Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsizso
tag
Sziasztok!
Egy röpke gyors segítség kellene!
tegnap feltettem a gamet és azt nem tudom hogy lehet eltüntetni azt a zöld útvonaljelző vonalat,mert mindig vissza veszi a sebességem kanyarba.
Hogy tudom kikapcsolni ,vagy hol kell?Köszi!
-
DigitXT
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Amúgy LOL volt a végén, hogy gyorsan választottam újra az autót,
mert láttam, hogy mindenki Audival megy, alig volt már idő: rányomtam
egy szimpatikusnak tűnő piros festésre, erre nem tele volt matricázva a
gépsárkány AMD logókkal? (Eyefinity meg Phenom 2, stb.) Mindezt az
egyik legkomolyabb nV VGA-val és korrekt Intel procival a gépemben...
Kicsit elkéstek a srácok a reklámmal (nálam): kb. 3 éve bejött volna...
polonic: nem feltétlenül a DiRT-ben vagyok, ha a live-on látsz, elővettem
régebbi, még nem játszott, de "most már megnézem" típusú játékokat.
Konkrétan volt, hogy a FUEL-ben láttam, hogy bejelentkeztél. Amúgy az
a játék hihetetlen gagyi fizikával bír, és az eleje nagyon hervasztó; sajna.
Pedig később egész jól el lehet vele szórakozni (kikapcsolódás szintjén),
mégis elriasztja az embert az eleje, hogy átláthatatlan, gagyi - és a többi.De ha lesz időm, és hívtok, akkor már inkább a multi, mint a Tour.

-
-
DigitXT
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Szép...
Maradtam volna én is, mert jó buli volt, csak hirtelen le kellett lépnem: beírtam, és exit.
Amúgy végig kéne gyorsan tolnom az offline részt a komolyabb (versenyzős) multi előtt, mert még egyáltalán nem ismerem a pályákat.
Csak elég rapszodikusan érek rá játszani sajna, így ez nem (sem) triviális.
-
Csapoati
nagyúr
Képecske az esti multy partyból, nem azért mutatom mert első lettem, hanem hogy milyen szoros volt. Polonic DNF-elt egyet, szóval ő nyerhetett volna.

-
DigitXT
félisten
válasz
AthlonXP
üzenetére
Látom nem érted a cucc működési elvét.
Dióhéjban annyit, hogy a monitor/TV is a székkel együtt mozog, ezért ideális esetben (egy világos szoba persze nem ilyen!) a székben ülő egyáltalán nem dőlésnek érzékeli a mozgást, hanem a gyorsuláshoz szükséges erőhatásnak. Szóval egyáltalán nem fog attól félni, hogy felborul, hanem ahogy pl. odalép a gázra, azt érzi, hogy "beletapad az ülésbe", ahogy egy mezei sportkocsiban érezné. (Ha beleáll a fékbe, akkor meg a biztonsági öv szorítását kellene, hogy érezze.) Kanyarban meg azt a virtuális erőt ugye, ami oldalirányban érné, ha egy igazi autóval kanyarodna. Persze a cucc képességei limitáltak, hiszen max. 1G gyorsulást tud szimulálni: komolyabb versenyautóknál ennek többszöröse is felléphet. Mondjuk ez csak egy játék, de biztos sokat hozzátesz a "beleélési faktorhoz", ha amúgy jó a szimuláció.
Ja és az egésznek köze nincs a motorozáshoz: ott a kanyarban azért dőlsz be, hogy be tudj fordulni, együtt dőlsz a motorral, nem oldalirányú erőt érzel... (Ha gondolod, próbáld ki: ha álló helyzetben kéne egy jól ledöntött motoron fentmaradnod, nagy bajban lennél, combbal kéne erőlködnöd, hogy ne ess le oldalra. Elég szar érzés.
Egyszer egy bukócsöves motoron kellett ezt az oldalára/csőre lefektetve produkálnom: fájdalmas élmény volt, na.
) -
fess
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
az első háromszögben lehet menni szabadon,de vannak különböző feladatok és rejtett csomagok,azokat meg lehet keresni,bár arra még nem jöttem rá,hogy miért is jó ez nekem

-
AthlonXP
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Természetesen én sem arra gondoltam.

De ez autózáshoz túlzás, ez semmiképpen sem arra való szerintem. Láttad, hogy amikor gyorsít, teljesen úgy viselkedett, mint ha egy motoron űlt volna, ez autónál elég érdekes. Értem én, hogy itt az erőhatásokat akarja szimulálni, de ezt inkább repülős, esetleg motoros játékhoz/szimulátorhoz érdemes használni inkább. Engem tuti, hogy fel idegesítene az össze-vissza dőlésével vezetés közben, állandóan azt hinném, felborulok. Viszont pl egy HAWX közben baromi nagy élmény lehet a géppel együtt mozogni, vagy egy motorral bedőlni vele a kanyarban.
-
intercooler
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát igen kicsit nagyon túlzásnak érzem a mozgás teret autóban, mocihoz elmenne de azt nem kormánnyal irányitjuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gymkhanát lehet szabadon ha az első szezont bégig toltad.
}{3@Đ$}{0ot (#1963)
Nem lenne rossz az biztos

Góliát (#1965)
Hát meglehet ha nem lenne bekötve a csávó kivitte volna a mennyezetet
Csapoati (#1966)
jó neked én is kipróbálnámfess (#1971)
Ami azt illeti nem is tudtam hogy kell ilyet csinálni, beléptem 1-2 ot mentem de nem adta.
Amúgy hol van ez van valami külön feladat vagy frree-be is adja?
-
polonic
félisten
-
kiki22
senior tag
sziasztok!Kormany beallitasra nincs vkinek vmi jo tippje.mert nekem nem sikerult beallitani.Drifteles reszhez is elfogadnek egy ket tanacsot mire kell figyelni,mert nagyon bena vagyok benne.koszi
-
fess
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
igen. nektek elfogadja ha megcsináljátok?
-
polonic
félisten
Steam frissítés érkezett.
A changelogból egy dolog:Improved overlay compatibility with Direct3D 11 games using the latest D3D SDK version.
Remélhetőleg ez a dirt 3-ból való képmentést is érinti.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Én ültem ilyenben tavaly az Aréna Plazában egy rFactor off-road menetben. Mit mondjak, két kör után azt hittem, hogy végem van.

Amúgy szerintem a Shift 2 szebbre, sőt talán inkább reálisabbra sikeredett, de a Dirt 3 is gyönyörű, nekem semmi bajom a grafikával, az sem izgat, hogy nem volt nagy előrelépés a 2 után. Multiban úgysem a tájat nézem.
-
Góliát
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Azt hiszem mire vége lesz a körnek,még a kakit is kirázza.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Jah nagyon durva ez a cucc,akarok én is ilyet

-
AthlonXP
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Hát nem rossz, de sztm ez nem ide való. Azért autóval az ember nem csinál ilyet, viszont egy HAWX-ban azért már nem semmi lehet, esetleg még egy verseny motoros gaméban ( pl. MotoGP ). De autósra hülyeség, sztm. Minden esetre nem semmi!

Amúgy arra van lehetőség, hogy szabadon, időkorlát nélkül lehessen gyakorolni ezt a "gymkhana" versenyt ( ki volt az az idióta, aki így nevezte el?! ) ?
Hiába indítottam a single playert vagy a time trialt, mindig volt időkorlát, én meg szeretnék csak úgy kötetlenül pörögni a pályán egy kicsit, de így nem tudok.
Amíg a karrier módot csináltam, kihagytam ezeket, de így "versenyen kívül" azért jól el lehetne vele szórakozni sztm. -
intercooler
őstag
Ezt nézzétek
Hát ilyet még nem láttam 
-
polonic
félisten
Akinek fagy a dx11-gyel a játék, az olvasse el ezt a bejegyzést és tegye meg a benne leírtakat!
-
intercooler
őstag
válasz
Ventur@
üzenetére
Kösz
Hát a kutya az mindig ott van a közelbe ha valaki kint van, most is
Ha kész lesz ő őrzi
Igazából nekem se nagy a szobám a cucc meg 125x60 szóval nem nagy.
Árba se olyan vészes szerintem 4x4x2 zártszelvény 12 méter meg lezárok volt 8000
Az ülés volt a húzósabb 25 sínnel együtt (de ezt is lehet kapni olcsóbban is, vagy pl bontó)
meg kell kézifék az még nem tudom menyi lesz, festék meg ilyenek vannak aztán majd meglátjuk.Nézegettem neten ami normálisabb az közel 100 ropi, de még az se biztos hogy jó.Szóval eddig durván 35be van.
-
Ventur@
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Királyúl nézz ki a cucc
. Egy ilyet bevállalnék én is, de hát se guba rá, se hely a kis panel lakásban
.Kutya miként funkcionál majd ha kész lesz? Ő lesz tán a duda
? -
fess
őstag
a 180°-os fordulót ti meg tudtátok csinálni? én úgy csináltam,ahogy youtube-on láttam,de valamiért nem fogadja el. van valami trükkje?
-
intercooler
őstag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Igen az hátrébb lesz monitor/tv 82-es. Igazából itt nem is az ülés alacsonysága a probléma, hanem hogy milyen közel van az a kormány
én 180 vagyok próbáltam sokféle magasságot mindent nekem így lesz jó 
És itt vannak meg lesznek a képek: [link]
A hegesztés nem az erősségünk, meg még le sincsen csiszolva mert fater elvitte az összes flexet
de ingyen van
meg nem kiállításra lesz úgy hogy nekem megfelel.Folytatás holnap ha az idő engedi

Kösz mindenkinek

-
Góliát
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz
FLATRONW
üzenetére
nálad is akkor hasonló a szitu mint nálam, régebbi konfigokban ahol gtxes karit használnak ott fagy a game dx11ben pálya töltésnél, nálam q9550, p45 és gtx 580 kombó van és dirt2nél is ugyanez van meg f1nél is, az ego enginenél van vmi gáz, nem nv driver hiba, reménykedjünk hogy kijavitják mert retek idegesitö
-
FLATRONW
őstag
Sajnos nekem dx9 alatt kell játszanom, mivel dx11 alatt fagy a játék. Pedig ott is minden maxon van és stabil 60 fps-el megy. DX9 alatt mintha lassabban töltené be a pályákat, vagy csak nekem tűnik úgy?
-
jamy79
tag
Sokan panaszkodtak itt a játék grafikájára. Én egy FullHD monitoron HD6850-el tolom (8xAA, Ultra) és szerintem nagyon állat a grafika (mint ahogy a DIRT2-nél is az volt). A játékélmény szintén hozza a 2. rész szinvonalát, én nem bántam meg a vételt..
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Köszi!
Persze, ezeket mind tudom.

Olyanokra gondoltam, akik új játékosok és nem ismernek engem vagy azokat, akikkel játszottunk. -
bnorbert989
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Szerintem a monitor kerülhetne pár cm-el hátrébb,és hát nem tudom milyen magas vagy de én nagyon alacsonyan lennék abba az ülésben,a 175 cm magasságommal

De nagy
-
-
kiki22
senior tag
sziasztok_! kormany beallitasra nincs vmi jo tippetek,mert nekem sehogysem sikerult beloni ..logiutech momo forcem van.
-
InHell
senior tag
Tegnap este jót multiztunk.

Ma este jöhetnének még páran, hogy többen legyünk.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére

Hát ez nagyon király lesz
-
Strezi
őstag
Pár link oldalakra, ahol Dirt3 mod ok vannak vagy lesznek:
www.nogripracing.com
http://www.racedepartment.com/dlcat-dirt-3-92/
http://www.moddb.com/games/dirt-3/tutorials/editing-dirt-3 -
Mariann294
őstag
-
bognar110
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Komoly

-
Enton
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Adobe after effects vagy sony vegas?
Mert amugy meglepő, de tud az ego ilyen HDR-t is.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a zenét is még kicsit szerkesztgettem
Kicsit DJ-skedtem 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Hangulatos lett, főleg ezzel a zenével

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Opel Manta Nyomtam egy kis két kerekezést is

-
-
Kleroo
veterán
Valaki nemrég említette,hogy a Gridnek jobb grafikája van. Elfogtak az emlékeke. Fel kellett raknom újra. Mit ne mondjak. A Dirt3 után elég csúnyácska. Pedig eddig azt hittem,hogy grafikában nem igazán tudtak többet kihozni az engineből.
A Grid iszonyatosan homályos-pacás-"hűdetelivaneffektel" amit anno is utáltam,hogy ezzel akarják elérni a modern hatást. Na egy dirt3 után kifejezetten visszataszító.
A kocsik kidolgozottsága pedig a dirt3tól mérföldekre van.Alapvetően még most is királyul néz ki a Grid, De a Dirt 3 mellé állítva nagyon csúnyán leszerepel.
-
polonic
félisten
A dlc-vel együtt érkezett meg a 4. fejlesztői videó is.
-
Barell
őstag
Srácok kéne egy kis segítség. Rettenetesen hiányolom Ken Block Subaru-ját a 3. részből és nincs meg a 2. Kellene a textúra fájl. Pontosan nem tudom hogy hányas számmal van ellátva a cars mappában de PSSG editorral 1 perc alatt ki lehet deríteni hogy melyik is az. Ha ezt esetleg megtenné nekem valaki és megosztaná a fájlt azért rettentően hálás lennék!

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
segítségek kikapcsolva mind?

-
BeLucZ
addikt
nektek is viszonylag lassan indul a dirt 3? vagy csak nekem tünik lassucskának az indulás sebessége? utána már jo minden, csak picit fura, bár dirt 2 se a villám indulásárol volt hires, pedig ssd van meg 4 magos proci vagy csak nálam van vmi gebasz? vagy mitől függ az indulás sebessége?
-
bokrosolajos
őstag
-
8mp-el nyertem 4-es szinten lol.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi

Te még jobban nyomod, mint én, bár látszik, hogy kitanultad a pályát, ami viszont tényleg vicces, hogy sokat lehet bukni, ha nagyon csúszkálsz. Ha csak egy kicsit csúsztatod, akkor szerintem még nem vészes, de ezt se tudom biztosan mondani.
ProEvoFan:
-
polonic
félisten
Nem tudom megvenni a dlc-t. Azt írja a kliens, hogy nem sikerült, próbáljam később újra.
Pedig dombornyomott visa kártyám van.Aki próbálkozott, annal sikerült?
Írjátok meg! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Gratulálok, ment a

Szépen, tisztán vezetsz.
Az a durva hogy igazából a rally-ban kilinccsel előre veszed a leggyorsabban a kanyarokat, itt meg mindennemű megcsúszást kerülni kell mert sok tempót veszít az ember. Úgy kell menni mint F1-ben

Ugyanezen a szakaszon nyomom én is most a TT-t, itt tartok: [link]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nem rossz

Ha valaki netán fokozná a Dirt 3 élményt [link]

-
Unbaised-Ben
senior tag
Csináltam megint egy videót, ahol látszik, hogyan tekergetem a kormányt
Remélem tetszeni fog mindenkinek! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Amúgy LOL volt a végén, hogy gyorsan választottam újra az autót,

Amúgy végig kéne gyorsan tolnom az offline részt a komolyabb (versenyzős) multi előtt, mert még egyáltalán nem ismerem a pályákat.
Ja és az egésznek köze nincs a motorozáshoz: ott a kanyarban azért dőlsz be, hogy be tudj fordulni, együtt dőlsz a motorral, nem oldalirányú erőt érzel... (Ha gondolod, próbáld ki: ha álló helyzetben kéne egy jól ledöntött motoron fentmaradnod, nagy bajban lennél, combbal kéne erőlködnöd, hogy ne ess le oldalra. Elég szar érzés.

jó neked én is kipróbálnám
akkor próbálgatom,hátha nekem is elfogadja