Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Uninstalláld az ATI drivert és töröld a kártyát a hardverek közül, aztán restart, és hátha megoldódik. Vagy nézz szét a directx kondigjában, hátha valami kikapcsolta a d3d gyorsítást. Van a Windows/system32 könyvtárban egy dxdiag.exe, azt kell elindítani és a display fülön gépészkedni.
-
gabx76
senior tag
Sziasztok! Van egy nagy gondom.
Adott egy Radeon 9600PRO, NF-7S lapban. Eddig mentek gond nélkül, mindezidáig a DNA 4.8a driverrel. Aztán történt ''valami'' és a Direct3D-s alkalmazások nem hajlandóak azóta elindulni. Van, amelyik kiírja, ogy nem talál 3d-s esközt, van amelyik hibajelzést ad, de olyan is akad, ami 1xűen csak nem indul. A fura az, hogy pl. a Doom3 tökéletesen fut, tehát OpenGL-len no prblm. Próbaképp bepakoltam egy Geforce 4-est az aTI helyet, drivert cseréltem, de a helyzet ugyanaz. Frissítettem DirecX-et, XP-t, meg ami eszembe jutott. Nem tudom mi lehet a gáz... :(
Ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest