Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Ez a pálya hol van a gameben?
http://www.youtube.com/watch?v=u7day7jC9f0 sehol nem találom
hogyan kell megcsinálni hogy neidőre csak freeben "gymnastikáljunk"?
-
- = Zk = -
félisten
áá, miért van benne drift?

igy most ezzel sem tudok játszani, amíg nem tudom megvenni a PS kontroller átalakítót
...francbe... -
Jani09
tag
Mivel nekem wingman formula kormányom van azon nincs start és semmit nem tudok játékindulásnál kezdeni vele, tehát akkor marad az újra álligatás
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Akinek esetleg ugyanezen hibája lenne ( nem lehet képet lopni FRAPS-al) az töltsön le valami újabb verziót, nekem most a 3.2.6-os van fennt és tökéletesen müködik!

-
Akos2110
tag
Valaki játszik itt logitech formula force ex -el? Esetleg tudna a beállításairól feltölteni egy képet? Egyszerűen nem tudom egyenesbe tartani az autót, állandóan ellenkormányoznom kell.
-
Danex
addikt
Hello, olyna problémám lenne, hogy nem indul el a Dirt 3 (se a dirt2, se az f1 2010) tehát elinditom a játékot és egyből lefagy a gép. Más játékok mennek rendesen, csak ezek szerencsétlenkednek velem.
Mi lehet a gond? videókártya driver a legújabb, dx is a dirt3-as, a windows live-os is dirt3 lemezről lett telepitve
-
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Dell lapopon(i3,4gb,radeon5650) Elindítom és ablakban fut a játék. Teljesen jól, játszhatóan, de nem teszi ki magát teljesre.
Tudnátok valamiféle megoldással szolgálni? -
Ice!?
őstag
-
polonic
félisten
Jó lenne, ha a nevet is odaírnád legközelebb, ne csak a számot, így vissza kellett keresni, hogy én írtam.

A kiadók szemszögéből meg strezi elmagyarázta a dlc-ket. A használt játékok kereskedelme miatt van ez.
Ez a tendencia mára, sajnos. Lehet egy kiadó szemét, szánalmas, akármi, a tényen, amit leírtam, ez akkor sem változtat.
-
Enton
addikt
Nah fent a videó, de lassu ez 40kb/s feltöltés:
-
Enton
addikt
-
rocket
nagyúr
Elrepultem a celba eresnel

#1539: Szerintem meg a kiadok is szanalmasak a DLC atvereseikkel.
Olyan dolgokat adnak penzert DLC-ben amit regebben egy teljes jatek tartalmazott, persze az alap jatek nem lett olcsobb attol mert a felet kisporoltak, DIRT3 realisan 5000ft-ot er a kisporolt tartalom nelkul, de nem ennyibe kerult. -
Mukorka
addikt
Én azt tapasztaltam hogy nem volt tiszta a képernyő. Lehet azért mert folyamatosan ütköztek előttem de nem hiszem. Egyszerűen csíkos volt a kosztól. Eddig én is így játszottam csak Hud volt mert a pályákat nem vágom. De itt semmi nincs, hangra kell váltani is vagy ha odanéz az ember a műszerfalra ott még látható a fordulatszámmérő. Na mindegy, ez valami hihetetlenül megtetszett , végre éreztem hogy emberek ellen játszom akik hibáznak rendesen

A Második kép nagyon extrém, én így hagynám, elég beteg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enton
addikt
Már próbálgatom az evo 9-est.
Még egy kicsit baj van a texturával de valahogy csaksikerül megoldanom.
(#1561) Mukorka:
Én hud nélkül játszon motorháztetőnézetben az elejétől, minden off-al szóval az lesz majd az énkedvenc játékmódom is az tuti.
Viszont valakik azt mondják nem koszolódik a szélvédő, te meg azt, hogy igen?
Ennek utánanézek. -
Mukorka
addikt
Megtaláltam a tutit! Multiban pro tour , azon belül a hc mod. Nem tudom próbálta-e valaki de nagyon komoly. Nincs HUD, assist se , csak motorházas nézet van vagy belső. Éjszaka toltam Trailblazert kenyán, hát megmondom őszintén majdnem bevizeltem
még a sár is rajtamarad a szélvédőn. 8-ből 3-ik lettem, a kocsik meg úgy törnek hogy kb egy útjelző tábla is végzetes lehet. Na szóval nagyon jó. -
Alister71
nagyúr
Level 30 a max? Én már láttam a játék vége feliratot.

-
goyo206
senior tag
Továbbra is problémám, h. a kormánybeállításokat mindig újra kell állítgatni.
V.ki mondta korábban, h. amikor kéri a startot, akkor a kormányon nyomjak meg v.mit, nos, az sajnos nem jön össze, végigpróbáltam minden gombot (kivéve a H váltót, de az nincs fölrakva nekem...), de csak az enterrel tudok ott továbblépni...
Valakinek v.mi ötlet?
-
Csapoati
nagyúr
Valamiilyesmi pálya jó lenne a DLC-ben. Istenem mekkora játék volt ez anno...
-
olyan problémám van, hogy dirt3 exe leáll, de ha kikapcsolom a smartsecurity -t akkor tvább tudok játszani, win7 64 bit van, valaki járt már így?
-
2 órája csinálom egy trailblazer 3 versenyéből az elsőt, sikerült első lenni, és a következőre menésnél kifagy. Nem vagyok ideges.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Csiki-csukis pályákra a Mini nagyon jó, a másik kettő elég benga. Amúgy nem értem, kb a legrosszabb class a WRC, az S2000 mellett. Baromi nehezen fordulnak, lomhák.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Nem tudom. . .
A játékban, amikor a felvétel történik, akkor nincs hang, de tecsőn lesz, nyugi.
-
polonic
félisten
-
D-evil
aktív tag
sziasztok!
ma feltettem a játékot és a nap pl. lila folt. ill. van másik egyéb grafikai bug/hiba is. ezt lehet tudni mitől van?
-
Timbu
tag
válasz
szacsee
üzenetére
Nekem máig a Rally Championship 2000 A rally-s játék. Nagyon sajnálom, hogy azóta megszűnt a Magnetic Fields (a készítő). Mivel az abban található 10-15 perces szakaszokra már nem is számítottam a Dirt 3-ban, így ez nem okozott csalódást
Emlékszem, hogy a Q Rally-ban volt egy 56 km-es szakasz is...Azért remélem, hogy jön valami rally-ra kihegyezett dlc is. Bár ha pesszimista akarok lenni, akkor csak a konzolos casual Pistikékre fognak gondolni...
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nekem még csak a C4 és a Focus van meg, nem sokat mentem még velük de szerintem a C4 jobb valamivel.
Monaco Marina Duelen futottam egy WR 1. időt, szeretem az ilyen jellegű pályákat.
[link]Kár hogy manuális szekvenciális módnál nincs kuplung, nagyon kívánná a visszafordítókba hogy megrúgják
-
Mukorka
addikt
válasz
Zoliwrc
üzenetére
Majd otthon megnézem mennyi idő nekem ez a pàlya. Feltételezem te elég jól játszol , talán tolatva is megvernél épp ezért írtam hogy ez inkább "for fun" játèk. Nem vagyok teljesen béna és a kihívást is szeretem így ez a játék megfelel.
Tudom milyen összehasonlítani 2 ilyen játékot. Anno több ezer órát toltam egy fps-el de ha szórakozni akartam mentem mw2-zni. Ezzel csak azt mondom hogy van ahol a skill, az idő számít és van ahol a szórakozás, könnyed jàték
-
szacsee
nagyúr
Urak mi lehet a baj, mert úgy érzem, hogy 100% érzékenység mellett is 3-4cm-en dolgozik a gázpedál és a fék is. Nem kell tövig benyomnom ahhoz, hogy maxon fékezzen, gyorsítson.
HC-ban viszont zavaró, mivel ha 3-4cm-en dolgozik a fék (gondolom, mivel hamar állóra fékez) akkor elég nehéz a varrógépeket terelgetni az úton...
Mappában Saturation 1.0-n van mindkét pedálnál, illetve a menüben is.Szerk: Driving Force Pro-val játszom.
-
Csak én érzem úgy, hogy a nagy terepjárókban alig van erő? Egy 4-es kanyarból alig tudok 80-nal kijönni, ha befarolok, pedig tövig nyomom.
-
gamek!ller
őstag
A víz az miért lett ilyen rossz? A 2-ben sokkal jobb volt.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy azt a zöld csíkot ( az ideális ív jelzőt ) ki lehet kapcsolni valahol? A Dirt 2 után ez elég fura, az elején azt hittem a Shift 2-vel játszok csak murván...

-
goyo206
senior tag
válasz
Mukorka
üzenetére

Köszi! Megjött a sütnivalóm és előtte már rájöttem, de köszi szépen a segítőkészséget!
Egyébként az miért van, h. ugyanúgy 45 mappa van cars-on belül? Már eleve elő volt készítve az jövevényeknek a mappa, v. máshová tette, v. egyáltalán kell v.mit csinálni a letöltött cuccal?
-
artiny
őstag
Valakitől kunyerálhatnék egy save gamet?

Főleg a kenblockos autó kéne vagy a ford vagy ha van a játékban a zold fekete impreza..
De egy sima save is jó lenne már ami még nincs addig kivéve -
pety27
tag
Hali.
Miért van az hogy a játékban jól van beállítva a felbontás és mégis összenyomja a képet??
Levág fentről lentről is elég nagy részt.. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
in-game is behozható ?

-
cyberkind
félisten
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akinek van Xfire-je annak már látja a DIRT3-at is

-
ADAM1337
nagyúr
Egy kérdés nem tudom másoknál is előfordul-e, de nálam csak ablakos módban indul és mindig alt+entereznem kell, valami megoldást esetleg valaki tud rá ?
Csak mert az xfire in-game se indul el ablakos módba hiába lövöm át fullscreen-re.
Mod: keresőben a válasz: [link]

-
ficsor001
tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok segíteni abban hogy hol tudom beállítani az automatikus mentést? Nem eredeti a játék.
Köszi. -
polonic
félisten
válasz
szacsee
üzenetére
Nincs a piacon új kimondottan rally játék, ez igaz. Na jó, wrc 2010.
Aki csak rallyzni akar, annak ez nem fog tetszeni, ez is igaz.
De ez nem is egy rally játék és nem is szimulátor, nem tekintek rá úgy egyáltalán, de még a Codies sem.
Ez egy versenyjáték, ami felvonultat rally-t, rallycross-t, trailblazer-t, stb. Ennek viszont kiváló, szerintem.A videó meg nagyon jó.

Nézd meg ezt is, nekem ez a kedvencem, eszméletlen. -
szacsee
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Sajnos nálam a kimondott rally játék a fent említett játékkal kezdődött, a Championship 2000-el folytatódott, majd az RBR-el be is fejeződött. CMR sorozat pedig a 2004-2005-el zárult le.
A Dirt sorozat már nem tudja azt a színvonalat nyújtani számomra amit egy rally játéknak nyújtani kell.
Oké, hogy mindenütt minél kisebb befektetéssel minél nagyobbat kell kaszálni ahhoz hogy könnyen nagy bevételhez jussunk.... ezt még meg is értem.
Dirt sorozatból 2 dolog hiányzik nagyon:
- szűkebb utak
- hosszabb pályák, szakaszok... több aszfalt pálya, meg mindenből lehetne több pálya rally számára.A szélesebb pálya gondolom a multi miatt kellett, mert ha 1,5x olyan széles egy pálya, mint egy autó, akkor pl a Cat n Mouse módban nincs nehéz dolga a hátsó embernek.
Viszont Rally-ban, esetleg HC módban multiban is sokkal szórakoztatóbb lenne pár hosszabb és szűkebb pálya.
Szeretik szimulátorként hírdetni ezt a játékot is, de valahol már csak a pálya szélességéből is sántít, hogy nem az.... csak utánzat a nagy tömegek kedve szerint.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone-t használók OFF topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen program, ami...?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8GB DDR5 5600MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...francbe...