Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bambano #3038 üzenetére
Hát nem tudom. Az erős nő szerepét simán jól is el lehetett volna adni jó történetvezetéssel. Sőt még a sok egyéb (nem feminizmushoz köthető) PC szarságot is bele lehetett volna rakni jól megírt részekbe, senki sem nyavajogna. Simán szarul írták meg a részeket és kész.
Jodie Whittaker BTW csak színész, a részekbe 100%, hogy nem volt beleszólása (maga a történetbe). A saját szerepét valamilyen szinten biztos tudta variálni, de teljesen biztos vagyok benne, hogy a részek totális elb@szása csakis a showrunnerekhez vezethető vissza.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
janos666 #3034 üzenetére
Őszintén nekem a Missy féle sztori vonal is tetszett, szerintem nagyon jó volt a női mester színésze.
Én annyira sajnálom ahova fulladt lassan a sorozat. Peter Capaldit bírtam, jó színész, de a forgatókönyvet elcseszték.
Jodie Whittakert is imádom, mint színész, de ez az új évad valami új mélységekbe helyezte a sorozatot. Itt sem magával a doktor színészével van a bajom, hanem a drága rendező / forgatókönyv írókkal.
-
jonnyjoker01
veterán
Szia!
Mindenképp érdemes elkezdeni (2005-ös rebootról tudok nyilatkozni), szerintem az első 5 évad kifejezetten jó, aztán történt egy kis minőségbeli romlás egészen napjainkig, de személy szerint az egyedüli évad amit úgy totál nem érdemes megnézni az a mostani (11.).
Szóval vágjátok bele nyugodtan, szerintem nem fogjátok megbánni.
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
janos666 #2985 üzenetére
Capaldis évadokkal kezdve nagyon esett a színvonal a sztori terén. Engem ez zavart a legjobban. Aztán hallom új rendező lesz, ráadásul női dokival, hát rengeteg potenciált láttam benne. Jodie Whittakert is szeretem mint színész, az új évadban is tetszik ez a hülyéskedő, de ha kell komoly karaktere.
Viszont a sztori és ahogyan megírják a részeket szerintem soha nem volt rosszabb, mint most. Már csak kaja mellé nézem, elvesztettem az érdeklődésem a sorozatban.
-
jonnyjoker01
veterán
3. Rész
Ez már komolyabb volt, és jééé elég értelmesen megírták, nem vettem észre plotholet
Tetszett a rész témája, PC ide vagy oda, ez most jó volt.
-
jonnyjoker01
veterán
2. rész
Nekem nagyon tetszett. Tele van plotholeokkal, de ezt már elengedem
Vicces, a sztori alapkoncepciója érdekes, szerintem simán megvan a DW feeling.
A CGI is sokkal jobb mint a korábbi évadokban. Az az intró pedig szerintem a legjobb az összes eddigi évad közül, le a kalappal
Teljesen visszaadja a dimenziókon és időkön való átutazást.
Ami nagyon tetszett: az arab csávó aki az egész versenyt irányította, nagyon nagy forma volt "Now will you take us out of here?" "Yes." "And them." "No" - és csettint egyet azzal a legendás arckifejezéssel
Az érdekes volt, hogy a doktor elkezdte egy olyan nép nyelvét olvasni, akit nem is ismert, no de mindegy
Viszont az egész rész, a misztikája, az itt-ott elhintett poénok, a tanulság levonása stb... nagyon igazi ki vagy dokisnak hatott. Nagyon tetszett
Jodie pedig lassan bekerül a kedvenc dokik közé, én nagyon imádom a stílusát
-
jonnyjoker01
veterán
Ha tetszett, javaslom, hogy kezdd el az első évadtól, mert nagyon erős volt évekig a DW, nagyon jó scifi hangulata van. Már ez ugye attól függ mennyi időd van
Nekem a David Tennantos és Math Smith-es évadok voltak a kedvenceim (2-7, de a 7. évad kevésbé tetszett már). Én speciel imádtam Peter Capaldit is mint doktort, de a részek tömkelege katasztrófikusan volt megírva.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bambano #2876 üzenetére
Na erről jut eszembe, hogy írjak egy sort arról, hogy mi zavart.
1. Ami a kommentedhez is kötődik... Mi az életért nyomott le a Doki egy random gombot a Tardison? Semmi oka nem volt arra, hogy megnyomja + sikerült az egész Tardist összezúzni
.
2. A katona egyenruhák úgy néztek ki, mintha a tisztítóból jöttek volna ki, de a futár elesett egy kis ketchupban. Kösztümösök oda tehették volna magukat, hogy úgy nézzen ki a ruha, mintha tényleg háború lenne ott.
.
3. Doki mondta, hogy egy órával később érkezett oda a csatatérre, mikor a katonát visszavitték, ezért kezdődött el a 14'-es karácsonyi fegyverszünet, ezért végül nem halt meg az 'eltévedt' katona. Az üveglények megállították az időt mondjuk 14:00-kor a doki nem érkezhet oda 15:00-kor mert az idő le van állítva!Vagy ha mégis valami wibbily wobbly timey wimey dolog miatt lehet, a katonák az eredeti cselekményekhez képest le vannak maradva 1 órával, a döntéseik nem váltanak hirtelen az egy órával későbbi eseményekre mert egyszerűen nem születtek meg azok a gondolatok a fejükben hogy kezdjünk el énekelni
.
Ja szerk: hiányoltam a nagy grandiózus lezárást, River-t pl. nagyon jó lett volna viszont látni. Clara-ra hatalmas +, annak is nagyon örülök, hogy visszakapta az emlékeket a DokiAz az elfelejtős lezárás tavaly nagyon könnycsorgató volt
/rant vége
Azért nem volt olyan rossz ez a rész, túl kritikus vagyok
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Zoli133 #2871 üzenetére
Nekem is vegyes, maga a rész érdekes volt, a WW1 karácsonyos jelenet közben libabőrös voltam, az az igazi béke, nem az hogy Kevinhez hazajönnek karácsonykor
Jodie-re kíváncsi leszek ("Ah, Brilliant!"
) én inkább a részek megírásáért aggódok. Olyan sok kis zavaró dolog volt, meg a rész is olyan lassan haladt, valahogy nem éreztem, hogy olyan kiemelkedő lett volna. Ezt még Moffat rendezte?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Alexios #2850 üzenetére
Csak poénkodtam a leszbikus fekete női companion után
Ami igazából így elgondolkodtatott ezzel kapcsolatban, hogy a mai társadalommal ez a felállás elléggé abszurd. Kicsit furcsa lesz (DE SEMMIKÉPP SEM ROSSZ) látni ahogy egy 30as nő kerül vezető szerepbe, és segítője egy 50es férfi lesz. Nem akarok hímsovinisztának tűnni, teljesen támogatom a női egyenjogúság intézményét, egyszerűen csak nem megszokott ez ma, legalábbis itt Magyarországon nem. Ezért nagyon várom ezt az új korszakot, valami igazán újat fognak bemutatni a DW univerzumban.
Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, teljesen felhagy a tradíciókkal. Jodie Whittaker remek színésznő, szóval csak hajrá
Amit nagyon remélek, hogy látunk valami szorosabb kapcsolatot doktor-kompánia között. Capaldi féle évadokban nem éreztem azt a kapcsolatot a főszereplők között, mint pl Rose - Tennant vagy Clara - Smith. Esetleg jöhetne valami komoly epic átívelő szál (bár igazat megvallva ezt a Missy-Mester sztorit imádtam
)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bambano #2822 üzenetére
Nagyon remélem nem jön vissza tbh.
Ami gáz, amilyen cikkeket olvasok. Komolyan amerikában úgy elszaporodtak a SJW-ok... Olyan cikkeket olvastam, hogy a leszbikus fekete karakter és a női vezér egyéniség (doktor) nem elég. Komolyan mi a f@szt akarnak még?! Aszexuális űrlény kompániaként, női doktor identitása férfi, és egy transzexuális unikornis akinek visszatérő szerepe van az új évadokon keresztül. HA NEM EZ LESZ AKKOR KASZÁT A SOROZATNAK!!!!444NÉGY /s
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bambano #2813 üzenetére
Bill az aki mostanában előkerült mint fekete karakter. Rá szerintem nem igaz az állításod, hogy másodlagos szempont, hogy milyen színész, mert jól végzi a dolgát (szerintem). Ugyanakkor az is lehet, hogy egy fekete a casting team közül tehetségesebb, mint egy fehér. Szerintem Billnél a szerep miatt jön ki ez nagyon (fekete ÉS leszbikus ne vicceljünk már
).
-
jonnyjoker01
veterán
Egyszer rákerestem tegnap, hogy ki az új doktor, azóta a Google Youtubeon, Google Nowon, mindehol ezt nyomja. KÖSZÖNÖM MÁR TUDOM KI LESZ AZ.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Zoli133 #2789 üzenetére
Dettó
Én nagyon bírom a színésznőt, remélem jó szerepet írnak alá. Egyáltalán nem zavar, hogy csaj lesz, korábban is voltak jelek, hogy megtörténhet, benne van a pakliban (pl. Tennant mennyire mondta hogy nem akar nő lenni
). Nagyon kívámcsi vagyok, remélem nem szúrják el.
-
jonnyjoker01
veterán
Magyar idő szerint mikor derül ki az új doki identitása?
-
jonnyjoker01
veterán
Ez a rész nagyon Doktoros volt, igazán visszahozta a régi hangulatát. Valamiért nagyon tetszett
és kíváncsi vagyok hogyanBill befejezése továbbá hogy ki aztudta megtagadni a regenerációt . A mesteres lezáráson'A Doki' (a másik) nevettem, okos volt, igazánén is illő,Mesterhez Annyira azért nem volt emocionális a rész, mint Clara elbúcsúztatása, de ez nem is feltétlenül baj. Kétség kívül ez volt a legjobb rész szerintem az évadban én bőven megadom rá a 10/10-et!amikor azt az extra alkatrészt megtalálta Missy, onnantól kezdett leesni hogy éppen az átalakuláson fog keresztül menni (regenerálódáson). Karácsonyi részt nagyon várom, kíváncsi vagyok ki lesz a következő Doktor (már ha megmutatják nekünk előre).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#54715584 #2734 üzenetére
Az ajánló most nagyon tetszett nekem
De előre látni hogy sablonos alien-utánzat lesz
A rebootra én is kíváncsi vagyok, tudni, hogy ki kapta meg a rendezői 'szerepet'?
Így utólag hozzátenném, hogy nagyon nagy volt (egyenesen szakadtam) amikor a Doki fenyegetett, hogy berobbantja az egész barlangot: "Over our heads, millions of tonnes of snow and ice. One good blast from the Gargantua here and your army would be on ice forever. Trapped in an eternal winter like... like Frozen! It's a movie." -
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bambano #2728 üzenetére
Ahogy ezt a szerumos virusos tortenetet leirtad... Szakadok tiz perce
Egyebkent ezekre az iroi meg torteneti hibakra probalok figyelmet nem forditani, mar amolyan delutani chillout fele sorozat lett nalam, semmi tobb. Ha komolyan vennem szerintem mar reg felkotottem volna magam
Probaljatok meg kikapcsolni az agyatokat DW elott, ez mar nem valami komoly sorozat.
-
-
jonnyjoker01
veterán
Ez a rész se volt rossz. Tettek bele egy kis érzelmet
8,5/10
-
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem ezek a részek nagyon tetszettek eddig, megvan az a Doctor who érzés valószínűleg az újrahasznosítás jellegéből... Ez nem feltétlenül rossz
A tavalyi részekhez képest egyértelmű javulást véltem felfedezni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2692 üzenetére
Bocsi a duplaert
Megpedig az hogy amikor a gyereket lerantottak a melybe azok a halak akkor a keze fotonikusan eltunt amikor meg a doki es az utitarsa (nem tudom megjegyezni a nevet) meg siman csak leesett a vizbe mert eltunt a jeg. -
jonnyjoker01
veterán
Nekem tetszett a mostani resz
Tetszik az alapkoncepcio bar volt egy hianyossag.
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Hát emberek nekem vagy kezd komolyodni az ízlésem, vagy tényleg gyenge rész volt most ez. Annyira gázosnak véltem egy csomó dolgot benne, kopipészt szupermen, az agyas űrlények jellegtelenek voltak, az előzetestől pedig a cringe-meter felugrott az egekbe attól a companiontól
Nem tudom meddig fogom még nézni így
Azért +1 a humorra, Capaldi nagyon jól elő tudta adni a poénos jeleneteket
-
jonnyjoker01
veterán
Üdv a topikban!
Ha jól tudom, Moffaté még egy évad, szerintem itt előáll a legmerészebb ötleteivel, bízom benne, hogy jó lesz (non-eyecandy companion ide vagy oda
). Most több időt is hagy rá, szóval nagyon reménykedem
Most uborkaszezon van, cikkek vagy tartalom sem nagyon jelennek meg mostanában a DW-ról, ezért vagyunk csöndben
. Szívesen "nosztalgiázok", mesélj neked melyik évad/doktor/companion/epizód tetszett
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem is gyengébbek a Capaldis évadok, viszont ami idegesít benne, hogy nem Capaldi tehet róla. A neki adott szerepet tök jól eljátszotta, nem mondanám, hogy rossz színész, nekem doktorként is megfelelt, de egyszerűen ötlettelennek tartom az elmúlt részeket. Voltak jó pillanatai is azért és összességében se pontoznám le nagyon, de azért jó lenne, ha Moffat meghúzná a nadrágszíját mostmár.
-
jonnyjoker01
veterán
Boldog Karácsonyt a Kedves Topiklakóknak!
-
jonnyjoker01
veterán
Amíg ti ezen agyaltok, én azt próbálom megfejteni, hogy kézzel hogy lehet egy gyémántnál 400x erősebb anyagon keresztülhatolni
-
jonnyjoker01
veterán
Ez a par resz itt a vege fele szerintem zsenialis volt. A confession dial nagyon jol megvolt csinalva, a vegen minden kep osszeallt, szamomra ertheto volt es nagyon tetszett. A befejezes is zsenialis lett, most mar ertem, miert nem volt rendes bucsu a hollos resznel. Fogalmam sincs miert de en elerzekenyultem doki beszeden a vege fele, melto lezaras volt ez Claranak is (mondjuk en sem csiptem annyira). Szerintem osszessegeben ez az evad vege fele levo reszek brilliansak voltak. Gallifrey fagyasztasarol nem tudunk semmit a doktor szerint is (valoszinuleg az irok se tudjak). Clara: I thought you said Gallifrey was frozen in another dimension.
Doctor: Well, they must have unfrozen it and come back.
Clara: How?
Doctor: I didn't ask. It'd make them feel clever.Ugyanakkor a doki azt is megemliti hogy a time lordok okosak (amikor visszahozza Clarat) szoval elkepzelheto, hogy tenyleg sikerult kiutat talalniuk, elvegre olyan dolgokat talaltak fel amivel fel lehet szakitani az idosikokat. Nem hinnem hogy tul nagy gondot okozna dimenziokon keresztul valo ugralas, dokinak sikerult. Tovabba bocsanat az ekezet mentes irasert, mobilrol tul maceras helyesen irni. -
jonnyjoker01
veterán
valaki arulja el pls hogy hanyadik resz a mostani mert sehol sem talalom :|
-
jonnyjoker01
veterán
Ez most dupla resz? Mert akkor en is csak jovoheten nezem meg (foleg mert a viragboltba nem sikerult a "magokat" visszavinni es elkuldott a boltos egy otnapi szabadsagra
)
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird #2328 üzenetére
En sem ereztem kotodest iranta. Szomoru volt, elvegre o az elso companion aki meghalt, de azert tenyleg. En azt sajnalom hogy mar megint nincsen war doktor a hulye fogadalom miatt :/ -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #2317 üzenetére
Jó pár sorozatot néztem már ahol van
@spammer sorozat nézést akkor kezdtem el amikor itt a fórumon kérdezgettem, hogy mit ajánlotok. The100 volt az egyetlen ami nem tetszett, de abban is volt ami tetszett, ezért nem mondhatom el, hogy szar. Úgy látszik szerencsés vagyok, de eddig tényleg nem néztem még olyat ami 7-8 alatt van imdb-n (Z Nation, de az rohadt jó
) Ami ránézésre nem tetszik, abba bele se kezdek. De attól függetlenül én is látok hibákat a sorozatokban (DW pl.), de le képes annyira foglalni arra a negyvenöt percre, hogy nem nyilvánítom ki, hogy szar.
Más: ajánljatok már szar sorozatokat plz
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#54715584 #2314 üzenetére
Én is pont így vagyok vele, mint a cikk írója. Lehet, hogy azért, mert én nem azért nézek sorozatot, hogy a hibákat kinézzem belőle vagy háttérszálat keressek, vagy tudom is én mi az ok amiért sírtok itt össze vissza
.
Személy szerint amúgy olyan típus vagyok aki minden sorozatban talál valami értéket, eddig életemben nem láttam egy sorozatot sem, amit nem szerettem.
DE! Tisztelem a véleményeteket!
UFF!
-
jonnyjoker01
veterán
Én sem értem a sok negativitást itt. Ezek a részek zseniálisak, csak a nosztalgia miatt ítélitek a régebbi részeket jobbnak
Az új részt suli előtt vonaton néztem meg és teljesen fel voltam dobva az egész nap, végig mosolyogtam mint valami fogyatékos
Silence FTW
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
spammer #2278 üzenetére
Szerintem sem adják meg neki a kellő szerepet. Mondjuk a mostani dupla epizód szerintem a legjobb az évadban. A végén az a hosszú beszéd nagyon visszahozta a dw feelinget, szerintem e miatt lett nagyon erős a rész. Le a kalappal Capaldi előtt, jól eljátszotta a szerepét.
-
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem is jo resz volt. Mondjuk erzem Klarika eltavozasat...
-
jonnyjoker01
veterán
Sry.
Amúgy ha belegondoltok, egy időutazó halhatatlan. Mármint ha azt nézzük, hogy rengeteg idősíkon létezik, visszamehet öregként a fiatal önmagához, vagy bárhova. Mondjuk egy idő után teleszemetelné az univerzumot, mert egyszerre létezne egy csomó helyen, időben. Mindegy. Magam sem értem mit írok
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #2211 üzenetére
Nem erted a resz lenyeget. Ennek a resznek az volt az ertelme, hogy bemutassa, mi tortenik ha a doki ellentmond a szabalyoknak. Ezert zsenialis ez a resz. Elozo evadban meg azert sirtunk hogy miert ne csinalhatna ezt/azt szabalyokon kivul? Itt a paradoxon kerult bemutatasra ami szerintem zsenialisra sikeredett. Annak a lenynek kb semmi koze nincs ehhez a reszhez azon kívül hogy o inditotta el az egesz folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest