Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Egy ideje fent van a DÁP alkalmazás, működik is (vagy legalábbis azt hittem...rendőri igazoltatás QR kód megjelent, adatok megjelentek).
Tegnap rányomtam az erkölcsi bizonyítványra. Csak homokórázott. Na, mondom biztos valami szerver oldali hiba. Ma újra próbáltam, ugyanaz. De mást sem tudtam előhívni (sem adatokat, sem QR kódot igazoltatáshoz). Hát akkor biztos nálam van hiba az applikációval, így töröltem először a gyorsító tárat (az nem oldott meg semmit), majd az alkalmazás összes adatát. És most nem tudok visszalépni
Csak a regisztrációt engedi! Ez komoly, hogy minden alkalommal (telefoncsere, teljes visszaállítás, vagy bármi miatt törlöm az alkalmazást) újra kell regisztrálni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest