Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Nem, nem változik. Én angolul használom, mert a "szága" szót meglátva így fonetikusan leírva stroke-ot kaptam.
-
infectedmann
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Ugyan ez van Samsung TV-n is.
-
infectedmann
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elolvasni (vagy utána olvasni), hogy milyen feltételekkel fogadom el a regisztrációt?
Ááá, az nem menő
Utólag háborogni az már inkább. -
infectedmann
őstag
Opera beépített VPN erdőtűzre vizipisztoly egy rendes fizetős VPN-hez képest.
Tapasztalat
norbertoth: egyértelműen az IMAX Enhanced a jobb választás. Lentről és fentről eltűnik a fekete csík, tehát minden jelenetet teljes valójában láthatsz. Elég sok információ van erről a neten.
-
infectedmann
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
A videó fps-re gondolok. Olyan mintha az első 2-3 percben több alkalommal is pár másodpercre 24 fps alá esne. A kép maga nem áll meg, de ettől "darabos" lesz, mint amikor a videojátékok laggolnak.
Ezt tapasztaltam tegnap a Moon Knight-nál, illetve ma délelőtt az Obi-wan 5. részénél is.
-
infectedmann
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Nekem pár másodperc alatt meg van a képminőség, a zavaró az, hogy az első 2-3 percben előfordul, hogy ugrál a videó képfrissítése, ami olyan hatást eredményez, mint amikor a videojátékok laggolnak. Eléggé zavaró.
Más streamingnél (Netflix, HBO Max, Prime Video) nem tapasztaltam ilyet.
-
infectedmann
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
18. évadig szinkronos a Family Guy, remélhetőleg nem kell sokat várni a 19. és az itthon épp futó 20. évad szinkronjára.
-
infectedmann
őstag
Én azt sajnálom, hogy a Star Wars IV-V-VI eredeti theatrical cut nem érhető el, csak ezek a felújított borzalmak a borzalmas új magyar szinkronokkal. Úgyhogy azok mennek továbbra is alternatív forrásból.
BoneDragon: tegnap éjfélig szólt elő regisztrációval, de ha elolvasod a kommenteket kiderül, hogy vannak problémák az kedvezményes linkek kiküldésével. Én inkább választottam a teljes árat.
-
infectedmann
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez már sehol. Volt egy határidő, amíg elő lehetett regisztrálni.
Ha elnavigáltál a disneyplus.com -ra, akkor több hónapon keresztül ment az elő regisztráció."Elvileg ha az e-mailben kapott linkeket kimásolod, akkor azt bárki be tudja váltani."
Mondjuk, ha nem egyedi linket kapsz, amit egyszer lehet felhasználni, akkor mi értelme volt az elő regisztrációnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utólag háborogni az már inkább.