Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem én is ugyanezt mondtam. Vagy próbáltam. A hozzászólás, amire reagáltam, az is azt állította, hogy magyar előfizetést használ Szlovákiában, probléma nélkül. És elvileg ennek is kellene történnie a help szerint. Viszont korábban hasonló felvetésre az volt a reakció, hogy Európa egy más pontján ennek ellenére is van eltérés, nevezetesen a szinkronok és feliratok választéka nem ugyanaz.
-
petne
őstag
Ez nagy tévedés. A szabály nem azt mondja ki, hogy nekünk is ugyanazt kell látnunk, mint mondjuk a német előfizetőknek. Hanem azt, hogy én mint magyarországi előfizető, ugyanúgy el kell érnem a tartalmakat EU-n belül, mintha Magyarországon lennék, vagyis biztosítani kell az elérést. És a német előfizető is elérhesse Magyarországon a német előfizetésén lévő tartalmakat.
Remélem érhető, ez viszont teljesül. Nekem régóta holland előfizetésem van és itthon elértem eddig is és most is a tartalmakat és nem volt szükségem VPN-re se, úgy mintha Hollandiában lennék, tehát nem ugyanazok vannak rajta, mintha itt fizettem volna elő. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sőt, uhd/4k hdr kínálat is eléggé gyér.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos.
-
zseko
veterán
Sokkal erősebb rajttal kezdett a Disney+ mint a HBO Max. Már most érdemesebbnek tartom erre előfizetni a Max-al szemben.
Lehet azért mert HBO GO már régóta volt és sok tartalmat már láttam, a Disney+ pedig még új, de ha ez utóbbiból kiszedem a felesleges túlhype-olt cuccokat (Marvel) és még az SW-t is, még úgy is több olyanba futottam bele pár perc böngészéssel, amit meg- vagy újranéznék. Ezek nagy része mondjuk a Star fül alatt van.
Az applikációja is jobb androidra, mint a Max-é - ahol például sd-kártyára nem is menthető semmi, így utazáshoz teljesen használhatatlan, ráadásul emellett még minőséget sem lehet állítani és magától sem igazán képes rá, így kicsivel régebbi hardveren már szaggat és akadozik, élvezhetetlen. És nem utolsó szempont, hogy el is érhető a tévémre és a FireTV 4K Stick-re is, ami a Max-ról megint csak nem mondható el.
Igaz böngészőben ez sem ment 1080p-ben, de most már, hogy van tv-m, már úgy sem abban nézem.#784 l.skywalker Ennél többet nem is kívántam ehhez hozzászólni.
-
válasz
hakydakillah
üzenetére
Korábban már felvetettem, hogy a help szerint EU-n (pontosabban EGK-n belül) nem szabadna különbségnek lenni. Erre jött az a reakció, hogy gyakorlatban mégis van. Lehetséges, hogy idővel ez is változik?
-
hakydakillah
senior tag
Érdekes ez a régió dolog. Én Szlovákiából nézem, magyar regisztráció, magyar PayPal, és nem vettem észre különbséget. Szlovákia és Magyarország összes film esetében mind a két esetben 1165 drb jön ki.
Nálatok pl ott van az új Chip & Dale film? Nálam van szlovák és angol nyelv, magyar felirat. -
zseko
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mert egy újszülött is nyilván nyelvtanárral, szótárral, külön magyarázattal tanulja a nyelvet...
Vagy ott vannak a kétnyelvű gyerekek, ők is biztos nyelvleckékkel, tanárral...
Szerintem 9-10 éves korig bőven benne van, hogy fel tudja szedni, akik gyerekként költöznek külföldre és úgy kerülnek idegen közösségbe, azoknál sem gondolom hogy minden esetben hagyományos oktatással tanulták meg.
Érzésem szerint én nehezebben tanulok nyelvet (vagy szimplán kevésbé vagyok elég motivált), de még így is vannak olyan szavak amiket igenis videókból tanultam meg már huszonévesen. A legelsőre emlékszem a legemlékezetesebben, még a Winampban néztem a Mythbusters-t, és abból tanultam meg a tűt (needle). És ezt én saját magam tapasztaltam meg, nem hallomás, meg mással történt. Ki tudja hogy lett volna ha már gyerekként lett volna internetem, vagy hozzáférésem ekkora mennyiségű tartalomhoz mint most. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, csupán szerintem a felnőttek már mindenáron kötni akarják valami ismert dologhoz az ismeretlent. -
headhunter
addikt
-
woodworm
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
A nyilakkal valóban belépsz a menüsorba, de a samu távirányítón vannak dedikált gombok a lejátszáshoz (legalábbis az enyémen).
-
negyven2
nagyúr
A sima The Walking Dead-re a Disney megörökölte a Fox-tól a sugárzási jogokat (itthon mellette még a Netflix/HBO Max-on is fent van), de csak arra. A Fear of The Walking Dead csak Prime Video-n érhető el itthonról a 6. évadig bezárólag. Majd ha leadták az összes részt akkor valamikor utána jöhet Prime-ra.
Viszont jövőre jön az amc+ streaming szolgáltató is, így ott nagy eséllyel az összes fent lesz és az új részek is jönni fognak.
-
l.skywalker
Topikgazda
Összefoglaló!
A lakóhely szerinti országomon/régiómon kívül is használhatom a Disney+-t? Külföldön az előfizetők az adott országban/régióban elérhető Disney+-tartalmakat nézhetik. Ha másik országban szeretnénk az előfizetésünk szerint elérhető tartalmat nézni, azt le kell tölteni.
-
negyven2
nagyúr
Ismét érdekességként
A Hulu-s 'The Kardashians' új része ma felkerült a Disney+-ra, viszont a Jeff Bridges-es FX-es sorozat a 'The Old Man' nem. Ugye a legtöbb FX-es sorozatrész, a sugárzást követő másnap felkerül Hulu-ra, ebből adná magát, hogy a Star+-ra és a Disney+-ban lévő Star-ra is. Viszont ez esetben előre elmondták, hogy majd valamikor jön (valószínűleg akkor is hetiben). Ez csak annyiban érdekes megoldás, hogy az FX, az egy USA "fogható" csatorna. A Hulu meg USA és Japán.
Vagyis hiába az az alapkoncepciója a Star csatornának, hogy az ezeken lévő tartalmakat az FX/Hulu-val nem rendelkező országokban is terjesszék, de sajnos úgy néz ki, hogy simán megvan, hogy hónapokat kell várni mire máshol is látható lesz legálisan. És ugye itt a kérdés, hogy hajlandók vagyunk-e rá várni, vagy beszerezzük őket máshonnan.
De ott van az érdekes epizód elérések is, hiszen pl. az Andrew Garfield-os Under the Banner of Heaven, június 2-én ért véget (tehát 3-án került fel Hulu-ra a 7. rész), és az első 2-3 rész pár helyen el is érhető, viszont a maradék részek, és a teljes sorozat az majd csak július 27-én érkezik valószínűleg mindenhová, ahol van Star/Star+.
Persze érthető, hogy ne adjanak ki egyből mindent, de érdekes az, hogy van olyan eset amikor az FX/Hulu premierrel együtt jön, vagy szinte azonnal, vagy később... vagy soha. És még ebbe belejátszik, a régiós megjelenések (pl. Ausztráliában megjelenik valami, míg pl. az EU-ba sokkal később).
-
Pro Koryak
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem igazán...
Imax enhancedből elég gyér a kínálat.
-
infectedmann
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Ugyan ez van Samsung TV-n is.
-
Fandango
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Jó inkább ne erőltessük, maradj meg a saját kis hitedben, hogy ez lehetetlen.
-
Fandango
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Pedig nem olyan hihetetlen, tinédzser koromba csak a számítógépes játékokból (sok rpg, ahol sok a szöveg) szedtem össze egy elég jó alap szókincset angolból, illetve hogy a számítógépen mindent programot angol nyelven használtam.
ollie gyermeke esetében a youtube még könnyebbé teszi a dolgot, ha angolul nézi a videókat magyar felirattal. Simán meg lehet tanulni egy alap értési szintet. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Örülök, hogy jobban tudod.

Nem azt néztek, és azt se mondta senki, hogy csak abból.
Off vége. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem csak ott tanulta, de sokat segített neki az értésben. Egyébként meg nem érdekel mit gondolsz.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Enyémek is ott tanultak meg + játék.
Az iskolába kb semmit nem tanultak.
Mi ezen olyan hihetetlen? -
bepken
veterán
válasz
AnonymusX
üzenetére
jaja ezt olvastam. mondjuk ez elég nagy bullshit, lássuk be
vadiúj szolgáltatás, fogalmam sincs hogy néz ki a felület, milyen funkciók vannak, milyen tartalmak vannak (pl. szinkronosan), de még ez mind mellékes dolognak is számít.... nálam a fő kérdés az volna, hogy az eszközeimen működik e a cucc? nyilván ott van a weboldalon a támogatott készülékek listája + KODI-val jó eséllyel amúgy is működne, de azért egy pár órás tesztet engedhetnének így a legeslegelején...mindegy, sajnos sehol nem találok rá egyelőre választ, hogy HBO Max appal ellentétben itt vajon lesz e hang ezen a konkrét boxon. így sajnos nem merek kidobni egy 20ast az ablakon :/
-
ebayer
tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nem teljesen igaz, amit állítasz. Ha jól rémlik, akkor neked francia account-od van. Annak a tartalmát nem ismerem, de nekem Angliában a többséghez van magyar szinkron. Arányokat nem tudok mondani, de a NatGeo tartalmakat kivéve (ott sajnos MÉG ritka a magyar hangsáv), nagyobbik részt van szinkron. Sőt, ahogy olvasgatom a hozzáaszólásokat más fórumokon is, itt vannak olyan tartalmak is (akár magyar nyelven), amelyek Magyarországon még nem érhetőek el. Szóval szerintem ez erősen régió függő és nem lehet konkrétan kimondani, hogy külföldön kevés a szinkronos tartalom.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Komolyan, ha ezen pörögsz, akkor inkább miért nem pörögsz tovább?

Vica-versa működik ám a dolog
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
tényleg kicsit felesleges ezen parádézni, de mondjuk a Disney mese szinkronok pont tök jók
-
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Viszont így talán a gyerekek hamarabb megtanulnak angolul. És ezt most komolyan mondom. A lányom, aki most 13 éves, youtube-on nézett rengeteg videót angolul, már 2 éve ott tartottunk, hogy ő mondta, hogy angolul nézzük a filmeket. Mostanra már folyékonyan beszéli, és középfok közelében van.
-
BoneDragon
veterán
Komolyan, hogy mindenki a szinkronon pörög...nem tudtok olvasni?

Igénytelen sz*rok a szinkronok az utóbbi 10 évben.
De hát kinek mi. -
Pro!Petya
addikt
Igen,a netflix és hbo max megy normálisan, csak a Disneyplus-nál van ez a xarakodás...

Azért van elég sok minden itt is szinkronosan de az otthoni kínálathoz képest viszont karcsú...A Marvel, Star Wars, részéhez szinte mindhez van magyar szinkron viszont a Pixar ,Disney ‐nél nagyon kevéshez. Mi pont a gyerek miatt fizettünk elő erre, szóval így elég kiábrándító.
-
modd3r
őstag
Fear of the walking dead nem jön valamikor? Csak mert a "sima" wd ott van a kínálatban.
-
Dicker
őstag
Aki még kóddal küzdene, most 3 perc alatt megvan UK ügyintézővel.
A végére 0-4-el köszönjetek el, ha nem kedvesnek találnátok.
Bár Anastasia normális volt, amire megadtuk volna az e-mail, amit kért, addigra már küldte a kódot.
-
norbertoth
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ott van, Apple one névvel
az tartalmazza.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Szia!
Hisense TV-n (Vidaa U4 OS) is ilyen és engem is zavar. Maga az app egyébként szerintem elég jó, gyors pörgős, pöccre megy minden.
-
Oledfan
újonc
Szia! Köszönöm szépen az útbaigazítást!

Valóban az IP cím blokkolása okozta a gondot.
UK régióra állítva a helpdesk-et elérhetővé vált a live chat,amin keresztűl kb fél óra várakozás után(22. voltam a sorban),nem egészen 2 perc alatt sikerűlt reseteltetni az IP-t.A promóciós link-el sikeres volt a regisztráció!
Azon gondolat fogalmazódott meg bennem,hogy nekem NAT-olt IP címem van,és nem-e ez okozza az egész problémát?
Ha még sem,akkor végképp nem tudom elképzelni,hogy milyen elgondolás alapján raknak bizonyos IP címeket fekete listára!Mégegyszer nagyon köszönöm,és hálás vagyok a segitségedért!
-
bepken
veterán
sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy tesztelte e valaki közületek kínai tv boxok valamelyikén az appot? (Amlogic S905X3 proci van az enyémben)
előfizetésem ennek függvénye, az HBO Maxot mondanám fel cserébe, mivel ott az említett TV boxra hónapok alatt se jött ki olyan patch, ami javítaná a "nincs hang" problémát...
igen, magyarán egyszerűen annyi volna a kérdésem: van e hang tv boxon?
köszi előre is!
-
yxcv
tag
Üdv!
Azt meg tudná valaki nekem mondani, hogy
1. előfizetés nélkül látható-e a teljes tartalom lista?
2. Mennyire széleskörű a nyelvek száma? Konkrétan a 24 sorozat érdekelne német nyelven
köszönöm -
blg
senior tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
AndroidTV-n a távirányítón lévő előre/hátra tekerés gombokkal lehet előre/hátra tekerni, többszöri megnyomással nő a sebesség
-
fiFika
csendes tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Végre utána meg jönni fog az Armor Wars! Építsék csak a fázist!
-
techlock
csendes tag
Lehet, hogy szerencsém volt vagy már nincsenek annyira leterhelve.
A magyar ügyfélszolgálatot hívtam. A gépi hanggal együtt sem volt 6 perc és regisztráltam is a kedvezményes kóddal.
Köszönöm szépen a kedves hölgynek a vonal túlsó oldalán! -
Toth_Jani
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Sony TV-n is kb: igy működik kijön a menü kiválaszt a 10 ,másodpercet rányom és annyit megy.
Viszont van média vezérlő gomb a TV felvételek kezelésére, azt megnyomva gyorstekerés van, minden nyomásra gyorsabb igy akár 1 órát lehet tekerni pár másodperc alatt !!! -
BoneDragon
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Légyszíves írd bele az apple tv-t a leírásodba, ez így elfogadhatatlan.
-
norbertoth
senior tag
válasz
sittes79
üzenetére
Hulu tartalmak a Disney-re fekerülnek (elvileg), a prime az nudli, hbo-t most mondtam le, mert külön vicc, hogy a saját gyártású tartalmaik 2021-es filmeknél is csak HD, de nem mint ha sok filmet találtam volna ott ami tetszene. Netflix, Disney+, Apple tv+ maradt, utolsó pl megint csak nudli, de az apple one-ban benne van.
-
modd3r
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Samsung okos tévén is dettó. (és engem is rohadtul zavar)
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
LG TV-n megy az app, ha nézek egy filmet és jobbra nyomva a távirnyító szeretnék előre tekerni, akkor a Netflix és HBO előre teker pár másodpercet, de a Disneynél csak bejön alul egy menű, ahol megint jobbra kell menni es entert nyomni az előre tekeréshez, tehát itt 3x kell gombot nyomni , ez másnál is ilyen? Illetve nem csak LG platformon is így működik?
Köszi
-
negyven2
nagyúr
válasz
norbertoth
üzenetére
Globális app van belőle. Pontosabban van ugye az általunk is használt verzió, és van az Indiai Hotstar féle app, ami amit még pár helyen használnak (Délkelet Ázsia, Észak-Afrikai országok, Közel-Kelet és a Dél-afrikai Köztársaság). De az még ennél is butább, illetve nem kompatibilis egymással a kettő rendszer (Ugyanis mi a Disney+ rendzsert használjuk, ők meg a Disney+-ra átnevezet Hotstar szolgáltatást.
És igen tényleg az a vicces az egyesben, hogy közel 3 év után is ennyi gyerekbetegség van az app-ban, amivel nem foglalkoztak (vagy csak a fejlett nyugaton lakóknak ez nem probléma
) -
Doki16
addikt
Van még lehetőség a kedvezményesebb árú éves előfizetés megszerzésére. Sajnos benéztem mert egy június 26. dátum rémlett, mert ez is volt írva pár, de most láttam csak, hogy június 13 volt a helyes.
-
Nálunk tegnap vagy fél óráig szolgáltatáskiesés volt (az internet ment közben).
Valaki másnál előfordult már, hogy megállt a film?
-
sittes79
addikt
válasz
norbertoth
üzenetére
Halló prime video, HBO max? Hulu esetleg?

-
válasz
norbertoth
üzenetére
nem lehet manuálisan
trükközve kell: [link] - végigtekered a filmet a stáblistáig és eltűnik
(add hozzá az aláírosdhoz a DisneyPlust, hát meghalok, hogy azóta se tetted meg !!!!)
-
Pro Koryak
addikt
Na regeltem én is, meglátjuk. Szóval a régió az automatikus, pl. ha beállítom az angol nyelvet a magyar helyett, akkor sem lesz több tartalom elérhető, mivel Mo-ról vagyok regelve?
-
norbertoth
senior tag
A külföldi pl USA disney app másabb a most bevezetettől?! Van aki azt írja abban már el lehet tüntetni a folytatásra váró filmeket, nem tudom mennyire igaz ez.
-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak azért gondoltam mert ott is fissülnek az infók, és onnan is lehet informálódni az esetlges szinkron/felirat helyzetekről.
Meg lehet megosztanaks mások számára is hasznos infókat, vagy épp, hogy milyen hibákat jelztek. -
spiky03
veterán
Esetleg ez is mehet az összefoglalóba:
első tapasztalatok -
l.skywalker
Topikgazda
Elkezdődött az Ironheart c. Marvel sorozat forgatása [link]
A főszerepben: Dominique Thorne - IMDb
A forgatáshoz csatlakozott Manny Montana is: Manny Montana - IMDb, akinek a szerepét teljes titokban tarja jelenleg a Marvel [link]Bővebben az Ironheart-ról: Riri Williams (Earth-616) | Marvel Database | Fandom
-
Pro!Petya
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, vannak benne részek ahol késik felirat.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Gyilkos a házban 2. évad
premier: június 28.
Előzetes: [link] -
l.skywalker
Topikgazda
Én nem láttam ilyen szekciót. Jó eséllyel a hivatalos Facebook oldalon vagy YT bemutatókon.
Disney+ | Facebook -
oszy
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az is jó lenne, ha keresésnél megmaradna oldalon a menü és egyből abba a menübe kilehetne lépni, nem kellene visszalapozgatni! Ez bosszantó android tv-n.
-
cris78
őstag
Követem a topikot, de arra nem láttam még választ, hogy az újonnan a kínálatba kerülő tartalmakat hol lehet megnézni.
Nem, nem néztem még végig minden filmet és sorozatot, hogy már nem lenne mit nézni, csak kíváncsiságból. -
l.skywalker
Topikgazda
Na tegnapi végre én is eljutottam oda hogy valamit nézzek is. Elkezdtem a Free Guy-t angolul magyar felirattal, de a felirat késik. Majd meg tudna valaki nézni, hogy nála is így van-e? Egy ideig nem érdekelt, de később átraktam magyar szinkronra az egészet. Mobilon néztem, ha ez számít.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Akkor te most már még menőbb vagy, mert jöttél mint a kötelező megmondó ember és tetted a dolgod!
-
kovacss72
aktív tag
válasz
D.Zsolti0519
üzenetére
Szia! Valószínűleg az erősítőd nem ismeri a Dolby Digital Plus -t, amit a Disney használ.
-
D.Zsolti0519
csendes újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Akárhogy próbálom sajnos csak PCM 2.0 hangot érzékel az erősítő. A többi streaming oldalnál tökéletesen működik a Dolby Digital. Lehet, hogy az MI Box a probléma? ötletek? Köszönöm
-
infectedmann
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elolvasni (vagy utána olvasni), hogy milyen feltételekkel fogadom el a regisztrációt?
Ááá, az nem menő
Utólag háborogni az már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az tartalmazza.