Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Helló!
Lenne egy kérdésem. Nekem se megy a samsung dlna szoftvere rendesen. Vagyis a tv miden eddig kipróbált funkciója működik, net is van a tv-n, win media playerrel megosztott médiatartalmat látja a tv, de mint tudjuk, az az mkv megosztást nem tudja, nekem pedig az fontos lenne. Szóval a samsung progi pedig azt nyomatja, hogy látja a tv-t, engedélyezem is a program eszközházirendjében, megosztok valamit és a tv mégis azt írja ki, hogy "A kérés nem teljesíthető". Amúgy win 7-et használok, csak a win tűzfal van, de azt kiiktatva sincs változás. Más fórumon azt mondták, h a nod is bezavarhat, de nekem csak sima nod32-őm van, nem az internet securitis, de próbaképp azt is letiltottam és úgy sem látta a samu program megosztását. Amúgy a prog is és a firm is a legfrissebb.
Valakinek valami ötlet? Vagy egy másik program ami nem olyan vállogatós, mint a win mp?Előre is köszi a segítséget!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest