Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A felirat méretét nem lehet állítani?
-
válasz
markknight
üzenetére
Igen
-
markknight
nagyúr
Modok S01E09 - Nálatok is rossz a magyar felirat?
-
Steve1207
veterán
Nincs belőle baj. Nekem az angol ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy csináljak új fiókot, fizetés résznél hagyjam ott és nyissam meg a redeem oldalt, aztán aktiváljam. Nem lett belőle gond, csak fura volt nekem is, hogy miért nem egy redeem-mel kezdjük aztán le van tudva. A lényeg, hogy ne fizess elő normál áron, a redeem majd oda irányít a kedvezményesre (amennyiben jó a kód).
Az elejéről a két betű és kötőjelet ne hagyd le, én magamat szívattam, mert a chat eltörte és csak az utána lévő részt másoltam először... Ha tényleg nem megy a kód jelezd ügyfélszolgáalton, hogy mit kaptál és nem tudod beváltani, de lehet adnak egy rendeset minden zokszó nélkül és kész. Csak ne fuss ki az időből, mert úgy emlékszem 26 volt a promó végének megadva. -
Megnéztem a The Clone Wars utolsó évadát, és az utolsó részek egyszerűen szenzációsak. Nem véletlen, hogy azokat 9.9-re értékelték imdb-n.
-
Pro!Petya
addikt
Ez a Disney+ féle magyar szinkron a Dokikhoz valami rossz vicc... , de tényleg!
Még szerencse hogy csak az első két évadhoz van
Nem csodálom ha az ilyenek miatt puffog valaki a magyar szinkron miatt ...., kb mintha egy ember szinkronizálta volna az egészet azt is halál unottan full jellegtelenül.
A hangok totál nem stimmelnek a karakterekhez.
Így kell egy nézhető sorozattól is el venni az ember kedvét!Na mindegy , akkor ezt a sorozatot nem Disney+ -on nézem újra..

-
A Zéé
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
fiókot se csináltam még, most nyitottam meg az emailt, és kattintottam először a benne levő linkre. Mondjuk amikor az email címet regisztráltam, akkor elsőre nem sikerült valami, mert kifagyott a tableten az oldal, látoltam egy második próbát is.
Na mindegy, akkor így jártam. Köszi.
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Szeretném beváltani a kedvezményes előregisztrációs kupont, de azt írja, hogy a kupont már beváltottam, pedig arra azért határozottan emlékeznék, ha így lenne
Ilyenkor van valami hack, vagy így jártam? -
válasz
norbertoth
üzenetére
A 4K HDR részt szerintem félreértetted. Nem a kínálatot minősítettem (fogalmam sincs, hogy milyen), hanem arra próbáltam célozni, hogy az előfizetők egy részénél vagy nincsenek meg a technikai feltételek hozzá, vagy nem érdekli az egész kérdéskör.
És nem "szúrja a szemem" a régi tartalom (én is találtam olyan régi filmet, amire 8 év óta "vadászom", hogy újranézhessem), de pont a Die Hard-ot az elmúlt negyven évben rengeteget játszották, az elmúlt pár hónapban is leadta legalább két TV csatorna az összes részét, szóval hogy az emberek ezzel kezdik, és nem az újdonságokkal, vagy az exkluzív címekkel, azt találtam meglepőnek.
-
norbertoth
senior tag
-
4K HDR nincs, de az Disney+-szal sem feltétlen van. (Nekem pl. azzal sincs.) Lejátszási idő függetlenség pedig a TV-ben is van, ha az ember akar. (Nálam pl. több mint fél éve várakozik a Bosszúállók utolsó részének felvétele arra, hogy végre megnézzem, mi ez, ha nem szabadság...
) -
Ezek voltak a Disney+ legnépszerűbb tartalmai az indulás után
Hogy friss filmek felkerültek (Halál a Níluson, stb.), azt még értem, de hogy a TV-ben agyonjátszott filmek is (Birodalom visszavág, Die Hard, stb.), az kissé meglepő...
-
sith7
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jó lesz, told csak
-
sith7
félisten
Mi történt ?
hiányzik 2 hsz -
l.skywalker
Topikgazda
Ezt a kinek mi az igénye a szinkronokkal kapcsolatban témát most már lehet Privátban folytatni! Köszönjük!
-
golyós
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez erősen a te véleményed.
Pont nem érdekel, hogy a szinész mélyebb hangon mondja, hogy kezeket fel mint a szinkron.
Nem a szinész játéka miatt nézem meg a filmet, mindenki elájult a Jokertől, szerintem meg iszonyú gyenge film volt, pont mint az új Batman, nem lett volna jobb ha eredeti hangon nézem meg Robertfaarcúalkonyat előadásában. -
nikos21
aktív tag
-
NY_A
őstag
A Disney szankcionálja valahogy a fiókmegosztást? Én pl a bátyám családjával osztanám meg aki egy másik városban lakik. Az alapján amit találtam a neten nem igazán látom ennek akadáját.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hát biza vannak filmek/sorozatok, amikhez a szinkron valahogy jobban passzol. Szórakoztatóbb, aranyosabb, sokszínűbb a szinkronhang, mint az eredeti.
-
lafaty80
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mindegy, mindent is jobban tudsz..
-
ebayer
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azért vannak fent régebbi magyar szinkronos filmek is. Egyébként meg nagyon nagy szerepe van a minőségben a szinkronrendezőnek. Pl. egy Tomasevics Zorka, Nikodém Zsigmond vagy Aprics László hatalmas szinkron-klasszikusokat adott számunkra.
-
lafaty80
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azért tegyük hozzá,hogy szerinted... Más meg mást gondol. Nem biztos hogy neked van igazad.
-
BoneDragon
veterán
válasz
lafaty80
üzenetére
Nem, nincsenek. Egyáltalán nem tudják visszaadni az eredeti hang szinvonalát. Melyik szinkron szinész ér fel bármelyik szinézzel? Az utóbbi 10 évben eszméletlen igénytelenek a szinkronok. Mondjuk nem csodálom, nem fizetik meg őket, tehetség sincs meg...
Aki nem eredeti hanggal néz filmet, az rengeteg veszit a film élvezetéből. De hát kinek mi. -
lafaty80
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem kell sajnálni, vannak nagyon jó szinkronok és szinkronhangok. Én élvezem ezt is, ha jó...
-
nikos21
aktív tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Póbálom igy is ugy is de ugyan az a hiba
"A fizetés feldolgozásakor hiba történt"
-
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok van egy olyan problémám hogy a fizetésnél nem tudja levonni az összeget és hibát ír de minden jól van beírva és már 3 szor probálva más más böngészővel próbálva sem tudja levonni. Mi lehet ez ? Előre is köszi
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem teljesen okés volt, de ha már ennyire mondjátok lehet ránézek angolul is.

-
hombre[EU]
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is de a feleségem németes, azt meg én utálom és nem hadoválom.
-
F.B.I.
veterán
Doctor Strange: magyar nyelv ki választható, természetesen nem magyarul beszélnek alatta. Ez valami vicc!!!???
-
ozakila
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Realme 4K stick,tökéletes az összes streming szolgáltató.
-
sittes79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én nem tudom mit állítottam be, de csak a kinai mondókáknál volt felirat amugy csak szinkron.(Írország)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én feliratosan néztem és úgy is kínai volt de volt magyar felirat
-
Rigormortiis
veterán
Nem túl jo megoldás, hogy a Shang-chi és a tíz gyűrű legendájának a harmadát nem lehet érteni, mert kínaiul van a magyar szinkron ellenére is, és még felirat sincs ilyenkor alatta.
-
negyven2
nagyúr
Július 13-án jön a Disney+-ra a 'The Bob’s Burgers Movie'
És remélhetőleg a Solar Opposites 3. évadával együtt. Bár hivatalosan még ez csak a Hulu-s megjelenés (oda egyszerre jön ki mind a 11 rész), de azért jó lenne, ha nem kellene ezt az "alapítványi tékából kikölcsönözni"... azért pár hét késé belefér még.
-
Menetrend szerint Obi utolsó rész és Strange 2 felkerült. Ma mozinap lesz.
-
qqzs
őstag
Fire stick ajanlotta a "This is us"-t hogy a disney plusson nezheto ingyen, de rakkatintva azt irja nem elerheto geografiailag nalunk
-
l.skywalker
Topikgazda
Találtam egy Disney+ által támogatott cikket az Index-en. Meglepően jó minőségű írás:
Index - Brand and Content - MARVEL, AZ UNIVERZUM KÖZEPENem tudom mikori, ha mótvá, akkor sorry

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen. Ha ez kitétel akkor igen.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
jobban utánaolvastam és rajöttem,hogy nekem a chromecast with google tv kell, mert ha jól értem a többi verzióban "nincs op.rendszer" és kell egy kütyü,amirōl az appot indítod.
-
lenox
veterán
Van olyan mas is, akinek nem megy a Disney+ alkalmazas? Nekem egy Mi Box-on miutan elindul csak koroz, nem mond semmilyen hibat, nem keri, hogy jelentkezzek be, csak koroz. Minden mas (Netflix, HBOMAX, Youtube, network teszt) jol megy. Probaltam cachet uriteni, ujrainstallalni, a Mi Box-ot factory resetelni, de ugyanez a helyzet.
-
negyven2
nagyúr
válasz
norbertoth
üzenetére
Magukat a Terminátor jogokat Gale Anne Hurd és korábbi férje James Cameron tulajdonába 50/50 arányban. A gyártási jogokat viszont több cég is birtokolta. Elviekben még most is a Skydance Media az aki gyárthat Terminátor tematikájú műsorokat (elvileg készítés alatt áll egy Netflix-es anime sorozat).
Amit viszont te szeretnél az a forgalmazási jogok amik viszont teljesen szét vannak szórva.
Az első résznek a forgalmazási jogai elvileg az Amazon-nál vannak (Orion Pictures volt az eredeti forgalmazó, akik meg az MGM alá tartoztak akiket meg megvett az Amazon). A második, harmadik és a Salvation című rész az USA-ban Warner (kivéve a 2), nemzetközi szinten meg Sony. A Genisys az már Paramount, míg az utolsónak a 20th Century Fox volt a forgalmazója (ez utóbbi ezért is van fent Disney+-on).
Úgyhogy eléggé szerte széjjel vannak a forgalmazási jogok. És pl. emiatt sincs Disney+-on emilyen Indiana Jones film, hiszen annak a forgalmazási jogai még mindig a Paramount-nál vannak. Majd az 5. rész már fent lesz (és valószínűleg a többi is, csak meg kell egyezni velük vagy meg kell venni tőlük).
Amúgy pletykaszintem felröppent az, hogy a Terminator 7 az majd az Apple TV+-ra készül és Cameron fogja rendezni. De ennek ellentmond az, hogy ő most el van foglalva Pandora-val jó ideig, illetve nem úgy tűnt, hogy foglalkozna ezzel a franchise-al. Dark Fate esetén is állítólag dolgozat rajta, viszont a nyilatkozatok alapján pl. a forgatásra soha nem ment ki, és nem szolt bele semmit.
-
Azt tudja valaki, hogy windows app-ban miért nem lehet előre letölteni a nézni szándékozott filmet vagy sorozatot? Netflix-nél állítólag lehet. A Microsoft Store-ban minden második értékelés ezt reklamálja. Sokan pl. utazás közben nem mobilon, hanem laptopon néznék a filmeket, de most nem lehet. Nekem gyakorlati problémám is van a folyamatos streaming-gel: megszoktam, hogy filmnézés közben, vagy a film végén visszatekerek, ha valamit nem értettem, de ez a Disney+ appban nehézkes (lassú), és időnként szét is esik (fekete képernyő, hang van, de teljesen máshol tart). És persze adathasználat szempontjából sem előnyös ez a megoldás, mert egy film így másfél-kétszeres adatforgalmat is generál. Miért nem lehet legalább cache-elni? (Spotify kb. mindent be-cache-el, amit az ember az utolsó hónapban hallgatott.)
-
azbest
félisten
válasz
norbertoth
üzenetére
Háát, netflixen van terminator genesys,
primeon semmi, hbomax semmi,
disney-n a terminator: dark fate. -
norbertoth
senior tag
A terminator jogok nem a Disney-é? Egy rész fent van, kár hogy a többi nincs.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez jó, pontosan ilyen chromecast ultrat kerestem

[B(#911) Steve1207 ] szerintem is a google lesz a legjobb out-of-the-box

-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mecool KM2-n (ennek van több "más brandezése", de ugyanaz mind), de Mi Box S-en is úgy láttam gond nélkül megy. Viszont, hogy mit érdemes venni, hát passz, nagyon felmentek az árak, kb a stickek olcsóbbak, de akkor már ott van a Chromecast with Google TV, az tartja magát 30e alatt és viszonylag korrekt a SoC, support is van, szóval frissítés is jön rá sokáig.
Az olcsóbb boxokat nem követem, mert mindig netflix cert-es eszközt használtam. Milyen Android TV boxot vegyek? topikban érdemes utánajárni, mert mindegyik eszköznek vannak apróbb hiányosságai azért (lassú régi SoC, nem megy ki a dolby xy esetben, az életben nem kap már frissítést, hdr hülye kezelés), eszköze válogatja.Szerk.: ja látom stick is jó, én költséghatékonynak Mecool KD3-at mondanám, ha még összehozható 20 alatt (cserébe az életben nem kap frissítést). Ott van az új Xiaomi 4k Stick is 20-25e körül, azt nem ismerem, de nagyon hasonló és következő árszinten meg már ott toporog a google cucca, ami amúgy szintén nem egy nagy masina. Én szerintem már a google-re mennék mai viszonylatban.
-
hombre[EU]
nagyúr
(#907) e90lci a stick még jobb, mert utazáshoz kevesebb helyet foglal.
a fō probléma az,hogy egyik mamánál régebbi smart lg tv van, másiknál egy új droidos tcl,de azon crashel,laggol mint az állat.
beleolvasgattam redditekbe és alig van olyan,ami probléma mentesen viszi :/ a fluid 4k,magyar hanggal fontos lenne -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Melyikre gondolsz pontosan? Én Chromecast-el használom. Hibátlan. (CC3)
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
2017 Macbook Airen fekete képernyőt a Disney+ van ötletek,hogy mi a megoldás? -
e90lci
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
HK1 boxon Coreelec alatt megy de csak 720p van,(19.4 kodi) van magyar hang.S912 boxon 9.2.8 Coreelec (18.xx kodi) megy,de nincs magyar hang.VorkeZ6+ megy,de az alkalmazás nincs a googleplay-ben,APKMirror -ról szedtem hozzá,magyar nyelv van,de csak 720p a Widevine L1 licenc hiány miatt.
NVIDIA Shield Tv Pro 500GB ezen megy 4K ba ha androidos box. [link] -
zseko
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
FireTV Stick 4K Max-on kipróbáltam, igaz nem sokat, de nem futottam észrevehető hibába.
Bocs, most látom hogy boxot írtál, ez nem az.
-
hombre[EU]
nagyúr
hello. valaki használja az appot ilyen tv okosító android boxon? melyiken mūködik tutira?
-
Kaba
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Országra is szűrhetsz egy adott tartalomnál.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nem ismerem. Köszönöm. És ez régióra is tud szűrni?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Disney+-al sem feltétlen van 4k HDR? Netflix után piacvezető ezen a téren, de a kettő nem ugyanaz a kávéház.
. A tömegharc jelenetek kissé gagyik mindkettőben, de a többi egész jó.