Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
Szia!
Nyaralások csináltam több videót is egy Spark-kal. Most hazaérve vettem észre hogy a sok felvétel közül az egyiket nem lehet lejátszani semmi. Ha megnézem a fájlt a neve és a mérete stimmel, azonban a részletezésnél nem ír se felbontást se bitrátát se semmi egyebet a videóról.
Visszagondo9lva arra jöttem rá hogy ez a felvétel úgy készült, hogy miután leszálltam nem nyomtam meg a DJI GO appban a STOP-ot a videó felvételre, hanme csak kikapcsoiltam a drónt a seggén lévő gombbal.
Ez okozhathja a fenti jelenséget?
Lehet ezzel a viodeóval valamit még kezdni vagy ezt bebuktam(Az egyik legjobb felvétel lenne szóval nagy kár lenne érte
)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)?