Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
Szia!
Nyaralások csináltam több videót is egy Spark-kal. Most hazaérve vettem észre hogy a sok felvétel közül az egyiket nem lehet lejátszani semmi. Ha megnézem a fájlt a neve és a mérete stimmel, azonban a részletezésnél nem ír se felbontást se bitrátát se semmi egyebet a videóról.
Visszagondo9lva arra jöttem rá hogy ez a felvétel úgy készült, hogy miután leszálltam nem nyomtam meg a DJI GO appban a STOP-ot a videó felvételre, hanme csak kikapcsoiltam a drónt a seggén lévő gombbal.
Ez okozhathja a fenti jelenséget?
Lehet ezzel a viodeóval valamit még kezdni vagy ezt bebuktam(Az egyik legjobb felvétel lenne szóval nagy kár lenne érte
)?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- E-roller topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Linux Mint
- Mazda topik
- Fotók, videók mobillal
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)?