Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
-
polonic
félisten
Egy kis öszsefoglaló:
Még nem sokat játszottam vele.
Billentyűzettel nagyon furcsa a dirt 2 után az irányítása. De megszokás után jóval könnyebb lesz. Vennem kell majd minimum egy gamepad-et.
A kenyai pálya tényleg gyönyörű, itt a monitoron is. A grafika egyébként valamivel szebb, de nincs nagy ugrás a 2-höz képest.Több online mód van a pro tour részben. A point to point-ot próbáltam ki, ez a rally és trailblazer.
Van hardcore mód is, ezt is kipróbáltam. Itt minden segítség kikapcsolva, csak belső nézetből lehet menni és még nincsen HUD, semmi sincs. Ez nagyon jó egyébként. -
Faterkam
addikt
Meséljetek már, kinek hogy megy a gépén, stb, stn

-
Enton
addikt
Akinek aktiválódott a 0. napos dlc és le is töltötte az nézze már meg legyen szíves mennyi mappa van a a Dirt3\cars\models\ mappában.
Mert a besorolásnál 65 autó szerepel, és nálam 45 mappa van az autóknak.
Szóval 20-at akarnak még ránksózni dlc-ben??? -
iwu
addikt
meghozta a futár

-
Enton
addikt
-
polonic
félisten
Én most próbálom ki. Most dekódolja a steam a fájlokat.
-
Motaba78
addikt
Sehol senki ?
én ma megyek az 576ba a saját példányomért.

-
Sonja
nagyúr
ALT+Enter, de ha ez nem működne, akkor van más megoldás is.
Nincs meg a játék, így csak tippelek. Ha úgy van, mint a DiRT 2-ben, akkor a Dokumentumok körül keresgélj egy hardware_settings_config.xml file-t (DiRT 2-nél ez a C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\DiRT2\hardwaresettings\ mappában volt). Ezt nyisd meg szerkesztésre és lesz benne egy hasonló rész a saját felbontásoddal, stb.:
<resolution width="1360" height="768" aspect="16:9" fullscreen="false" vsync="0" multisampling="4xmsaa">
Itt a fullscreen="false"-t változtasd meg fullscreen="true"-ra és ments el.
-
Jimy83
aktív tag
A hangokról tud valaki nyilatkozni , videók alapján elég élethű.
-
Mukorka
addikt
Nekem sikeres kékhalált okozott a game. Először csak lefagyott, másodszor kék. Atidriver hibát írt a bsod. Más játéknál ilyen még nem volt.
Az a 2 perc amíg játszottam furcsa benyomást tett. Sokkal könyebben irányítható mind a Dirt2, a grafika minden maxon egyáltalán nem tünt szebbnek , sőt... De erről még nem tudok pontosat mondani.
-
Zoliwrc
aktív tag
Most fejeztem be a játékot, több mint 2 órát köröztem a C4 WRC-vel a Monacoi parton az épített pályán, hú de brutál jó, a hangok, a lángcsóvák replay-kor.
-
goyo206
senior tag
Csak egy rövidke kérdés:
- hogyan tudom letiltani az ablakos módot? Sajna nem találtam lehetőséget az options menüben...
Köszi előre is!
-
Mukorka
addikt
ELÉRHETŐ!

-
Shit... Steam nem akarja megenni a laptopomra letöltött és az asztali gépre átmásolt dirt3 mappát... Ebből nem lesz egy óra múlva játék :/
Van tippetek melyik országra állítsam át a letöltési forrást Settingsnél? Melyik a leggyorsabb a tapasztalataitok alapján?
-
Mukorka
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nekem is 11.5. A tiédből hiányoznak majd az autok :S XD
-
polonic
félisten
-
Zoliwrc
aktív tag
Dehogyis, maxon van a nehézségi szint, minden segítség kikapcsolva, manuális (lepkeváltóval megyek) G27.
Az előbb volt éjszakai havas pálya világítással, na az brutál
jól nézett ki, gyönyörű.
Ahogy az előtted lévő autótól porzik a hó az is nagyon jól meg van csinálva, autó lámpafénye szintén. (motorháztető nézetből nyomom)
Nekem egyenlőre az a része tetszik ahol többen megyünk körpályán (itt sem csökken az fps csak egy nagyon picit), és szinkronpályákMég a kormánydriveren és a játékban a force dolgokon kell finomítgatnom. Van havas pálya ahol az egyik részen van egy kis betonos rész is, nagyon érezni a kormányon a talajtípusváltást és megúszáskor is frankón bekönnyül.
-
polonic
félisten
Steamesek!
Azt írja a gőz, hogy 3 óra múlva lehet játszani! Átállították, gondoltak ránk, európaiakra.

-
Mukorka
addikt
-
Pala
veterán
Szerintem még a Dirt 1 is abszolút korrektül néz ki így 4 év távlatából.

A Codemasters igazából már évek óta a legszebb autós játékokat készíti, szvsz egyedül a Flatout Ultimate Carnage (2008) és a Split Second (2010) ért valamelyest a nyomukba, a többiek kb. labdába se rúgtak, bár a tavalyi Hot Pursuit egészen jól nézett ki.
-
Zoliwrc
aktív tag
Na feltelepítettem a DIRT3-at, egyenlőre offline profillal.
Amitől a legjobban féltem hogy szaggatni fog a gyengécskébb gépemmel.
Na most egy kétmagos régi Athlon X2 7750 (2.7Ghz) HD 4830-al 1440X900 4X élsimítás,minden felhúzva, az átlag fps 50!!! felett
Nagyon jól van optimalizálva, ennek örülök, nem kell gépet cserélni, újítaniJátékélmény:
Nagyon könnyű vezetni
, túl könnyű, aki először ül ilyen elé az is simán tud vele menni.
Most 4 -en ülünk itt és veretünk vele, frankó házipálinka fokozza a hangulatot
A rallypályák nagyon rövidek, finneken 1:20 körül végigmegyek, ez nem jó

Inkább a super speciálokat ismételgetjük most. Grafika az nagyon szép.
Én még éjjelig biztos megyek vele, tetszik azért, de többet vártam, túl könnyű vele menni.
A lényeg hogy nem kell hozzá erőmű!!! -
Torry
addikt
Ahhoz képest, hogy 2 napja hivatalosan is kapni, nincs "csúnya" verzió a neten.
Ilyet se láttam még. -
Csapoati
nagyúr
Nekem a Grid mai szemmel már túlzottan bloomos, és sajnos a színvilága is nagyon messze van a reálistól. Ilyen szempontból a Shift 2 tökéletes lett szerintem. a Dirt 2 viszont tényleg csodaszép még mai szemmel is, én azt se bántam volna, ha nem nyúlnak a grafikájához a 3-ban.
-
Enton
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Végre 2011-ben a codemasters is támogatja a normális perifériák teljes kihasználását.

-
Mukorka
addikt
Én most is játszom a Dirt2-vel és ahhoz képest hogy 2009-es még most is azt mondom hogy nem is kell ennél szebbnek lennie, igaz ez a Gridre is ami még régebbi. Látványban még a Grid is leveri az új nfs-eket nemhogy játékélményben szvsz. Most is biztos lesz valami amivel szebb lesz az új Dirt de a legtöbbünk nem ezt várja hanem az új pályákat, sok rallyt és a sokféle kocsit.
-
Pala
veterán
Én egyértelműen láttam a különbséget akkor, mikor aktuális volt...most, így a Dirt2-3 korszakából visszanézve már mindkettő csúnyácskának tűnik.
De azért a 3 szebb. 
Hogy pontosan miket újítottak, azt nem tudom, de ránézésre jobb volt a látvány. Én inkább a 4 és az 5 között nem vettem észre különbséget.
-
Pala
veterán
Ez így van, most gyorsan végignéztem pár screenshotot, és egyértelműen a CMR2005 -> Dirt ugrás volt a legnagyobb látványban! Mondjuk pont e kettő megjelenése között telt el a legtöbb idő: 2004. szeptember (merthogy a CMR2005 a nevével ellentétben már 2004-ben kijött), illetve 2007 nyara.
-
Enton
addikt
Egy sg-s vélemény:
"nna, Codemasters megcsinálta, megint (annak akinek bejött a 2. rész)
félórát próbálgattam csak, ergo ezek inkább csak benyomások, mint valódi tapasztalat:
- kezeli a H váltót és a kuplungot is, ekkor KELL is kuplungolni, különben nem veszi be a sebességet
- FFB okés, de ebben vannak nála precízebbek, érezhetőbbek (egyelőre nem állítgattam semmin, semmit!)
- a kocsik vezethetőek, mint a második részben, bizonyos helyzetekben mintha könnyebb lenne, néha meg mintha nehezebb - lehet, hogy szimplán csak kicsit reálisabb, mindenesetre nem vérHC szim
- környezeti fizika továbbra is 10/10, ráadásul max nehézségen utmenti tárgyat elkoccoltam és terminal damage, azaz VÉGE a versenynek (vagy visszapörgeted, ha van még lehetőséged vagy restart vagy feladás) - na ilyen "durvajóság" a mádosikban nem volt!
- táj szép, gépigénye szvsz azonos, mint a dirt2 (ill. ezt most dx11-ben néztem, igy kicsit lassabb, de fogalmam sincs, hogy szebb-e. a dirt2-t dx9ben toltam, hogy meglegyen a fix60fps, de ugytudom az F1 2010-ben már ért is valamit a dx11, szal majd jól ki kell tesztelni)
- hó nem csúszik eléggé az én ízlésemnek
amugyis úúútálom.
- pályákon lehet menni nappal, éjjel, esőben, de nem lehet mindent mindennel összekombinálni (single race)
- menü sokkal jobb mint a 2.-ben, hiszen gyorsabb benne a navigáció
- multi már működik, vannak is emberek
- azt irja van letölthető free car pack, de nem tudom letölteni (mert magyar vagyok? mert még nem jelent meg? nemtom
)első benyomások alapján jobb, mint a dirt2, de hogy mennyivel, majd 10 óra játék múlva tudom megmondani
egyelőre igencsak ígéretes!"Végre H váltó plusz kuplung.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pala
veterán
-
Csak holnap tudom feladni a leveleket srácok, viszont már többetektől is megkaptam a pízt... Bocsánat, de a dinamika vizsga nem ismer kegyelmet... :/
-
polonic
félisten
Steam ezt írja:
Minimum
Processor: AMD Athlon™ 64 X2 2.8GHz, Intel Pentium® D 2.8Ghz
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 15GB
Video Card: AMD Radeon™ HD 2000 256MB, NVIDIA® GeForce® 8000 Series 256MB
DirectX®: DirectX® 9
Sound: DirectX® compatible soundcardRecommended Specifications: Enhanced for DirectX 11
Processor:AMD Phenom™ II or Intel® Core™ i7
Memory: 3GB
Hard Disk Space: 15GB
Video Card: AMD Radeon™ HD 6000 Series
DirectX®: DirectX® 11
Sound: DirectX® compatible soundcard -
McKane
senior tag
mekkora lesz a várható gépigénye?
-
Mukorka
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Én megértem a kifogásait de nézőpont kérdése a dolog. Ha nem ezekre a "hibákra" figyel valaki és szépnek találja akkor tökmindegy. Crysis 2 is sokaknak tezszik pedig sokkal butább mint az 1, mégis szépnek mondható.
Azzal mindenképp egyetértek hogy 150kmh mellett nem ezt nézem
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kit érdekel az AMD. Most komolyan azt hiszed, hogy arról van szó? Szarok rá, hogyan megy a Radeon a játékban. Ha érdekelne a Radeonok sebessége, akkor nem kértem volna el a PH-s tesztekhez a játékot, mivel a PCGH tesztben lassú a HD 6800.
Mégis elkértem, mert az eddigi adatok alapján jó játék, és DX11-es, azaz tökéletes tesztalap. Megtehetnénk, hogy bennhagyjuk az F1 2010-et is. Mondván jó az, de nem tesszük meg, mert megpróbálunk mindig újítani a tesztsoron. Az a teszt viszont már a Dirt 3-ra is hatással van, mert egy csomóan leírták, hogy lassúak a kártyák a tesztben, és optimalizálatlannak tartják a játékot. Lásd [link], [link] Arra szerettem volna reflektálni, hogy várjuk meg a végleges verziót, mielőtt eltemetjük a PC-s Dirt 3-at optimalizálatlanság miatt.Szintén írtam, hogy nem feltételezem, hogy a német Gamestar, vagy a PCGH hazudik. Sosem tennék ilyet, mivel ezer egy dolog játszhat közre. Az eltéréseket talán a verziók közötti eltérésekben lehet keresni. Amíg nincs final verzió, addig kár dönteni a PCGH és a Gamestar teszt között.
(#830) Landon: Érdemes kipróbálni CF nélkül. Ha elmúlik, akkor az profilhiba. [link] Itt kell jelezni. A 11.4-ben vagy a 11.5-ben egyébként pont új profilt kapott a Dirt 2. Most pontosan nem tudom, melyik driverben.
A Fable 3-ról nem tudok semmit. Decemberben kapott egy profilt és az azóta nem frissült. Az AFR valszeg nem bírható hatékony működésre, mert sok adatot kell átmásolni a képkockák között.
-
-
Csapoati
nagyúr
Kérdezhetek valamit? Te komolyan ezt fogod nézni, miközben 150-nel mész? Persze, nyilván legyen a lehető legéletszerűbb a grafika, de ezek szerintem már olyan dolgok, amiket csak akkor szúrsz ki, ha elkezdesz direkt rámenni a részletekre. Mondjuk lehet csak én vagyok ilyen "igénytelen".
-
goyo206
senior tag

Úúú, az nagyon jó ár!
Annyit én sem sajnálnék rá, ha itt helyben is meg tudnám annyiért...
VB-s hsz... Igen, sajnos a hazai mezőny már olyan szinten híg, h. az elmondhatatlan, no, meg hát a kiírtott WRC-k sem használtak a hazai kedvenc sportágamnak! Nagyon régóta mondom már én is, h. tojok a hazai rallyra, de azért Egerben, Mc-on mindig ott vagyok, egyszerűen nem bírom kihagyni, igaz most hét végén a "Túra" lényegesen élménygazdagabb volt Ózdon, ráadásul még "kis" Béres is megjelent a VFTS-ükkel!
Nem okozott csalódást, neki is mind1, milyen autóban ül!

-
Ne várjak realisztikus grafikát 2011-ben egy csúcs címtől, maximális grafikai beállítások mellett? Nem fotorealisztikusra vártam, hanem a valóságnak/fizikai törvényeknek megfelelőt. De itt ez sincs. Egyszerűen (a képek alapján) hanyag volt aki ellenőrizte a látványvilágot. Ezen az 1 képen több grafikai hiba van, mint a dirt1-ben kompletten amit észre vettem. Pl lens-flare a napból, nincs ilyen a valóságban szabad szemmel! Fény-árnyék szögek és láthatósági távolságok rosszak. Tárgyak térbeli poziciójának leprogramozása hibás. Nézd meg az autó hátulját. húzz már egy meghosszabbított vonalat az árnyék szélétől. Nem a nap közepe felé fut, hanem jóval afölé. Növényzet árnyéka hibás léptékű. Beton ablakok, nem süt át rajta a nap, sötét utastér. Ebből következően egy paca az autó árnyéka, nem pedig tényleg árnyék. A szembe lévő szürke nagy hegy távolabb van, mint a lemenő nap, ezért a felénk lévő oldal is meg van világítva, pedig árnyékban kéne lennie. És még lehetne sorolni a grafikai hibákat.
Ha tényleg ilyen lesz a maxmum grafika, akkor számomra nagy csalódás lesz.
Erre írtam, hogy kép alapján többet vártam. Ezek a hibák odafigyeléssel simán orvosolhatóak lennének és sokat hozzátennének a valóság érzethez.
-
Zoliwrc
aktív tag
Ha van lehetőséged juss ki VB-re, (bokád lefosod
azután ami itthon van) tavaly kezdtem én is járni (német, francia), idén Szardínia meg még 1-2 tervezek.OB-re két éve nem járok , mert felesleges, siralmas...
A gyári WRC-k után az S2000 sem egy nagy durranás, de mindíg van pár kivétel azok közül is. Általában első 10-15 autót nézzük aztán át a következő pályára (a mezőny elejével vándorolni) persze ha az idő és a távolság nem adja ki akkor nézünk többet is. -
-
"60-90 FPS-e van 1920x1080-ba élsimítással "
Ezen már jobban fest a kimaxolt garfikaEz most komoly? Ez a legjobb? Őszintén szebbet/ralisztikusabbat vártam. Pl kinek a nagyszerű ötlete volt, hogy a napból lens-flare-t húzzon? Soha nem nézett még analóg a saját szemével, minden kütyü nélkül a napra? Nincs lens-flare szabad szemmel. A fény árnyék beesési szögek is botrányosak. Egyáltalán nem találom realisztikusnak a grafikát. Mondom ezt természetesen a netes képek alapján. Ha megjön, majd kiderül milyen a játékban, de egyelőre a képek csalódást okoztak.

-
Zoliwrc
aktív tag
Sajnos van egy olyan gondom ami nevetséges, nem rég cseréltem rendszert most ugye a LIVE kéri az emailcímet és a jelszót, a nevetséges az hogy nemhogy a jelszót nem tudom hanem az emailcímet sem amiről regisztráltam
(akkoriben több volt, most már csak 1 mailcímem van, annak a régi beérkezettjeit áttúrtam, de nincs nyoma a live-os dolognak)Esetleg akit felvettem barátnak live-on, azt tudhatja a címemet?

-
Serpiko
addikt
Még meg sem jelent a gém és már 905 hozzászólás ezt nevezem. 1 nap és megjelenik a gém ezt már kibírjátok fél lábon is.
-
Strezi
őstag
Landon: Igen, az autókon szöges gumi lesz, mind látványban mind viselkedésben. Sajnos management döntés miatt nincs manuális gumiválasztás, pdeig le van modellezve a slick is havon
Érdekes, hogy hibaként megjelent annó a belső teszteken, hogy túl vékonyak a gumik a hava pályákon
Aztán mutattuk a teszterenek referencia fényképeket, amin látszik hogy a verseny szöge gumik bizony nagyon vékonyak.Egy nagyon jó dolog az itteni fejlesztésben, hogy igenis elküldtek (enek) bennünket verseny és rally autókat is vezetni
Munkaköri ártalom 
-
goyo206
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Képregény topik
- Energiaital topic
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Robot fűnyírók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem még hátravan egy kevés:

jól nézett ki, gyönyörű.

(akkoriben több volt, most már csak 1 mailcímem van, annak a régi beérkezettjeit áttúrtam, de nincs nyoma a live-os dolognak)