- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mert egy újszülött is nyilván nyelvtanárral, szótárral, külön magyarázattal tanulja a nyelvet...
Vagy ott vannak a kétnyelvű gyerekek, ők is biztos nyelvleckékkel, tanárral...
Szerintem 9-10 éves korig bőven benne van, hogy fel tudja szedni, akik gyerekként költöznek külföldre és úgy kerülnek idegen közösségbe, azoknál sem gondolom hogy minden esetben hagyományos oktatással tanulták meg.
Érzésem szerint én nehezebben tanulok nyelvet (vagy szimplán kevésbé vagyok elég motivált), de még így is vannak olyan szavak amiket igenis videókból tanultam meg már huszonévesen. A legelsőre emlékszem a legemlékezetesebben, még a Winampban néztem a Mythbusters-t, és abból tanultam meg a tűt (needle). És ezt én saját magam tapasztaltam meg, nem hallomás, meg mással történt. Ki tudja hogy lett volna ha már gyerekként lett volna internetem, vagy hozzáférésem ekkora mennyiségű tartalomhoz mint most. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, csupán szerintem a felnőttek már mindenáron kötni akarják valami ismert dologhoz az ismeretlent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ott vannak a kétnyelvű gyerekek, ők is biztos nyelvleckékkel, tanárral...
l.skywalker