Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nincs belőle baj. Nekem az angol ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy csináljak új fiókot, fizetés résznél hagyjam ott és nyissam meg a redeem oldalt, aztán aktiváljam. Nem lett belőle gond, csak fura volt nekem is, hogy miért nem egy redeem-mel kezdjük aztán le van tudva. A lényeg, hogy ne fizess elő normál áron, a redeem majd oda irányít a kedvezményesre (amennyiben jó a kód).
Az elejéről a két betű és kötőjelet ne hagyd le, én magamat szívattam, mert a chat eltörte és csak az utána lévő részt másoltam először... Ha tényleg nem megy a kód jelezd ügyfélszolgáalton, hogy mit kaptál és nem tudod beváltani, de lehet adnak egy rendeset minden zokszó nélkül és kész. Csak ne fuss ki az időből, mert úgy emlékszem 26 volt a promó végének megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- norbx: Számítógép.hu
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
l.skywalker