- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Nos megcsináltam az offline profilt-játszottam párat majd kiléptem.
Legközelebb mikor belépek a játékba és kéri a fiók bejelentkezést rányomok az offline profilomra,majd utána kiírja hogy profil failed és hogy mentéshez jelentkezzek be a Live-ra....hülye microsoft hogy mindent rá akar kényszeríteni és eléggé érdekes, hogy egy játékot csak akkor lehet menteni ha online az ember.... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
„Black-hat hacker”-nek nevezzük azokat a hackereket akik tudásukkal visszaélve, jogosulatlanul számítógépbe illetve számítógép-hálózatokba törnek be haszonszerzés, vagy károkozás céljából.
A cracker olyan, a számítástechnikához magas színvonalon értő személy, aki tudását elsősorban a saját céljaira használja fel, visszaél vele, és másokat károsít meg. Számítógépekre hatol be jogtalanul, adatokat szerez meg és használ fel elsősorban anyagi javakért, esetleg társai elismerésének reményében. A cracker az általa birtokolt információval visszaél, másokkal csak ritkán osztja meg, és akkor sem azért teszi, hogy ezzel valódi segítséget nyújtson.
Az nem okoz kárt
Nem okoz kárt a Hacker? Az is szép károkat tud okozni,nem kell félni. -
-
BeLucZ
addikt
hát akkor vagy az nvidia kártyákat nem szereti az ego engine dx11es variánsa, vagy az nvn belül a fermi családot nem komálja, de érdekes módon az összes többi játékkal semmi gondom nincs ha virágbolti ha nem, csak a dirt 2 és most dirt 3is, és retek bosszantó mert egy iszonyat jó game, azon kevesek egyike amivel szivesen eljátszom a mai napig és erre szar, attol hogy amdre van fejlesztve a játék nem zárja ki annak a lehetőségét hogy nvn is hibátlanul fusson, ugy emléxem a dragon age 2re is jött a javitás, igaz kicsit sokat kellett rá várni de jött, nem hiszem el hogy az ego engine hibáját nem lehetne driveresen javitani szerintem egyszerűen csak leszarják, egyszerűbb azt mondani hogy nem náluk van a gond

(#1239) apollo12: alt+enter
-
Enton
addikt
"60-90 FPS-e van 1920x1080-ba élsimítással
"Ezen már jobban fest a kimaxolt garfika
Meg mondjuk berosálnék ha egy ilyen gépen nem mennem ennyire.

(#898) chabeee:
Már annyit se:
-xbox/ps péntek óta vehető
-pc-s meg mától elérhtőMondjuk ha steam, hagy postával rendelted akkor szivacs.
-
szacsee
nagyúr
Strezi írta, hogy lesz benne, jól el lehet vele hülyülni, de hasonló volt sztem a Level-R illetve Project Torque-ban is az Insane mellett. Mindenesetre jó móka lesz.
Az összeröffenéshez pedig jó időtöltést és sok csemegét mindenkinek a Mammut-ban.
Az egyik legjobb barátom esküvőjére megyek, így ezt 150km távlatból kihagynám.
-
-
Strezi
őstag
GamesRadar-on érdemes megnézni a videót, amiben a Gymkhana-val próbálkozik.
Röviden: ARGH
Végére azért rájön hogyan kell játszani a gázzal

Ezen az oldalon. -
Strezi
őstag
Crytek nem igazán jött be hosszú távon, inkkább váltottam (vissza a CM-hez), pontosan most egy éve.
Sajnos az idő engem igazolt: budapesti projekt (Kingdoms) lelőve.. -
Enton
addikt
Meg neki oda is van írva hogy hungary!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#321) Strezi:
Jöhetnek a benfentes infók dögivel. Azt már látjuk hogy a lemezek nyomódnak, hisz már mindenki teszteli ezerel, az általam belinkelt norvégok is azzal nyomták, gondolom már akkor véggleges, avagy ahoz közeli verzióval.
Viszont ha irányításon részlegen vagy akkor tudsz majd nekünk segíteni, hogy ha valamit át kéne állítani amit a menüben nem lehet.

-
Enton
addikt
Kösz a megerősítést. Már sg-n meg itt is visszakérdeztek de már lustavoltam visszakeresni, hogy hol is mondták már biztosra.

Aki szépen nyomonkövette a Paul Coleman, Dirt3 twittereket, plusz néha a forumon is mászkál az már lassan mindent tudhat a játékról, és a vele együtt zajló reklámhadjáratról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem szeretem a bétát.Régebben használtam és volt hogy nem adott meg acsit.Pont a L4D egyik kampányát vittük végig legnehezebb fokozaton, ami nagyon sokáig tartott....szerinted?
meg kellene valami jelszót változtatni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)