Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebayer
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Mindkét filmhez van magyar szinkron, 4K UHD, HDR10, 5.1 hang. Egyébként nálam mindegyik Star Wars filmhez van magyar hangsáv kivéve a Baljós árnyakat.
-
-
Chris0321
veterán
Hello.
Aki előregisztált az kapott valami visszajelzést? Én még aznap este regisztráltam mikor bejelentették a lehetőséget és nem jött eddig semmi. -
Adama123
aktív tag
Obi wan Kenobi szinkronos előzetes:
-
Hege1234
addikt
Üdv,
Aki regelt már, annak érkezett már mail amin vissza tudta igazolni?
-
norbertoth
senior tag
UK fiókod van? Azt meg tudnád nézni hogy Pl a Santa Clause 1 es a Star Wars új remény c filmek UHD formátum-e szinkronnal?
-
ebayer
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Úgy látom egyszerre küldtük el a hozzászólást.
Tehát UK régióban van magyar szinkron hozzá. -
ebayer
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem UK fiókom van, ott van magyar hangsáv. De gondolom a magyar D+-on majd megkapja a magyar szinkront.
-
ebayer
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha az eredeti 101 kiskutya rajzfilmre gondolsz, akkor az szinkronos.
-
sith7
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
ok
-
norbertoth
senior tag
Azt meg lehet nézni valamilyen oldalon hogy pl az usa-ban és a Briteknél mi a kínálat?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Farkassacred
üzenetére
-
Adama123
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Még a klasszikus fekete-fehér Zorro sorozat is fent lesz az ötvenes évekből szinkronnal.
-
atyec7
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Igen sajna, bár érdekes, mert ez már a "cső változat" után jött ki. A legjobb tv okosító, médialejátszó eszközök (stuffdigital.hu). Itt is "csak" a korábbit említi, valóban.
-
norbertoth
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pedig lesznek, pl kacsamesék.
-
sith7
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mire gondolsz konkrétan mese alatt ?
-
Farkassacred
őstag
Miért érzem úgy, hogy a régi mesék már nem lesznek fent rajta magyar szinkronnal..

Ezek a stream szolgáltatások egyre kevésbé érik meg a pénzüket. -
norbertoth
senior tag
Shield-et nem ír a támogatott eszközöknél az oldalon, de lehet csak nem sorolták fel.
-
atyec7
tag
A Shield pro 2019 kompatibilis az érkező Disney+ szolgáltatással?
-
norbertoth
senior tag
Csak 100? A lengyel oldalon 277 filmet ír UHD-ra, akkor az nem valós?

-
Kaba
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Lesz UHD/4K tartalom is, jelenleg elvileg többszáz tartalom ilyen( de biztosan minimum 100(német forrás szerint), ilyen.
-
norbertoth
senior tag
Én még mindig arra lennék kivi hogy ami a .pl oldalon UHD és már ott virít a magyar szinkron, az nálunk is UHD lesz? Gondolom az nem régiós szinten megy, nem tudom elképzelni, hogy csak HD legyen, nincs erre valakinek rálátása, pl akinek külföldi acc-ja van?
Erre részben választ adott ez, de nem teljesen:
• 4K Ultra HD streaming Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákkal a kompatibilis eszközökre, külön költség nélkül -
-
Kaba
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lesz nyelvbeállítási lehetőség.(pl.magyar, német, francia, angol,spanyol, olasz)..
Az HBO-nál nehéz lenne állítgatni pl. német nyelvre, vagy franciára stb., mivel csak egy pár országban érhető el európában.(a Sky miatt).
Nem kell mókolni, mivel a Disney+ szinte minden európai országban elérhető. -
hombre[EU]
nagyúr
azt tudja valaki,hogy a szinkron miképp mūködik majd? mert a netflix felkínál néha 7-8nyelvet,köztük az összes közép európai (ami nekem kell) viszont a hbo max csak konkrétan annak az országnak a nyelvét engedi, ahonnan regisztrálva van (vagy kártya alapján nemtudom). utóbbi sz*r

-
sith7
félisten
+1 kérdés
Erotikus tartalom nincsen rajt, ugye ?
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon jó
-
Noukoum
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van arról információ mikor jön a magyar alkalmazás?
-
sith7
félisten
Ne nevessetek ki, de még nem volt ilyen szolgáltatás nálunk
Egy előfizetést, egy időben csak 1 db tv - n lehet nézni ?
Számítógépen lehet nézni ? -
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, de
1. az általad felsoroltak nagyrésze megvan 4k - ban
2. nem szeretek előre fizetni, az utóbbi időben kijött járékok botrányai miatt sem
3. úgyis előfizetek, mert a fiam már vágja a centit
-
Chris0321
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kösz, az nagyszerű hír. Utálok moziba menni, de így legalább támogathatom a film készítését.
-
norbertoth
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
1 hónappal a mozis bemutató után kerülnek fel a mozifilmek?
-
Chris0321
veterán
Hello.
Az új Marvel filmek is fel fognak kerülni, mint pl. a Dr. Strange? Ha igen mennyivel a mozis bemutató után? -
Chris0321
veterán
-
Kaba
veterán
Bevezető ajánlat a Disney+ részéről. Június 26-ig lehet egy évre előfizetni 19890 Ft-ért.(1657 Ft-os havidíj).
-
Moritz
tag
Sziasztok
van ötletetek arra, hogy hogyan választhatnám ki a magyar feliratot egy (vagy több) Disney+ film alatt tévén vagy boxon vagy laptopon? Sajnos nem jelenik meg a választható listában. Ugyanakkor tableten meg mobilon megjelenik, kiválasztható, működik.
Ugyanaz az account, ugyanaz a wifi, amin az eszközök csatlakozva vannak.
Németországban próbálom.Köszönöm
-
ebayer
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Kevés lesz az az egy nap.

-
norbertoth
senior tag
Én szabit igényeltem másnapra, 4k Star Wars maraton lesz
leglábbis gondolom ami a Lengyeleknél 4k az itt is. -
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tényleg, shit!
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
06.12 GYERE RÁM!
-
spiky03
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Én is már az indulást!

-
norbertoth
senior tag
Várom mint a messiást

-
l.skywalker
Topikgazda
Obi-Wan Kenobi - Official Trailer
Május 27 | Disney+ -
ebayer
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Persze, csak a logikát nem értem. A Lokinál is csak az 1. és 3. részhez nincs magyar szinkron.
-
ebayer
tag
Nem nagyon értem a Disney+ logikáját. A Mandalorian összes részéhez van már magyar szinkron (mindkét évadhoz), kivéve a legelső részt. Egyébként több sorozatnál megfigyelhető, hogy az első részhez nincs magyar hangsáv, miközben a többi részhez van.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Kicsit zavar, hogy a Tron: Örökség nem lesz 4K-ban, bár a BD ott figyel a polcon.
Az Alien-re céloztam a mozis illetve azok rendezői/special edition/assembly cut változatával szemben. Hosszból ítélve mindegyik a mozis változatot kapja, pedig a 2. és 3. filmesetében jobb a rendezői.
Csak azért hoztam fel, mert olvastam már hogy streamingre kapunk majd egyes filmekből - igaz újak - bővített változatot. -
norbertoth
senior tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Igen, való igaz hogy már most ennyi a szinkronos tartalom 2 hónappal az indulása előtt.
Amit linkeltél ott lehet nyomon követni napról napra. Nagyon sok ráadásul 4k minőségben, nyilvá régebbiek esetén felskálázva, de pl a Home Alone 1 Dolby Vision, a kettőt nem tudom.
Mire gondolsz hogy mozis változatokkal? Eltérés van a mozis és a tv-ben leadottal?Akinek van elérése, megtudná nézni hogy a Reszkessetek Betörők 2 és a Bosszúállók - Végjáték is Dolby Vision ?
Köszi! -
ebayer
tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Én az Egyesült Királyságból használom a Disney+-t és valóban nagyon sok szinkronos tartalom van rajta. Bár az érdekes, hogy én még nem találtam egyetlen filmet vagy sorozatot sem magyar felirattal, még azokhoz sem, amikhez van magyar szinkron. De ez országonként változik. Mindenesetre szinte naponta kerülnek fel a magyar hangsávok és a magyarországi indulásig még van majdnem két hónap.
-
Harbinger85
aktív tag
A Gamestaron olvastam, itt egy lista a Disney+ szinkronos tartamairól: [link]
Ez létezik? Úgy értem ennyi minden? Nem hittem hogy a Fox filmek nálunk a Disney+ elérhetők lesznek. Csak az zavar hogy az Alien filmeke esetén úgy látom be kell érnünk a mozis változatokkal. -
sith7
félisten
Szeretnék majd előfizetni erre a szolgáltatásra, de nem látom még a tv aplikációi között
Később fog bekerülni ? -
Adama123
aktív tag
Facebookon aktiválták a magyarországi régiót:
-
3L1T3
addikt
Remélhetőleg elérhető lesz minden olyan minőségben mint a külföldön. Itthon nem forgalmazott a Disney 4K felbontásban Marvel filmet, közben ahol már van Disney+ ott 4K még az első Iron Man film is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Becallom, nem olvastam el a felhasználási feltételeket, de mi a helyzet a megosztással? Itt is csak háztartáson belül engedik?
-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem ami fent lesz azokon lesz szinkron is, de felirat tuti.
Pl az új megjelenések, legalábbis remélem.
Mint ugye az HBO MAXon is van.Amúgy itt lehet követni a fejleményeket a sorozatjunkin
link -
l.skywalker
Topikgazda
-
Harbinger85
aktív tag
Családi csatorna, gondolom gőzerővel készülnek az új Marvel és Star Wars sorozatok szinkronja is. Gondolom az Obi-wan is azzal jön.
Engem jobban érdekel a tartalom és hogy itthon mi lesz abból. Őszintén engem csak a TRON széria érdekelne, meg a Rocketeer 4K-ban megnézni egyszer. BD-n ott vannak polcon. A SHIELD ügynökei sori is felkerülhetne, ámde ahhoz tényleg nincs szinkron csak a3 évadhoz. -
Sanyi.mTs
addikt
7 profilt lehet csinálni
Szinkronos tartalmakkal hogy állnak?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Június 14-én indul Magyarországon
Ára: 2490 Ft/hó ill. 24900 Ft/évHivatalos oldala:
Bemutatkozik a Disney+ (disneyplus.com)
(még nincs rajta semmi, csak Éresítést lehet kérni)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát UK régióban van magyar szinkron hozzá.