- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoagel
csendes tag
Addig engedem amíg a szememmel látom, arra meg bőven elég az auto mode, illetve ahol sok a wifi, ott a 2,4GHz. 2-3km-r nem akarom elküldeni, 120 méternél magasabbra meg főleg nem. Fék, bokrok mögé ezzel nem csak nem ajánlott, de úgymond tilos is, nem véletlen, ott már nem tudod olyan biztonsággal irányítani mint ahogy az elvárható lenne.
Az itthon vásárolt Miniket nem tudod hack FCC-be tenni, de pl. az az osztrákot, lengyelt már igen, de szerintem többet kockáztatsz vele mint amit nyerhetsz, mert olyan dolgokat produkálhat, ami miatt meg is semmisülhet. Ha csak 5-600m-en belül maradsz nincs szükséged semmilyen turpisságra, én a biztonságot részesítem inkább előnyben. Ha távolabb szeretnék majd egyszer menni, akkor egy komolyabb eszközt fogok megvásárolni, ebben ennyi van elégedjünk meg vele. A jel erőssége nem lesz számottevően jobb ha arra használod amire tervezték, ha túl akarod ezt lépni akkor egy másik eszközzel érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest