Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nagyon komoly kis teszt!

-
AMD Power
titán
válasz
Interceptor
üzenetére
Nem fontos az. Árnyékok és a többi extra számomra felesleges.
-
AMD Power
titán
válasz
Interceptor
üzenetére
Én most egy jó ideig nem fogok új VGA-t venni szerintem. Ez a HD2600XT mindenre elég.

-
AMD Power
titán
DirectX 10-es kártyák az S3-tól
[link] -
AMD Power
titán
A DirectX 10 ideje még nem jött el
[link] -
AMD Power
titán
[link]
Kíváncsi leszek erre.
-
AMD Power
titán
válasz
Armando_19
üzenetére
A DX9-el is ez volt. De a probléma ,hogy még rendes ''DX10''-s VGA sincs így még elég messze van a jó 30K-s jó DX10-s VGA.

-
AMD Power
titán
válasz
Armando_19
üzenetére
Feltéve ha veszel hozzá egy 80K-s VGA-t.

-
AMD Power
titán
[link]
Kíváncsi vagyok , hogy ezek mire lesznek majd képesek DX10-ben.
-
AMD Power
titán
A DirectX 10-es kártyák már most elavultak!
[link] -
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez így is van. Ennek biztos van valami oka.

-
AMD Power
titán
Ha van suskád szerintem még akkor sem szabad DX10 ''miatt'' egy VGA mellett dönteni.
conair : Gondolom kicsit komolyabb a 1950Pro!?
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Az id Software alapítójának elmondása szerint a DirectX 10 multimédiás vezérlőben ''semmi olyasmi nincs, amiért tűzbe tenné a kezét'', ezért a cég készülő játéka, a Rage nem támogatja majd azt - adta híról a Tech.co.uk

[link] -
AMD Power
titán
Én most az AGP-t mint példát írtam.
Ez a DX 10 majd max csak jövőre lesz érdekes. Most azért ne vegyek új VGA-t mert nem csinál 50FPS-t egy DX10-s game-ben? Kit érdekel. Veszek most egy olyat ami DX9-re elég és kész. Persze ezen is bukni fogok. De nem érdekel. Ezért se vagyok hajlandó 80K-ért VGA-t venni mert egy az nem érdekel a AA meg a többi extra arról nem is beszélve ,hogy fél év múlva 30K lenne. Akkor meg minek? Veszek most egy ''normális'' VGA-t 25-30K-ból és jó éjszakát.
-
AMD Power
titán
válasz
greatchaos
üzenetére
Szerintem ez az egész DX10-s téma túl van spirázva. Ez olyan mint az AGP. 2 éve mást se hallok mint ,hogy lejárt az ideje és a többi. És mi van most? 2007 június és az új HD-s ATi-ból lesz AGP-s verzió. Őszinte legyek? Nem érdekel a DX10.

-
AMD Power
titán
Tényleg. A mostani PCI-E foglalatok meddig lesznek még jók? Mármint ezt mikor fogja váltani valami más? Van erről valami infó?
-
AMD Power
titán
Remélem ütős lesz DX10-ben a 3000-s széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest