- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Erre te tudod a választ,te jobban otthon vagy LH.-ban mint én.
Amit írtam hogy a DJI nem tilt csak rendkívül ritka esetekben, ez biztos.
Ez nem zárja ki azt ,hogy itthon bármilyen hatóság "megb@sztasson" a drónod miatt...Az viszont tényleg érdekel, hogy a LH-nak és a Rendőrségnek van közös adatbázisa , erre felkészített szoftvere ami lopott drón regisztrációja esetén megvillogtatja Gizike előtt a piros allert! feliratot?
Vagy a járőrnél aki kimegy ellenőrizni mert valaki bejelentést tett illegális dronozasrol , van egy használható adatbázis a lopott madarakrol?Vagy ,és erre biztosan tudod a választ , a mydronesapce össze lenne kötve a rendőrségi adatbázissal?
Szemtelennek tűnhet az írásom, de nem ez a cél...valóban érdekel, bár nehezen hiszem mindezt itthon ,Magyarországon
Tudom ,bármi lehetséges, és le is foglalhatják,aztán akkor ki is derülhet,de egyelőre még én azt gondolom ehhez "vadnyugat" van itthon.
Pedig hidd el, én lennék a legboldogabb, ha ennyire biztonságban lennének a madaraink.
Persze a tévedés jogát fenntartom , és tanulni mindig készen állok
A napokban pont találkoztam egy emberrel aki mesélt arról ,hogy itthon is milyen rendszerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ki tudják rúgni alolam az irányítást miközben dronozom
ittam a szavait, nem gondoltam hogy ennyire felkészültek vagyunk helyenként
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ittam a szavait, nem gondoltam hogy ennyire felkészültek vagyunk helyenként