Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
norbertoth
üzenetére
Sokmindent illett volna már a Disney-nek csinálni, mert már talán több mint 200 olyan sorozaton van valamilyen magyar specifikáció, ami itthon nem, de pl. a környező országokban is már elérhető (mármint maga a sorozat/film). Pluszban ott van az is, hogy itt is kerülnek le dolgok, mindenféle hivatalos bejelentés nélkül. És ezek nagy része saját (Disney-hez tartozó) tartalom.
-
norbertoth
senior tag
Más is észrevette hogy a Pearl Harbor-nak kb a 80%-tól csúszik a han, nem is kicsit?! Azért ezeket illett volna már javítani...
-
törölt tag
Ugh, Buffy miatt nem keveset átkoztam őket, most, hogy sikerült lemondani, felrakták végre a 3-7et is
-
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Nem tudom mi volt a megoldás, de ha valakinek ilyen gondja lenne, SZERINTEM ez oldotta meg: megnyitottam egy olyan videót, amit már néztem korábban, tehát ahol mutatta, hogy honnan folytathatnám. Az ment. Ezután már az a videó is ment, ami korábban mindig megállt rögtön a disney animáció után.

-
proof88
addikt
Sziasztok!
Nyáron előfizettem 1 évre, mindig minden rendben volt.
Most anyukám szólt, hogy napok óta nem megy a lejátszás számítógépen böngészőből.
Még nem mentem át megnézni, de a saját gépemen itthon beléptem, próbaképpen mondjuk az Andort elindítottam, és az a gond, hogy:
elindul a lejátszás, de csak az első néhány mp, amíg a Disney plus animáció lemegy, és utána megáll a lejátszás. Át is vált középen alul a pause gomb playre. Ha megnyomom a play gombot, vagy hogy ugorjon 10 mp-et előre, nem történik semmi.
Ezt most Chrome-ban és Edge-en is reprodukáltam.
Win10+frissítések.
Előfizetésem mutatja a fiók beállításokban, hogy éves.
Valakinek van ötlete, miért áll meg magától és semerre sem lehet tekerni?
Semmilyen hibaüzenet nincs.
Szabad hely rengeteg van a gépen, 200 GB+.
AdBlockban az egész disneyplus domain engedélyezve van.
HBO Max működik gond nélkül.szerk.: A Mandalorian mondjuk gond nélkül megy. Akkor lehet nem nálunk van a gond.
szerk.: most már az Andor is megy. Akkor nem tudom mi volt.

-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Újabban előfordul, hogy mobilon eléggé laggolnak a letöltött videók is.
Nem egy izmos a telefon (Samsung A40 - Android 12), de egy-egy alap minőségben letöltött videónak nem szabadna akadoznia, röhögve el kellene vinnie ennél sokkal nagyobb felbontású tartalmat is. Az alkalmazás kilövése és telefon optimalizálása meg szokta oldani a problémát, de ez ettől függetlenül nagyon zavaró.
Más tapasztalt már ilyet?Első körben most frissítettem az alkalmazást, ezt ajánlják dizniék is, az újratelepítéssel várnék, mivel több évadnyi sorozat van letöltve az eszközre...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
ezek adott napon hány órától érhetőek el?
-
Bogyi007
veterán
Van arról infó hogy a Fekete Párduc 2 is a premier után 45 nappal a Disney+ kínálatában ott lesz?
Ez volt az első Marvel filmem amit kihagytam a moziban mivel nem győzött meg egyik előzetese sem hogy nekem ezt azonnal látni kellene...
-
azbest
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
sőt, eredetileg két részese volt 96+60 perc. És írják is, hogy valamiért nagyon megvágták a streaminges változatban [link]
-
TrollBalint
addikt
válasz
ColdMan
üzenetére
Nem csak Te emlékszel úgy, de a port.hu is
Sammy a bajkeverő fóka -
Hege1234
addikt
válasz
ColdMan
üzenetére
nem túl acélos minőség...
Sammy, a bajkeverő fóka
hang:
English, Français
felirat:
Dansk, Deutsch, English [CC], Español, Español (Latinoamericano), fr-FR--forced--, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Português (Brasil), Română, Suomi, Svenska, Türkçe
releaseDate:
1962-10-28
format:
SD
activeAspectRatio:
1.48 (4:3 körüli..)
hossz:
43:05 -
Sziasztok!
Megnézné nekem valaki, hogy az alábbi film milyen verzióban van fenn?
Szinkronos gondolom nincs, esetleg angol nyelv + felirat?
Illetve érdekel még a film hossza.
Disney szerint 43 perc, de én 90 perc körüli hosszra emlékszem.
[Sammy a bajkeverő fóka]
Köszönöm! -
Alarikman
senior tag
-
válasz
Chris0321
üzenetére
A szervereket bérlik (CDN-ektől), szóval az biztos nem egyszeri költség. A többi lehet.
Mindenesetre a Disney most ott tart, hogy két év után visszahívja a korábbi igazgatót (Meglepő fordulat: újra Bob Iger a Disney vezérigazgatója), ami arra utal, hogy valami még sincs egészen rendben a cég háza táján. (A részvények árfolyama gondolom itt nem sokakat izgat, de mindezen turbulenciák kihatással lehetnek a szolgáltatás árára, meg milyenségére, mint ahogy az éppen történik az HBO Max esetében.)
-
tomp
félisten
válasz
spiky03
üzenetére
Ugyan az a HD verzió amit leszedtek...
Gondolom Cameron kérése volt, hogy még véletlenül se legyen elérhető online a felújított 4K mert akkor kevesen veszik meg lemezen.
Bár így meg ugye kevesebb bevétel lesz mert aki esetleg megnézte volna online 4K-ban ő majd szépen letölti torrenten...
Utolsó remény, hogy az Apple Movies 4K-ban fogja majd kínálni... -
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Avatar a felújított verzió lesz ugyan?

-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szegény Kevin Bacont már sajnálom előre mit fog átélni az Őrzők társaságában.

-
spiky03
veterán
Ez kb minden streamingnél így van.
Legalábbis, amiket én nézek.
Enegm jobban "zavar", hogy pl ha megállítom a filmet/sorozatot akkor a felirat ott marad a sáv alatt, és nem ugrik fel felé, mint pl a Netflixnél.
Így van, hogy kitakarja a feliratot.Jó mondjuk nem sokszor állítok meg valamit.

-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Azt nem lehet beállítani, hogy a felirat fel-le ne ugráljon? Néha fent a kép tetején, néha alul van.
Elég zavaró tud lenni. -
Kolorista
csendes tag
Nov. 15-e óta minden eszköz 83 hibakódot hoz, a web oldaluk fekete sehova sem lehet belépni. Minden fekete a bejentkezés, és többi is. Be van fizetve a havidij. Másnak is van ilyen problémája vagy bennem van a hiba? A közönségszolgálata, hogy érhető el, magyar nyelvű ?
-
pozsoka
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig, azt hittem a topikgazda megoldja
-
modd3r
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Több levelet is küldtem már nekik, még egy automata válasz sem jött....
-
pozsoka
senior tag
Üdv, gondolom nincs értelme reklamálni, hogy az Öreglányok nézhetetlen a felirat csúszása miatt.
-
werttzui
addikt
Lesz Avatar 2 valamikor?
Mert most úgy reklámozzák,hogy "kizárólag a mozikban!"
Valami infó? -
Góliát
őstag
Köszönöm szépen!
-
Góliát
őstag
Valaki megtudná nézni, hogy Gladiátor (2000) Van-e és magyar nyelven?
Köszönöm szépen! Sehol nem találtam ehhez kapcsolható forrást! -
spiky03
veterán
Egy olyan kérdésesm lenne, hogy ugyan itt is próbléma van/lesz abból, ha az appból intéztem a kártyacserét?
MErt most októberben lejárt a webkártyám és az appon keresztül változtattam meg az újra.
Igaz az első terhelés csak jövőre lesz mert éves előfizetésem van.Csak azért kérdezem mert az Amazon Prime-nál így megszivattam magam.
Az appban töröltem és adtam hozzá az új kártyát és valamiért nem tudta levonni, így kiestem a 899 HUF-os havidíjból.
Már csak $15-ért tudtam újra közni, annyit meg nem akarok rászánni, mert azt nézem a legkevesebet. Csak ha újra regelnék új mail címmel akkor lenne újra a kedvezményes ár. -
Chris0321
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Terjeszkedtek, nem kis területen. Ez pénzbe kerül, pl. ügyfélszolgálat felépítése, nagyobb terhelést kapnak a szerverek mert többen használnák, erre felkészülni vagy újakat létrehozni. Szinkron, felirat készítése. Több reklámot kellett venniük, hogy minél többen értesüljenek a szolgáltatás beindulásáról, stb.
-
Tegnap jött ki a Disney negyedéves jelentése, amiben különösen nagy hangsúlyt kapott a streaming üzletág: a D+ előfizetők száma terven felül (12 millióval) nőtt 164 millióra (hulu-val és espn-nel 235 millió, 15 milliós növekmény), és valószínűleg terven felül nőtt az üzemi veszteség is másfél milliárd dollárra, ami gyakorlatilag lenullázta a Disney negyedéves eredményét. A részvényesek alighanem nem lehettek boldogok, mert a részvények ára egy nap alatt 13%-ot esett, ami 20 éves rekord.
Viszont nemrég voltak áremelések, és december 8-án indul a reklámos előfizetés (és van elég reklámozó is). Források: [link], [link], [link].
-
AMD Power
titán
válasz
norbertoth
üzenetére
Nagyon jó köszönöm!
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Mennyi, vagy milyen %-ban vannak fent 4K tartalmak, filmek a Disney+-on?
-
qqzs
őstag
Nem attol rosszabb. Ezt mar idegbol irtam ide ki magambol.
- Nem birom megerteni hogy a disney hogy rakhat ki ilyen feliratot az egyik legjobb sorozathoz.
- hogy birjak a nevuket adni ehhez a szemethez a forditok.
- es meg mindig nem jottem ra hogyan keszulhetett ez valoban. -
spiky03
veterán
válasz
üzenetére
Vannak olyan filmek, ahol azok a részek is kaptak szinkront, pl a most felkapott Avatar is.
Amúgy én általában eredeti nyelven és felirattal nézek filmet, így ez engem nem érintene.
De persze megértem, hogy más meg szinkronnal és ott lehet ez a felháborodás.Amúgy erre is lehetne megoldás, hogy kiírják, mint pl az IMAX-es Marvel filmeknél is, hogy néha teljes képernyős lesz a kép, itt meg, hogy a bővített részek eredeti nyleven felirattal lesznek.
De mint írtam ezt csak részemrőlegy kósza gondolat lett volna, hogy ugyan ezeket miért nem teszik fel...
-
törölt tag
válasz
spiky03
üzenetére
Gondolom ,akkor meg az lenne ,hogy a bővített részhez nincs szinkron és ott angol marad, felirattal.
Akarnál te a nyakadba annyi panasz levelet kapni, mint ami emiatt elöntené a szolgáltatót??
Én azemély szerint utálok így filmet nézni.
(persze csak akkor, ha épp szinkronos tartalmat nézek) -
qqzs
őstag
Azota is szornyulkosom a this is us frliratan. Talalt egy cikket hogy mitol van ez [link]
De azert az durva hogy a nevuket is adjak nyers teljesen atnezetlen google forditoval keszult feliratokhoz.
Olyan szinten hogy vietmi veteran kozpontot allatorvosi kozpontnak, zenei jammelest lekvarnak fordit. De alapveto magyar ragozasi hibakkal van tele. Teljesen érthetetlen, mintha tovább rontották volna a google fordito eredményét. 4x irtam Disney nek fb-n de semmi valasz. Ugy hogy pl hang vagy rossz nyelvu felirat jelentesre azonnal reagalnak. -
spiky03
veterán
Persze gondolom nem sokan vannak ezzel így, mint én, ezt aláírom.

De mondjuk törekedhetne a teljes kiszolgálsára, vagy amiből van ott akkor azt a verziót rknák fel és nem a normált.De amúgy csak egy észrevétel lett volna. Nah meg szép álom lenne, ha így lenne.

Elolvasom, amit linkeltél
, azt a fórumot nem követem. -
Gyors kerdes - kulfoldon (Irorszagban) letrehozott profilban elerheto a magyar hang/felirat?
-
spiky03
veterán
Szerintetek lesz fent valaha egy filmből több verziós változat? Pl amiből van mondjuk rendezői vagy vágatlan verzió?
Nem tudom ezeket miért nem rakták fel és úgy választatóvá tenni, mint a Marveles IMAX formátomú filmeknél van.Én mondjuk személyszerint örülnék neki, mert ha van egy hosszabb, rendezői változat egy filmből, akkor azt szoktam megnézni.

-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ugyan a Marvel - Legandak első részei is felkerülnek valamikor?

-
jeni
félisten
Az Amazon sorozatnak vége lett?
Nem jött a 10. rész vagy a 2.évad a tegnapi napon. -
válasz
everest140
üzenetére
Nálam most megáll, és hibát dob. Utána elindul, és megint leáll.

-
norbertoth
senior tag
Hu köszi ez nagyon hasznos

-
negyven2
nagyúr
Illetve a magyar mellet most már a bolgár, a román és a szlovák Disney+ tartalmát is meg tudjuk nézni!
-
sfefe
addikt
Nálam ps5 ha tekerek előre az lassú teker közben....
Érdekes HBO Max -nál ilyen nincs tök gyorsan lehet előre léptetni.. -
everest140
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Nálam is ez a helyzet LG WebOS TV-n Disney app csinálja ugyanez a jelenség. Néha megáll és tölt, illetve leromlik a kép. Régebben volt netflixem az az app is szintén ezt csinálta időnként.
-
norbertoth
senior tag
Netflixnél is volt ilyen anno, nem lenne meglepő ha itt is, nemrég indult nálunk.
-
törölt tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Csúnya lenne ha kapacitás korlátokkal küzdene.
Nálam android tv-n 2.4 wifin (gagyi tplink router) is simán megy a 4k gond nélkül.
-
norbertoth
senior tag
Másnál is pufferelget az app webos-en? Nálam nem egyszer elszáll a 4k minőség és ilyen 480p-re esik vissza. A net sebessége rendben van a tv-n, szóval biztosan a szerverrel lesz a gond, szerintem elérte a korlátait a kapacitás tekintetében

-
qqzs
őstag
Hat en ilyet meg nem lattam. A This is us egy eleg nagy sorozat de a felirat az Google forditoval készült, abban biztos vagyok. Es ugy hogy aki fordította nem nézte a filmet hanem a nyers fordítást irogatta at. Olyan szintű hibák vannak benne hogy van hogy az ellenkezőjét fordítja.
-
negyven2
nagyúr
Mind sorozatok, mind filmek esetén sajnos a katalógus címeket (régen megjelent) nem igazán bővítettek eddig, függetlenül attól, hogy sok csak külföldön elérhető film sorozat esetén már most is van lokalizáció. A Disney+ magyar fb oldala minden héten kiteszi, hogy mi lesz az újdonság azon a héten, de már volt rá példa, hogy random jöttek címek... de sajnos olyan is, hogy jogilag a Disney-hez tartozó tartalmak tűntek el, de ezek globálisan.
-
L.L.
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Köszönöm. Most nálam is mutatja, de sajnos ettől függetlenül csak 2 csatornás PCM hangot kapok. Utánakerestem, és a külföldi fórumokon is erre panaszkodnak, ha Dolby atmos képes rendszered van, akkor csak 2 csatornás hangot kapsz, egyébként Dolby digitalt. Remélem egy frissítéssel javítják.
-
norbertoth
senior tag
Nálam mutatja webos-en a tv-n, Dolby Vision, Dolby Atmos.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. A mai nappal minden stream eszközömön lévő Disney+ app alatt eltűnt a Dolby Atmos hangsáv, már az info sávon sem mutatja a filmeknék. Eredeti nyelven csak 2 csatornás hangot kapok. Ez másnál is így van?
-
qqzs
őstag
Az osszes tobbi szolgaltataonal van uj filmek rész. itt nem raknak fel uj filmet azert nincs? Mar megneztem az osszes regit ami erdekelt, jo lenne valami ujat talalni.
-
én eddig csak chromecast-on használtam.
ami nagyon furcsa, hogy nincs előző részre ugrás-, következő részre ugrás gomb, amikor megáll, nem megy vissza a főképernyőre, stb.---------------
tényleg, van egy Dune Magic 4k lejátszóm, amire nem elérhető a play store-ból.
Pár hónapja azt mondtátok itt többen, hogy töltsem le az apk mirrorról a progit...
tegnap megnéztem, de van ott rengetek verzió, melyiket töltsem le?
még a verziószámok is tök összekavaróak.... [link]elvileg android tv, 9-es verziójú.
-
A Disney+ végleg romlásba döntötte a magyar felirat gyártást:
Kevés pénz, rengeteg munka, tapasztalatlan fordítók – ezért olyan szörnyűek néha a magyar feliratok a filmeken
(Oké, besegítettek mások is, pl. az HBO Max. A megoldás nyilván az lenne, hogy a legalább a létező szinkronokat beszerzik.
)Amúgy egyre több (néha vicces) hibába futok bele a szolgáltatásban, pl. az egyik sorozat epizód felénél összezsugorodott a kép (mint stáblistánál szokott), és felajánlotta, hogy nézzem inkább a következő epizódot...
-
emre33
addikt
PS5 végre elérhető a natív PS5 alkalmazás.
Ezzel végre van 4K HDR.
De le kell tölteni újra, mert új alkalmazás. Végre

-
törölt tag
Nálatok működik a felirat méretének állítása?
A betűtipus megváltozik , de a mérete nálam ugyanaz minden esetben.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Jackman visszatér mint Rozsomák!
Deadpool 3
Szájról olvasós második már közös videó -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez klassz, köszi.
Rákerestem benne most a Rick és Morty-ra.. Valamiért az volt bennem hogy én azt láttam vagy netflixen vagy disneyn. Nem volt fent soha ezeken? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest