- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Pilács
senior tag
köszönet, megfogadom a tanácsokat! 
-
Hacker75
aktív tag
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Zozzant
addikt
válasz
Timyyy
üzenetére
A 3. elég jó lett, bár az is úgy készült hogy simán fentről totálban lekaptad, próbálj meg a virágon nem szokványos dolgokat keresni illetve nem szokványos nézőpontból és a középre szerkesztés sem mindig üdvözítő valamint játsz a fényekkel, mert úgy nem komor fakó árnyékban készült képet kapsz.
-
j.bravo
addikt
válasz
Timyyy
üzenetére
Próbálj kevésbé szokásos nézőpontot választani, ahonnan ritkábban látjuk a virágot! A harmadik, a feketetített háttérrel jobb a másik kettőnél, mert egyrészt jól néz ki ez a színkontraszt, másrészt bár elég szokványos szögből fotóztál, a színtelenítéssel mégis kiemelted a virágot a környezetéből.
-
_Gudella
senior tag
ELTE, elálítgatott szinek:
-
jorden06
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Akkor az
Rég volt, de marha szép volt 
-
Chapel
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
jaja nagyon kúúúúlll

-
jorden06
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
runner hatalmas avatar kép
ennél már csak Hannibál, a nagy fuxaival lenne jobb 
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
hun.user
üzenetére
No:
Az első igen jó meglátás. Absztraktnak önmagában is megállja a helyét, bár kissé tanulmány jellegű, de ha valaki nem foglalkozik évek óta fotózással, akkor ez több, mint korrekt, összességében grat
A második, nos, hmm... dokumentalista jellegű. Megörökítjük, hogy igen ekkor és ekkor így nézett itt ki a víz, és ez fontos lehet, abszolúte. Jó fotó lehet ez, ha egy erről szóló cikket akarunk illusztrálni (bizony, olyankor is fontos a fotó milyensége, sőt). De teljesen önmagában, mint saját maga szépségéért és erejéért való fotó, nem válik be. Szóval ha nincs jól meghatározott konkrét célod vele, mint pl. ahogy előbb említettem, az illusztráció, vagy az esemény dokumentálása, akkor az ilyen jellegű fotók erőtlenek. Látszik rajta a tudatos komponálás, jól vezeti a szemet a habzás, de ez nem elég, hogy érdekessé tegye, és hogy megragadja az embereket - én legalábbis úgy gondolom.
A harmadik rész tetszetős, viszont az alsó része teljesen érdektelen és felesleges. Jó adagot vághatsz alulról. Sokszor nem is célszerű a horizontot a kép feléhez tenni, legtöbbször sokkal jobb lefelé, vagy felfelé eltolni. Engedelmedel gyorsan megvágtam - nem garantálom, hogy ezek a legjobb arányok, amit ki lehet hozni a képből de jobban közelít ahhoz, amit én ideálisnak gondolnék. Persze nem vagyok tévedhetetlen
Szóval a kép: [link]
Egyébként klassz téma, tényleg kívánja is a fekete-fehéret, jól is van lefotózva, nekem tetszik. Két dolog még: alexpós. Lehet direkt, de szerintem azért lehetne kissé javítani ezen. Másrészt meg kis kontrasztot lehetne még belevinni, mert elég tónusszegény. Esetleg egy S görbét photoshopban a curvesba belerakni. Most így gyorsan kipróbáltam, de csúnyán túlhúztam a kontrasztot és sajnos hirtelen nincs több időm vele játszani, de szerintem mképpen próbáld ki, sokat fog dobni a képen.
-
hun.user
csendes tag
Valaki még erre?
-
j.bravo
addikt
válasz
gansgterdany
üzenetére
Az első és a harmadik nekem tetszik; szerintem szépek lettek.
-
Chapel
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Thx mindenkinek,nem gondoltam h ilyen off kavalkádot okozom,de legalább tetszett nektek szal már megérte

philoxenia:Se tiszta nem volt igazán,sem utómunka nincs rajta, szerencsésen esett a fény

Zozzant:csak is ésszel,nem vok az a körúton gyorsulgató tipus

-
flegos
senior tag
-
*Ropi*
félisten
válasz
Chapel
üzenetére
A "T" (mint tanuló
) betűs ikonra kattintasz baloldalt alul az eszköztáron, felül a menüsorban tudod kiválasztani a betütípust és a méretet, színt, stb. A kurzorral oda kattints, ahonnan indítani akarod az írást. Ha végeztél, a "V"-vel tudod a helyére mozgatni a kész szöveget. -
hun.user
csendes tag
Itt van pár hétvégén készített képem, vélemények?
-
Chapel
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
thx meg ropi és Kazimírnek is

A cél olyan filmplakátos volt,sztem sikerült...felülre kéne valami ütös duma,akartam is írni...de nem tudom hogy kell ps-ben

Gudella: nem rossz,talán egy kis zajszűrés és élesítés ráférne

-
_Gudella
senior tag
Egy jobban sikerült kép a tegnapi Moonsorrow koncertről
-
*Ropi*
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Én is szeretem a pirosat, főleg egy csík formájában a Canon üvegek végén (L).

-
Chapel
addikt
Mindenféle érték nélkül,az új verda
2000cc 16V Gyári sport Full extra...tudom h nem egy vadállat, de nekem ez a 140 lóerő meg sport verzió is álom volt
ha nagyon off akkor sorry
-
nesa
veterán
Csinaltam par kepet de ide nemmertem kozvetlenul felrakni.
-
no, ilyen is van már:
Fototrend Fotóklub a Flickr-en -
mustad1
tag
válasz
runner 125
üzenetére
sajna nemlehet hátrébb menni. Azthiszem nem kellett volna ennyire szükre venni, de amúgy belógtak volna autók.
-
BEE
addikt
válasz
gansgterdany
üzenetére
Az első és a harmadik jó elgondolás, kis hibákkal.
Az elsőnél a képkivágást picit feljebb és jobbra kellett volna tolni szerintem.
A harmadolás csak ajánlás, nem szentírás, ezt ne feledd !
A harmadikon meg a csigának élesnek kellene lennie mindenképpen,
ez általában fontos dolog az előteres képeknél.
A képkivágásba több égnek kellett volna kerülnie és a csigának kicsit szélebbre.
Szerintem.BEE
-
mustad1
tag
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
és egy kérdés: hol érdemes budapesten papírképet csináltatni nagy tételben,(441db) mármint hol olcsó?
itt nincs beégve a Colosseum, és a szobrok is megvannak.
[L:/dl/upc/2009-03/22/179745_gsqtwud2ys9jwfr4_p1020415.jpg][IMG:/dl/upc/2009-03/22/179745_gsqtwud2ys9jwfr4_p1020415.thumb.jpg]
[/IMG][/L]
este 9 körül let fotózva, van olyan is ami sötétebb, meg a kútról is van rendes.
a rétes képet próbáltam más szemszögből csinálni.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
mutad1: a fel nélküli pacik szerintem sem szerencsések. A Colosseum klasszikus beállítás ugyan, de nekem tetszik. Mikor fotóztad, hogy nem volt ott senki???
runner 125: ITT vannak a háttér szobrai

-
Chapel
addikt
válasz
mustad1
üzenetére
gondolom a lánc hídas képről.
mert erősen kiégtek a híd két felső része,illetve a kolosszeum (?) jobb oldala.
lehet h ez volt a cél,vannak témák ahol kifejezetten jó,pluszt ad a képnél,itt ez nem volt egyértelmű.
Jól mondja Kazmír ezek olyan képek amit mindemi meglő, keress érdekes, egyedi nézőpontokat!A kolosszeum szép

-
gansgterdany
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
igazad van, csak a kép egy víz világnapja pályázatra készült a sulinkban, szóval a víz volt a lényeg és a felső harmadva van a horizont. Legalábbis az volt a szándékom

kiskornel: nem igazán értem amit mondasz... mélyésgélesség? az az én gépemnek elég nagy problémája, mert makronál 20 távolságot kell kipróbálnom mire éles lesz a kép, de még ígyse azon a tartomáynon ahol én szeretném :S:S:S
de igazából lehet a fogalommal nem vagyok tisztában -
kiskornel
addikt
válasz
gansgterdany
üzenetére
A látásmóddal nincs gond. A csigás nagyon tetszik. A beállítások jók.
Megjegyzés: használd ki, hogy kompakt. Főleg olyanokat fényképezz, amihez nagy mélységélesség kell. Jó irányba haladsz...
-
runner 125
nagyúr
válasz
gansgterdany
üzenetére
Bocs, mire végeztem kicsúsztam a mod.-ból.
Valami ilyesmire gondoltam, bár még így is hiányzik felülről-alulról.Kár h nem nagyobb a kép, lehetett volna még játszani a harmadolópontokkal is. (fa + Nap)
A kiégés a gépnek tudható be.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
gansgterdany
üzenetére
Az első nagyon jó lehetett volna ha horizont lesz a kép fele (az-az szimmetriában lett vna)
Kár h a teteje hiányzik.
Üdv.M -
gansgterdany
csendes tag
-
priusz
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi! Született olyan is, de nekem ez jobban tetszett.
üdv -
jorden06
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi mindenkinek
A felhőkön nagyon látszik a zajosodás, arra gondoltam, és ha kicsit kutakodok, máshol is találok minőségbeli hibát 
-
sztyui2
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
-
Hacker75
aktív tag
Az az érdekes, hogy alig tettem rá kontrasztot, mert már amúgy is elég durván az volt az ég...
Ropi - Tarcal előtt van ez a kápolna...
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- ldave: New Game Blitz - 2026
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszönet, megfogadom a tanácsokat!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

] készült volna...

![[link] [link]](http://imgcash2.imageshack.us/img9/4835/dsc00796s.th.jpg)
Erről ennyit.