- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Croft-21
őstag
Az erkölcsi bizonyítványt én is lekértem, nekem is csak homokóràzott, de közben jött email, hogy tárhelyemre dokumentum érkezett. A dap-on keresztül beléptem és letöltöttem, viszont a dap-ban továbbra is csak homokóràzott. Aztán egy újraindítás után már az alkalmazásban is megjelent a legutóbbi dokumentumok között.
-
SzaSza0909
csendes tag
Ez megoldódott? Ugyanezen küzdök asszony telóján (Z Flip 5, Android 14).
Nekem decemberben S24-en 3 perc volt az egész, itt meg szopok a konkrét hibakód nélküli hibaüzenettel (a fejlesztési vezetőt jól meg kellene simogatni egy puha fotelbe ültetve, aki ilyet approve-ol!).
eSzemélyivel csinálom, wipe cache/data volt már, másodszorra is ugyanott áll le -
kammler
senior tag
Totális összeomlásban vannak. Megy a hülye duma, digitális aláírás elérhető. Az orruk alá dörgölték, hogy márpedig, de nem. Erre ők, hogy ja, hát még nem mindenkinek. Ezzel is elkéstek, és ha nem mindenkinek elérhető, akkor nem elérhető. Szóval bajban vannak. Nyilván úgy kommunikálnak, mintha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest