Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
veterán
sztem senki se gondolta hogy az egy év lejárat előtt egyszer csak kapunk egy mailt, hogy fizessünk még
itt arra mondtuk (legalábbis én és sztem Pro koryak is ) hogy majd ha letelik az egy év és havi 4000 et kellene fizetni érte nah akkor mondjuk le...
de ki tudja lehet addig jön annyi jó tartalom mint most a préda, hogy megváltozik a vélemény és megtartjuk....
MÁS:
miért nem lehet elfelejtetni egy címet amibe belenéztem de nem akarom megnézni/folytatni? -
Értem, de akkor van remény hogy később akár egy időben akár otthon is nézni lehessen egy filmet🙏Simán kifizetném egy mozi árát egy filmért ha itthon nézhetném is meg, csak ugye messze is van hozzám egy mozi, és nagyon ritkán jutok el sajna. Az irány akkor elvileg megvan. Egyedül azt nem tudom hogy letölteni is lelehet? Mert házimozival csak úgy tudom nézni, most pl elő is fizetek egy hónapra gyorsan mert érdekel ez a film nagyon
-
GalaHU
addikt
Persze, a spam-mal kezdtem... Sehol semmi nyoma... Tegnap már én is telefonáltam, de a köszönő szöveg alapján kissé megnyugodtam és 10 perc után kinyomtam a telót. Lehet hogy kár volt...

Ha esetleg valamelyik fórumtársnál hegyekben állnak a kódok, akkor örömmel venném ha rámírna.

-
Farkassacred
őstag
Huh.. Azt hittem, hogy holnap éjfélig még legalább él majd ez a kedvezményes ajánlat. Köszi a figyelmeztetésért.

Beírtam most az email címem gyorsban, de üzenet még semmi se jött. Gondolom akkor az indulásig ennyi a tennivalóm. Azt hittem, hogy a kártya adatokat legalább meg kell majd adnom hozzá.
Kíváncsi leszek, hogy a vodafone-nak lesz e disney-s alkalmazása a tárban, az hbo max az pikk pakk ott volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi
(Igazából nem teljesen értem a reakciót, ha ez valami belterjes poén volt, akkor bocs.)

direkt kivártam egy-két sorinál és nem töltöttem le a virágboltos verziót, hogy ma este ledarálhassam pl. a Kenobit, ezért kicsit frusztrál...Nyugodtabb lennék egy regisztrációval a zsebbe
akkor régebbi Sony tévéken nem lesz külön app?
l.skywalker