Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Akarom, akarom, akarom, akarom......

-
ProEvoFan
nagyúr
-
Akkor ezek szerint én 6850-el és E8400-al nem fogom maxon hajtani(1680*1050).
-
válasz
ittakary
üzenetére
6870 nem is full hd,very high, 8Xaa+16Xaf-ra van(nálam a full ezt jelenti), szal amit írtam azt komolyan is gondoltam, mert kizártnak tartom, hogy ilyen beállítások mellett meg lenne a fix 60fps dirt 3-ba.
Tesszellálás meg egy vicc ami a játékba van a zászlók lobognak azt annyi szal az 5870-hez képest minimális előnye van a 6870-nek.
-
Én az indokot el is fogadtam volna, ha mondjuk valami pár éves konfiggal rendelkezel. De 6970cf-el ne írjunk már ilyeneket, hogy ne fullon toljak egy játékot
Igenis azért veszünk ilyen drága HW-eket, hogy szaladjon a game, méghozzá maximális beállítások mellett...No de amúgy kezdek lehiggadni, nagyon felpimpelte az agyamat ez a német cikk. Jön egy driver update és minden meg lesz oldva, jó lesz a 6870

-
-
szacsee
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
24-én jelenik meg CM szerint.
Előtte a terítés már jó 1 héttel elkezdik, ha nem előbb... gondolom én.
Van amelyik bolt kb sz@rik rá mit ír a kiadó és ha viszik mint a cukrot el is adja még megjelenés előtt. Nem tart sok fáradtságba, ha egy alkalmazott pl kivesz egy példányt a rakatból és odaadja egy rilíz csapat tagjának.
Az eladást pedig elkönyveli 24-ére és kész. -
kovsol
titán
és már van aki tolja xboxos warez gamet
én meg majd kb karácsonykor veszem meg, talán addigra kicsit olcsóbb lesz 
-
Sonja
nagyúr
Másik fórumról egy Xbox 360-as játékos véleménye (a fentebbi képek is tőle származtak):
"Elég rég játszottam a Dirt 2vel, de érzetre lényeges változást nem tapasztalok irányítás fizika terén, vagyis semmi féle visszabutulásról szó nincs, sőt, jóval finomabb lett. Olyan apróságok hogy elég látványosan állóra lehet fékezni egy szép adag gumifüst és csikorgás keretében aszfalton, ha elrontjuk a féktávot. Ripléjben jönnek ki igazán a részletek hogy mennyire jól mozog, mennyire jó a tömege az autónak, a felfügg mozgása, a bukkanókon és minden egyeben áthajtás. A törés és ütközés szintén hibátlan, de ezek nem meglepő dolgok mert a Dirt 2 ezeket mind tudta, az F1 2010 is használta így azt kapom azt a fizikát, azt a törésfizikát, azt a hangtechnikát, azt a grafikát.
Csúszás az frankó, az ugyan olyan így elég szépeket lehet keresztbe haladni, persze megfogni az már más, mert nem mindig jön össze, de ha összejön akkor nagy siker
kéziféket még csak 1-2 hejtűben kellett használnom, de annak keresztbe forgás lett a vége legtöbbször, mert anélkül is eleget csúszkáltam eddig.Grafika. Nincs megleptés F1 2010től is hanyattestem, ettől is. A pályák a valaha legszebben kidolgozttak amit ótós játék felvonultat. Annyira részletesek és annyira szépek hogy csak úgy virtuálisan is szívesen végsétálnék rajtuk, autó nélkül. Időjárás az van, és napszakok is igaz eddig csak vizes pálya és havas pálya meg szürkület volt. Azt tudom hogy éjszaka lesz, de remélem szakadó eső is mint a F1be, de hát a motor ugyan az így miért ne lenne. Az tény hogy ennek ( ára??? ) van és az autó modellek kidolgozása közelében sincsenek a Forza/GT párosnak, de ez nem is érdekel, nem akarom őket közeről vizsgálni és fotózni. Ripléjben meg szépek. Porfelhő és a felverődő hó"felhő" nagyon látványos és 8 autóval sem tapasztaltam semmi lassulást, pedig 0 méter volt a látótáv mögöttük mert mindegyik az arcomba tolta a havat. Fix 30 fps ahogy kell és 4*AA ahogy már megszokhattuk.
Az egyetlen autós játék ahol meghallottam a zenét és nem mentem egyből lenémítani. Kellemes sountrackja van, nem az a borzalom agysorvasztó mint az NFSben tud lenni, hanem igényes számok. Kár hogy a ripléj zenét nem lehet külön levenni, mert így a futamok végén ha akarom hallani az autó hangját a visszajátszásban akkor le kell tekernem, majd utána meg vissza hogy legyen muzsika a menükben meg a bejátszásokban...
Hangok... igazából az előzőekkel sem volt gond. Ha lehet ez még jobb még szebben szól, az élethűség pedig adott hiszen nem turmixgépet vették föl mint a GTben, hanem valós hangokat és mind valósan hangzik és az effektek is ott vannak minden autónál minden egyedi dolog.
Poén volt amikor nekivágtam a fának és egy jóember igazi szurkoló módjára pár méterről ordibál, hogy anyám jobban vezet nálad
( nem tudom hogy a kettőbe volt e ilyen ).Menü az jó, gyors és egyszerűen követhető, a karrier pedig változatos és hangulatos."
-
Sonja
nagyúr
-
LTwinHU
tag
Na mehet a visszaszámlálás már csak 4 nap!

-
Enton
addikt
40 perces interjú Paul-al a játékmódokról egy-egy bemutatóval visszajátszással, és még a flashback-et is mutatják:
-
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ezt nagyon nem így van.
Nem azért van a program, hogy AMD-n menjen jobban. Azért ez érdekes lenne.
A program lényege, hogy az AMD ingyen bocsájta a fejlesztő rendelkezésére a hardvereket és a dx11 kód írásához, ha szükséges, akkor küld fejlesztőket is.
De strezi hátha kifejti ezt jobban. -
szacsee
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Többi csak hablaty. 4 évig tanítottak többé-kevésbé megértem mit hadoválnak.
Az első bekezdésben taglalja, hogy a Dirt2 & F1 2010 hogy skálázódik 6 magos procival és miképp lehet / nem lehet működésre bírni a hatmagosított xml fájlt.
Az ominózus bekezdésben annyi, hogy az AMD Gaming Evolved program ellenére a 6950 és a 6970-nél valami nem gömbölyű, vagy a 11.5a lesz a ludas, vagy a játék motorja. Akadásmentesen fut, csak hát na...
(főleg, hogy nálam is Cayman van)
Dx9 módban 4870 vagy gtx 260 (216) tulajok örülhetnek, mert max részlet mellett 40 FPS felett van.
DX11-ben nagyon szép a játék már közepes részletességnél.Itt viszont nem értem teljesen, lehet kap egy kapcsolót a DX11 és külön lehet állítani a részletességet? (Dirt2-ben ha jól tudom Ultrán működött a dx 11... na mindegy is).
Szóval közepes részletességgel igenjól néz ki a játék. (szerintük super)
Középkategóriás kártyákkal pl a 100 dodós 5770 már 30 fps alatt van kimaxolva, az ego motor miatt jobb, ha az FPS-t 40 felett tartjuk így ha lehet kapcsoljuk ki az élsimítást és népi zenekarát, mert erősen eshet az FPS.
Elején még azt is írták, hogy a dx9 alatt látott FPS kb 2/3-át kapod dx11 alatt.
Bocs, hogy a fele félig szabad fordítás, de több mint 10 éve nem láttam németórát.
-
Sonja
nagyúr
-
Strezi
őstag
GamesRadar-on érdemes megnézni a videót, amiben a Gymkhana-val próbálkozik.
Röviden: ARGH
Végére azért rájön hogyan kell játszani a gázzal

Ezen az oldalon. -
Barell
őstag
Hát ebből tényleg X360 Slim lesz jövőhónapban. Ha már van TV-is hozzá. Nem fogok szórakozni géppel, nem fogom állandóan újítani...
-
gainwardgs
veterán
Ja majd mdki fut üzletbe 6 magos prociér meg 580-ért
Kicsit siralmas, már mindjárt 1 470 se ér lófingot se. -
Sonja
nagyúr
Eurogamer – 9
GamesRadar – 9
Gamersyde – “Excellent”
STN – “Outstanding”
Videogamer – 9 -
Sonja
nagyúr
Dirt 3 im Technik-Test: Exzellente Multicore-Unterstützung und gelungener DirectX11-Modus
Érdemes megnézni a CPU használatot és a GPU-t is.

-
polonic
félisten
A steam oldalán vagy a steam topikban megtalálod a választ.
Pont nem jobb, ha dobozosan veszed. Minek a doboz meg az adathordozó? Csak a helyet foglalja. -
Strezi
őstag
Azért jó, mert minden platformon egyformán működik. Azaz PS3-ról és XBOX-ról is megy. Erre mondjuk elsőre azt mondtam hogy "hinnye", de a hálósok megoldották és a platformtulajdonosok sem tiltakoztak, sőt!
-
Barell
őstag
Pár új videó:
207 on Finland -
Barell
őstag
Srácok egy off kérdés. Hogy működik ez a Steam-es játék vásárlás? Utaltok majd letölthetitek a játékot és kaptok egy CD kulcsot? Mert ennek nemsok értelmét látom... Nem jobb az ha megveszed dobozosan?
-
Strezi
őstag
Akit érdekel, és tervezi hogy eljön szombaton 15h és 16h között a Mamut II szökökúthoz egy kis promóanyagért, az kérem jelezze privátban!
Csak hogy tudjam kinek adjak, vagy tartalékoljak majd
Mindez azért, mert csak egy kisebb zacskónyi kulcstartó, jelvény matrica, csoki van + pár poszter.
Szeretném hogy a legjobb helyre kerüljenek
-
polonic
félisten
Elkezdtem a letöltés, jön max sebességel nálam. Már csak a kedd, este 7 órát kell kivárni.
-
Ventur@
senior tag
Havas pálya bitang jó
. Na meg az odab*sz nem kicsit, ahogy az elején benne van a dzsindzsába és semmit nem látni a "hófelhőtől". Rallycross-t szeretni fogjuk
. Kenya is nagyon büntett, porfelhő meg egyenes állat. De miért mindíg ezzel a (sííííp) abarth-al meg a Kadett-el csapatnak
. Audit akarom
. -
polonic
félisten
Újabb dlc-s hír, imsét Paul twitteréről, ez már újabb, értelemszerűen:
"Also, with regards to the DLC being available day 1. There might be some bonus stuff day 1 but nothing substantial."
Mondjuk strezi is írta ezt nem olyan régen.
-
polonic
félisten
A dlc fizetős lesz. Egy német oldalon van fenn a hír. A neve Monte Carlo Track Pack lesz, 8 pályát tartalmaz, amit single-ben és multiban is lehet játszani.
Egyébként Paul twitterén ez található:
"I can't confirm anything at this stage. What I can say is that we have some DLC planned you'll have to wait and see what that is."
Ezt már régebben írta. Tehát akkor is lehetett sejteni dlc-(ke)t.
-
Mukorka
addikt
Nem lesz ez így jó, nehéz lesz összehozni a Witcher 2 mellett a Dirt 3-at

-
Goddyevil
tag
Csodás reggel!

-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Hurrá

-
intercooler
őstag
Lehet tölteni steamesek
11,8 giga a cucc -
polonic
félisten
Egyébként figyeltétek, hogy a dirt 3 logójában az i betűn a pont olyan háromszög, mint a játék menüjében a versenyek választásánál?
-
polonic
félisten
Ott van a második videóban, ahogy lehet állítani a segítségeket, 7:19-nél pontosan. Ezek szerint nem néztétek végig.

-
Barell
őstag
Szerintem is szép, alig várom hogy felszántsam a Subuval.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és még annyit, hogy sajnos tényleg csak 4 Rally helyszín van. Meg majd jön ugye elv Monte Carlo. Elég unalmas lesz akkor ez is még a fele előtt... Bár most faszák a Rally Cross pályák, majd azok pótolják a vágyakat. Legalábbis nálam.

-
polonic
félisten
Steam pre-load info:
-
Barell
őstag
-
Zoliwrc
aktív tag
Új rendszert tettem a gépemre, jövő héten ugye megszerezhető lesz a játék.
Ahhoz hogy működjön online (games for Windows Live), át kell másolnom az új rendszerre az Xlive mappát (lementettem a régiről) ?
Vagy ezt csak abban az esetben kell ha ugyanazt a játékot szeretném folytatni amivel már előtte is online-oztam? -
szacsee
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Mcrae akarata ellenére is legenda. Nem sokat olvastam róla, inkább a róla rögzített videók izgattak jobbára. A stílusa is közrejátszott abban, hogy felfigyeltek rá, amit példaképének köszönhet részben. A lényeg, hogy tőle senki nem fogja elvenni a világbajnoki első helyet.
Blocktól sem fogják, csak másért nem.
Tudom öregen is lehet jól vezetni, de a pályafutásuk során nem 43 évesen fog kibújni a szög a zsákból. Nem az X-Games bronz és ezüst fog villantani, hanem a VB cím. 2010-ben ez volt a helyzet.
Szóval Colin megcsinálta a karriert és utána próbált kicsit sóderozni pl R4-el és a többi.
Block barátunk a DC Shoes alapítói között volt és még le kellene pár dolgot tenni ahhoz, hogy a WRC dobogósai ne Kelj Fel Jancsinak, vagy bohócnak nézzék.
Kétlem, hogy ebben az életben Ken Block WRC top 3-ba bekerülne valaha is, de lehet többen hallottak már róla, mint Colin-ról. Viszont ha Colin McRae élne megmutatna egy mozdulatot, amit nem tud utána csinálni a showman.. hogy felelmeli WRC a serleget.
Viszont nem szeretném egy lapon említeni tovább a 2 Úriembert.
Colin McRae pedig remélhetőleg tövig nyomja az örök Rallymezőkön a gázpedált.
Nyugodjék Békében! -
szacsee
nagyúr
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Nem rád céloztam, sőt lehet annak ellenére, hogy fentebb valakinek Monster-es ruhája van Ő sem van oda érte, de ki tudja. No meg Ghymkana miatt is került már középpontba a játék. Anno az első videónál lettem figyelmes pl az épületből kiérve volt egy visszafordító kanyar ami a szűkösen visz az épület elejéhez vissza. Ott is látni a padkán (víz felőli oldalt), hogy már viseltes szegényke.

cyberkind: Sok minden állhat mögötte, hogy miért nem tapasztalt ízi rájdert tolnak a médiában. Egy showman kellett aki jól mutat, ha füttyentenek ugrik. Aki tud vezetni az a tapasztalatával kerül a középpontba és jó eséllyel a pódiumra, ez Block-nak nem jönne össze, inkább így szerez szurkolótábort. Neki és a szponzorának az a fontos, hogy hányan lájkolják a videóit a pofakönyvben, vannak akiknek meg más a fontos.
Bocs, hogy felhoztam a témát, erotikus volt a szememnek a videó tartalma amit még ittakary linkelt... lehet CM-nek mást kellene választani kabalababának?
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem volt nehéz előcsalni.
Igazából kerestél egy szélesebb útszakaszt, kormány elforgat, gáz, majd szépen körbe pörögve jó fél perc múlva már dobta is a szikrát a felni.Block csávót imádóknak nem leszólásképpen, de nem épp Ő szarta a spanyol viaszt.
Tudom vannak a rally-ban esések, de többnyire a lightosabb hibák korrigálhatóak. Igaz tapasztalat az nem árt, minden másra ott a master card, meg a szponzor.
Pár videó miről is beszélek.
1
2 (lökőnek mi lett a sorsa utána?)
Hát igen aki le akarja vágni a kanyart az így jár.
3
Régi vasat is tud vezetni.
No meg még van pár.
Tudom vannak szivatós kanyarok is.
Tapasztalt öregeknél ilyesmire gondolok. Lehet keresni a hasonlóságot.
Ja Renault meghajtása már csak hab a tortán, no meg az, hogy a kanyarokat ilyen vassal hogy veszi. (ez a videót köszönöm ezúton is -bh- fórumtársnak... nagy kedvencem lett)
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igenis azért veszünk ilyen drága HW-eket, hogy szaladjon a game, méghozzá maximális beállítások mellett...

én meg majd kb karácsonykor veszem meg, talán addigra kicsit olcsóbb lesz
De addig nem érdekel ameddig nem jelenik meg, ha akkor is szar lesz...
kéziféket még csak 1-2 hejtűben kellett használnom, de annak keresztbe forgás lett a vége legtöbbször, mert anélkül is eleget csúszkáltam eddig.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsit siralmas, már mindjárt 1 470 se ér lófingot se.
. Audit akarom