- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
-
Papichulo
tag
Nézte valaki a Fókuszt? Debreceni Zita(modell,celeb
) is fotózni kezdett,csak lazán egy 1D-vel
Kasza Tibi után szabadon...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
sztyui2 #16484 üzenetére
Mondjunk ha valamit vésünk, azaz árkot vájunk valamibe, akkor az nem fog árnyékot vetni a nálánál magasabban fekvő részekre, hanem fordítva, a magasabban fekvő területek vetnek árnyékot a vájatra. Azaz ha balra vetülnek az árnyékok, akkor a vésett szöveg jobb oldalán kell, hogy látszódjanak árnyékok - igaz a belső oldalán.
-
sztyui2
őstag
-
sztyui2
őstag
válasz
Terapeuta #16465 üzenetére
Kár, hogy homályos a csaj. Én nem a falat, hanem a csajt hagytam volna élesre. Vagy nagyobb rekeszt használtam volna. Bár nemtom hogy volt-e nálad állvány.
Most nézem, hogy a kép 5D-vel készült. Bocs, de nem nagyon látszik rajtaszerk:MrBean55:Hamarabb nézem pénzérmének mint holdnak. Nem tetszik.
-
MrBean55
aktív tag
Sziasztok!
A héten csináltam egy tesztképet a Holdról 300mm-rel (jelenleg ez a max.).
Egy 1:1-es kivágásból ezt alkottam, nekem tetszik.És nektek?
-
Papichulo
tag
válasz
Chapel #16473 üzenetére
Most szombaton valentin nap van,de jövő szombaton szerveznek egy nagyobb fotóstalit: [ITT] Hogy ne legyek off,egyenlőre ezt a képemet feltoltam Flickerre.Első körbe a 10 képből nem véleményeztétek , úgyhogy aki érdemesnek tartja az most írhatná pár szót.
A kép nem ff,ilyen színek voltak az erdőbe,eredeti a kép,csak kicsit megvágtam balról meg felülről
-
Chapel
addikt
Kollegák!
Mivel a fotóstali topic halott,így ide írom szombaton egy kis fotózás?
Ötletek is jöhetnek és akkor átmegyünk persze a Ptali topicba.
A képemre vélemény? A szaturűcióból húztam le, jó,rossz? más vágás? színek?
-
rumos14
nagyúr
válasz
Papichulo #16442 üzenetére
mi tavaly ilyen tájt voltunk ott és 1:1-ben u.ilyen képeket csináltam, még a régi jó Pana FZ5-ömmel. igazi fotós paradicsom a környék, hegyekre érdemes felmenni, van egy Milleniumi Kilátó, frankó kilátás nyílik onnan. gyönyörű. a kep8-on látható fára bemászott a párom, elég kalandos volt
-
Chapel
addikt
válasz
Szten Márs #16467 üzenetére
Igen, sajna az olyan de majd dolgozom rajta,addig nem is rakom flickr-re
Köszönöm, örülök h megláttam valamit amit a többiek nem -
nicoka
tag
Mostanában lőttem: [link]
-
Fejo
őstag
Neveztem egy természetfotó pályázatra 5 képemmel. Ha tudtok, légyszives értkeljétek a képeimet.
Értelemszerűen, amelyek mellé az van írva, hogy tulajdonos: Fejo
Előre is nagyon köszönöm!
-
Alister71
nagyúr
Hány a béka?
Tükröm, tükröm
Cicc!
Vízszűrő
talaj
hangyákPár kép, semmi extra, sima kompakt Fujival és Lumixal készültek, automatán. De nekem tetszenek. Semmi átalakítás nincs egyiken se. Nem vagyok nagy fotómester, de szeretek fényképezni.
-
Viszlát
addikt
-
johnjohn
addikt
Úgy látszik, ezt a helyet többen megtaláltuk !
-
_calogero
tag
Pár hete összedobtam egy paginát néhány fotómmal..
A mai frissítéssel 199 pillanatot találhat rajta a látogató. A bővítés folyamatos mindkét irányba. Ha tetszenek, dobd az oldalt Kedvencekbe aztán kukkants rá néha. -
t_a_m_a_s
addikt
sziasztok,
töltöttem fel én is egy-két képet, ŐSZ és BOGARAK_VIRÁGON kategóriában. Kíváncsian várom a véleményetek! (azt is, hogyha úgy gondoljátok, jobb lenne az amatőr topikban próbálkoznom....)
köszi
t -
Chapel
addikt
-
rumos14
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s #16393 üzenetére
(#16393) t_a_m_a_s: köszi, és riszpekt, hogy felismerted a helyet
igen, engem is az ívek és dombocskák fogtak meg
(#16394) Kazimír: engem nagyon megfogott az a látvány, hogy hú bakker mekkora végeláthatatlan nádas! de a végén mégis ott vannak a házak. csak ennyi.
(#16397) gardener : thx!
(#16401) Viszlát: szándékosan hagytam ilyen sötéten, sztem jó így a hatás, hogy csak az asztal közepe és a szék egy része világosabb, amit természetes fény ér. megvan még az eredeti raw, lehet hogy nekiesek megint, a másodiknak is, bár sztem nem túl sötét. (lehet hogy minden eredeti raw-t el kéne tárolnom)
(#16402) Szten Márs: gondoltam, vmi színes, életszerűt is felrakoknapokon belül teszek még fel színesebb képeket.
-
-
sztyui2
őstag
Sztem flickr nem jó megoldás. Én a flickr-re csak akkor töltöm fel a képeket, ha jó viszajelzések jöttek róluk. Szóval először felrakom a fórumokra. Mondjuk kepf.extra.hu-val.
Aztán még várok is vele egy kicsit, időmtől is függ, és azon felül, hogy milyen vélemények jöttek a képekről, még én is elgondolkozok rajta, hogy érdemes-e meghagyni. És csak ezután töltöm fel.
Szerintem nem jó sorrend az, hogy filckr-re felrakni, és utána véleményt kérni.szerk:Chapel
ekem is fullscreen lenne, mer én is laptopról küldöm, de 1280x800-as felbontású képet már nem lehet teljes felbontásban a monitoron megnézni, mer már nem is fullscreen, mert még beleszól ugye a böngésző is.
-
válasz
nicoka #16412 üzenetére
Szerintem ezt az oldalt hanyagold, a felső bannerre pillantva majdnem elhánytam magam...
Imageshack.us szépen szokott működni, ha IE alól vagy FF alól használod. Ott is lehet felhasználói profilt csinálni és akkor a feltöltött képeidet szépen összeszedi.
Flickr miért nem jó? Nem kell minden képet megmutatni, csak ami szerinted a legjobb lett. Azt feldobod Flickr-re és belinkeled. Ennyi.Hova töltsünk, hova ne? Szóval valami kultúrált megosztó oldalt szemelj ki, aztán azt használd.
-
nicoka
tag
Itt van nékem egy képem. Kicsi átalakítás... Jobbra fent az nem zaj, hanem a Brightness/Contrast állítás után ilyen lett a kép.
-
nicoka
tag
Ti hova töltitek fel a képeiteket, amiket ide a fórumba is betesztek? Mert én próbáltam az imageshack-re, de ott csak szenved, de nem tölti fel, hanem visszadob a kezdő lapra, és pirossal írja, hogy please click on the browser... bla-bla. Szóval oda valamiért nem megy a feltöltés...
-
válasz
gansgterdany #16407 üzenetére
Nem lehet megváltoztatni a felhasználói nevedet a fórumon.
-
gansgterdany
csendes tag
Kicsit játszottam a színekkel...
[búzamező] -
Szten Márs
nagyúr
válasz
rumos14 #16391 üzenetére
Az első kettő nagyon jó, hangulatos, a színeik is nagyon jól eltaláltak, tipikusan olyan képek, amit többször is szívesen megnézek. A harmadik viszont nagyon elüt az előző kettőtől, nem való ebbe a sorba, nem látok benne igazán semmit
Mindenesetre az első kettő telitalálat, grat -
Viszlát
addikt
válasz
rumos14 #16391 üzenetére
Az első kettő jó lett, de egy-egy megjegyzésem lenne hozzájuk.
1. Túl sötétek a sötét részek, ezen PS-ben könnyedén lehet segíteni. Nem gondolok durva beavatkozásra, csak ici-picit tolni a shadows-on.
2. Ezt az elsőhöz is írhatnám, de ennél méginkább úgy gondolom, hogy kissé túl sok a tint-ből, a szín maga jó, csak túl erős.
V
Aktív témák
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!