mélypontja volt, szóval rosszabb már csak nem lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy haver szerint a Hitleres részben jobban nézett ki még regen előtt.
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #569 üzenetére
SPOILER
Előbb előkerült, mint ahogy elveszett volna... ezek a fránya időutazók... sőt, ő gardedámozta össze a szüleit.
-
greenity
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #569 üzenetére
SPOILER
Pond gyereke = River Song és Silence-s részben látható, amikor az űrruhából kijön...és inkarnálódott.
-
bambano
titán
szerintem emlékezetes a stílusa, a 9. dokiban volt egy nagy adag lenézés az emberek iránt, ő többször is beszólt nekünk. a 10. dokinál sokkal hangsúlyosabb volt, hogy védeni akarja az emberiséget a különbözőség kiemelésével szemben. A 11. meg lökött volt, mint atom
a fez kúl
A 11. dokinak is volt szerintem csúcspontja, amikor behajtotta a szívességeket és gyakorlatilag a galaxisbeli összes ellensége ott volt az ő oldalán a végső csatában. az, hogy leveszi a csukját és ott áll a fej nélküli szerzetesek között, elég nagy csúcspont. az pech, hogy mégis ellopták a kis Pondot.
"Egyébként ha jól tudom, ő nem is szeret beszélni erről a szerepéről,": nem akarja, hogy beskatulyázzák ebbe a szerepbe. Ezért nem írt alá több évet.
-
tDr1v3r
veterán
Engem Capaldi meggyőzött a rész végén lévő arckifejezéssel és hangszínnel...
Matt bácsi meg hiányozni fog, ugyanúgy (vagy jobban, több vicces baromsága volt, igazából nem tudom eldönteni) bírtam mint Tennant-et, dehát all
badgood things must come to an end.Azt kicsit sajnálom, hogy nem volt meg neki az a pillanata mint Tennant-nek a The Waters of Mars c. részben... attól a tizes nagyot nőtt a szememben, de hát ez van. Viszont az előző rész jó volt, a vége meg főleg, méltó elbúcsúzás volt - mondjuk nyújthatták volna még az idősödését, nekem kicsit túlságosan sűrítettnek tűnt, de valószínűleg a BBC nem adott több műsoridőt a stábnak.
-
spammer
veterán
válasz
jonnyjoker01 #558 üzenetére
Nem mondom, hogy rossz volt, de nálam semmi extra. Számomra nincs is olyan emlékezetes jelenete, stílusa, mondata vagy akármi... Lehet, hogy csak az egy évad teszi, meg az, hogy számomra borzalmas szenvedés volt az első évad, de nekem ő nem hiányzik, főleg annak tudatában, hogy kik jöttek utána.
Egyébként ha jól tudom, ő nem is szeret beszélni erről a szerepéről, mintha azt olvastam volna, hogy legszívesebben le is tagadná az egészet. Plusz a Day of the Doctorba sem volt hajlandó visszatérni, pedig felkérték. És ez így nem kicsit gáz azért.
-
spammer
veterán
Nekem is Tennant volt a favorit, de szerintem Smith is volt olyan jó, csak más stílus. És ahhoz képest, hogy fiatal, nagyon profi alakítást nyújtott. Nagyon a szívemhez nőtt a kicsit bohókás, ugyanakkor cool bow tie+fez doki, és most tényleg nem tudom elképzelni, hogy Capaldi még jobb lesz. Tennat és Smith után már valami nagyon nagy alakítást kellene nyújtania. Remélem nem csalódunk majd.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
-
k.kristof
őstag
válasz
jonnyjoker01 #542 üzenetére
Az évszámot képzeletben cseréljétek ki, búék! [link]
-
jonnyjoker01
veterán
BÚÉK mindenkinek!
-
Armahun
addikt
Hát nem aranyos.
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Capaldi-ban Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #528 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom kik szokták megnézni a Google év végi összesítőjét, én megnéztem, és azonnal egy ismerős arcot véltem felfedezni a sok kép között...[link]
Peter Capaldi... 87. legnépszerűbb keresés egész évben a googleon
-
negyven2
veterán
-
Zoli133
addikt
válasz
negyven2 #506 üzenetére
Kicsit megkésve, de "mind a kettő Capaldi"? Nem inkább mind a három? Torchwoodban is szerepelt, igaz én is elfelejtettem, de youtube emlékeztetett.
-
spammer
veterán
BBC Trailer (elég gáz, mai szemmel
)
Fan trailer (kicsit spoileres, de sokkal jobb trailer)
IMDBAmúgy asszem már 2x is érdeklődtem itt róla, volt róla szó.
-
spammer
veterán
Doctor Who: The Movie (1996) letudva. Szerintem simán nézhető, annyira nem rossz. Látszik, hogy eléggé amerikai, más a hangulata, egyszerű a története, de azért mégis csak DW.
Azért, annak örülök, hogy ebből nem lett sorozat, mert akkor most amerikai Doctor Who lenne, ami azért annyira nem lenne jó.
Viszont a 8. Doctor az 8. Doctor, őt is látni kellett egyszer.
-
Zoli133
addikt
Ha jól emlékszem ez a videó nem volt itt még, pedig szerintem kifejezetten érdekes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
k.kristof
őstag
A híres mondat így kezdődött: "On the fields of Trenzalore..." A field harcmezőt is jelenthet, persze akkor hiányzik előle a "battle", de szerintem illett a későbbiekre, hiszen nem kis csata volt. David Tennant regenerációja is sokáig tartott, volt ideje meglátogatni a korábbi társait, nem kötelező a Tardisban átváltoznia. A regenerációs energia nagyon nagy, amikor Tizedikké regenerálódott, akkor például simán visszanőtt egy pillanat alatt a levágott keze
-
spammer
veterán
válasz
negyven2 #506 üzenetére
Eccleston -> Tennant -> Smith regenerációknál nem volt ilyen durva, csak az új külsején döbbent meg (fogak, kéz, haj), de az, hogy a Tardist izének (thing) nevezte és nem tudta irányítani, az egy kicsit durva. Aztán lehet, hogy tényleg csak túlgondolkodom, de azért elég jó kis cliffhanger volt ez a mondat.
-
negyven2
veterán
"Abból, hogy Capaldi megkérdezte, hogy hogyan kell repülni ezzel az izével, arra következtetek, hogy a Doctor el is felejtett dolgokat, netán azt is, hogy ő kicsoda?
Szóval érdekes új éra kezdődik szerintem.
"
Előző regeneráláskor is ugyan ez volt mindig. Lényegében átalakuláskor azt se tudta egyik Doctor, hogy kicsoda/micsoda. Vagyis a zavarodottsága az normális. Mert ugye az új kinézet új személyiséggel is együtt jár. Ráadásul ugye, állítólag arra is magyarázatot kapunk majd (vagy nem, ez Moffat-nál sohase biztos
), hogy hogyan lehet az, hogy a mostani Doctor és a The Fires of Pompeii-ben szerepelő Caecilius Hogyan nézhet ki ugyan úgy (azon kívül ugye, hogy mind a kettő Capaldi
)
-
spammer
veterán
"A Doktor regenerálódása a harangtorony tetején teljesen érthetetlen volt, mert ott kellett volna átváltoznia nem a Tardis-ban. Ilyen szuper erő nem illik a Doktorhoz amit abban a jelenetben kapott."
Tennant sem változott át azonnal, hanem mászkált még egy "párat" mielőtt besétált volna a Tardisba.
Továbbá magyarázható azzal, hogy új ciklust kezdődött ("reboot"), ezért is tarthatott tovább. És ugyanezzel magyarázható a pusztító erő is, ami abban a pillanatban elsöpört mindent. Elég nagy energiát kellett kapnia.
Abból, hogy Capaldi megkérdezte, hogy hogyan kell repülni ezzel az izével, arra következtetek, hogy a Doctor el is felejtett dolgokat, netán azt is, hogy ő kicsoda?
Szóval érdekes új éra kezdődik szerintem.
-
.LnB
titán
Spoileres!
És a legnagyobb hülyeséget ki is hagytam az előbb. A Vécépumpa fejű ember (és egyéb fajú) dalekeket!?!?
Azt hogy gondolhatták komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest