Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tom_77

tag

Sziasztok,

Nemrég irtam hogy teljesen kezdőként (soha nem volt semmilyen dronom és nem is értek hozzá), szeretnék venni egy Mavic 2-t. Tudom tudom, hogy utána is olvahatnék a következő kérdésemnek, de meggyőződésem hogy ha valaki leirja 5 mondatban, akkor sokkal könnyebben megértem majd :) Szoval ha veszek egy ilyen kategoriáju dront, akkor mi minden kell hozzá hogy legálisan használhassam is? Kifejezetten természet fotozásra, videozásra használnám (semmi lakott terulet, embertömeg, Ferihegy 1-2, atomerőművek, ...). Csak tisztán kirándulás, turázás.
    Milyen "papirmunka" (jogsoitvány, engedélyek, ...) + anyagi vonzata van ennek az egész dronozasnak? Olvastam hogy julius-tol még nagyobb szigoritas jon. Esetleg sejthető már valami?
    Nagyon finoman, halkan kérdezném: mindenki betart minden szabályt ? :) ha felmegyek a kishegyre ahol a kutya se jár, és csinalok képeket vele tavakrol, hegyekrol, sziklákrol, folyokrol, rétekről, mezőkről, virágokrol.... akkor egyszercsak ott terem a TEK, leteper, a dronomat meg légvédelmi ágyukkal leszedik és fizethetek nagy büntit? Vagy hogy megy ez az egész dronozás manapság? :) Hangsulyozom, hogy tudom hogy utána is olvashatnék, de engem a Ti véleményetek sokkal jobban érdekel mint a paragrafusok.
    Köszi a segitséget.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés